gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,ad sontao sam,kalo sam popio pa mi treba vise vremena...
Kazem,da izdrzim 3 nedlje,nikad vise ne bih zapalio.
Od petka svakodnevni izvesyaj.![]()
Dobro vece.
Pridruzujem se kutku oko koga sam mesecima obigravala.
Pusim sa jednom pauzom 15 godina. Do pre par meseci nisam ni razmisljala o prestajanju - eto pre 10 godna sam obecala sebi da sa 40 definitivno prestajem. Nemam jos 40, ali PRESTAJEM.
zato sto mi smeta
zato sto mi smrdi
Danas je dan prvi.
Ajd da vidimo
meni se uzasno spava....osecam se kao da sam jako i ruzno pijana
sve ostalo je OK
drzim se
imam 2 kutije i stoje mi na stolu ... i svadjam se sa njima ceo dan
pitam se samo kad cu da ih potpuno zaboravim?posle 3 meseca 3 god da bar znam koliko ce me drzati ..iskreno da je tesko- tesko je![]()
3 nedelje je nista izdrzala sam 6 i resila necu pa evo me opet ovde iz pocetka![]()
a bas...ja sam nekako tu cigaretu uvek vezivala za uzivanje...posle jela, posle sexa, uz kafu...evo me, 3-ci dan, ako sam mogla ova 3 dana mogu valjda i dalje, valjda![]()
Oooo, pa gde si ti!?
Kakav ti je to pogresan avatar?
'Ajde, ovaj put ces uspeti!![]()
tacnoOd smanjivanja nema nista,menjam taktiku.![]()
Malopre sam ugasio poslednju, od sutra menjam nacin zivota.
![]()
Trebalo bi, dosta sam se trovao.Od smanjivanja nema nista,menjam taktiku.
Malopre sam ugasio poslednju, od sutra menjam nacin zivota.
![]()
Meni je danas sedmi dan bez cigareta...nije lako ali nije ni tako strasno kao prva dva dana.Pozdrav svima
e,ja da se pohvalim da od drugog februara nisam ni jedan jedini dim povukla(prvog samo dva dima za ceo dan)
i nisam imala nikakvu krizu
trudnoca+prehlada= ostavljanje cigareta ko od shale
zadovoljna sam....ma presrecna sam
feernandooo![]()
Danas polozio tezak ispit, imao sarmu za rucak.I celo vreme razmisljao kako bi lego spricer i uz njega 2 cigare onako natenane.Odustao sam od njih, samo sam polagano uzivao u vinu... al ono je bar zdravo.
1:0 za mene, potrebna je pobeda bez primljenog gola.
![]()
Kakav ti je to pogresan avatar?
:
Pravi motiv i pravi rezultate,ja da se pohvalim da od drugog februara nisam ni jedan jedini dim povukla(prvog samo dva dima za ceo dan)
i nisam imala nikakvu krizu
trudnoca+prehlada= ostavljanje cigareta ko od shale
zadovoljna sam....ma presrecna sam
Evo ,evo..![]()
Prvu cigaretu sam probao u 6.razredu,od 7.pusim aktivno, to je nekih 15god. u proseku 1-1.5kutiju dnevno.
Palio sam i u hodu, nekad i zadihan[za vreme tajm-auta], iz dosade, uz kafu i bez kafe, pre jela i obavezno posle...pre svega i posle svega.
Nekoliko meseci pokusavam smanjivanjem, koristio sam i onaj beli Marlboro 3mg smola,0.2mg nikotin-lepo mirisu i stvarno su slabe ali i one usmrde prostoriju ko i sve druge i umesto jedne ispusim 3,pa bude jos gore.
Prosao i prvi dan.Po ko zna koji put.
Ostavljao sam vec nekoliko puta na 3-4 dana tako da probleme ocekujem tamo posle vikenda,Popio sam 3 kafe, nisam imao neku zelju jer sam razmisljao o drugim stvarima, "setao" 6-7km, bilo lepo vreme, ustedeo gorivo i 60din za parking,malo li je.![]()
Danas polozio tezak ispit, imao sarmu za rucak.I celo vreme razmisljao kako bi lego spricer i uz njega 2 cigare onako natenane.Odustao sam od njih, samo sam polagano uzivao u vinu... al ono je bar zdravo.
1:0 za mene, potrebna je pobeda bez primljenog gola.
![]()
Kako Dule Vujosevic igra slagalicu?
zvezda ,zvezda, karo, karo![]()
![]()
![]()
samo da javim da sam ispo sisa i uprsko do koske..
-_-
koja sam pic*ica..