Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hello, nepusacki narode . konacno da se i ja javim.:cao:

Dobra sam, ne pusim, borim se sa viskom kg...

Uglavnom sve je ok:D

Dobro vece.
Pridruzujem se kutku oko koga sam mesecima obigravala.

Pusim sa jednom pauzom 15 godina. Do pre par meseci nisam ni razmisljala o prestajanju - eto pre 10 godna sam obecala sebi da sa 40 definitivno prestajem. Nemam jos 40, ali PRESTAJEM.

zato sto mi smeta
zato sto mi smrdi

Danas je dan prvi.
Ajd da vidimo

meni se uzasno spava....osecam se kao da sam jako i ruzno pijana
sve ostalo je OK
drzim se
imam 2 kutije i stoje mi na stolu ... i svadjam se sa njima ceo dan

Evo da ti i ja pozelim dobordoslicu, vidim da si uclanjena od skoro ;). :zag:

Izdrzaces, ja sam pusila 18 godina, poslednjih 8 2-3 kutije dnevno. I prestala bez vecih problema. Nedaj se samo, nisu cigarete zadovoljstvo. Sve je ukusnije i lepse mirise bez njih.

I aman, baci te 2 kutije. Mucis sebe.

pitam se samo kad cu da ih potpuno zaboravim?posle 3 meseca 3 god da bar znam koliko ce me drzati ..iskreno da je tesko- tesko je:worth:
3 nedelje je nista izdrzala sam 6 i resila necu pa evo me opet ovde iz pocetka:sad2:

Zasto tako razmisljas?
Neces ih zaboraviti, uzaludno je da pokusavas. Tu su pusaci, trafike i kampanja protiv pusenja da te podsecaju svaki dan, gde god da se okrenes. Mene je kriza drzala 10 dana....nek bude 2 nedelje.

Umesto da uzaludno pokusavas da zaboravis, trudi se da ne razmisljas o njima kao o necemu dobrom, one nisu zadovoljstvo, mi samo mislimo da jesu. :zag:

a bas...ja sam nekako tu cigaretu uvek vezivala za uzivanje...posle jela, posle sexa, uz kafu...evo me, 3-ci dan, ako sam mogla ova 3 dana mogu valjda i dalje, valjda :confused:

Sa svakim danom koji prođe bude ti sve lakše.
Posle prvih nedelju dana se već komotno diše.
Ne razmišljajte o tome koliko ćete da izdržite, promenite način razmišljanja(lako je tebi da pričaš...:mrgreen:).
Meni poenta bila u tome da sam ja donela autentičnu, moju, ničim izazvanu odluku da cigarete više ne postoje za mene. Tačka, misao završena.
I više nisam o tome nikad mislila...
Izdržite:zag:

Evo ,evo..:D
Prvu cigaretu sam probao u 6.razredu,od 7.pusim aktivno, to je nekih 15god. u proseku 1-1.5kutiju dnevno.
Palio sam i u hodu, nekad i zadihan[za vreme tajm-auta :lol:], iz dosade, uz kafu i bez kafe, pre jela i obavezno posle...pre svega i posle svega.
Nekoliko meseci pokusavam smanjivanjem, koristio sam i onaj beli Marlboro 3mg smola,0.2mg nikotin-lepo mirisu i stvarno su slabe ali i one usmrde prostoriju ko i sve druge i umesto jedne ispusim 3,pa bude jos gore.
Prosao i prvi dan.Po ko zna koji put.
Ostavljao sam vec nekoliko puta na 3-4 dana tako da probleme ocekujem tamo posle vikenda,Popio sam 3 kafe, nisam imao neku zelju jer sam razmisljao o drugim stvarima, "setao" 6-7km, bilo lepo vreme, ustedeo gorivo i 60din za parking,malo li je.:)
Danas polozio tezak ispit, imao sarmu za rucak.:lol: I celo vreme razmisljao kako bi lego spricer i uz njega 2 cigare onako natenane.Odustao sam od njih, samo sam polagano uzivao u vinu... al ono je bar zdravo.
1:0 za mene, potrebna je pobeda bez primljenog gola.
:bye:

Kakav ti je to pogresan avatar?
:

Kako Dule Vujosevic igra slagalicu?

zvezda ,zvezda, karo, karo
dance8-1.gif
dance8-1.gif
dance3-1.gif

Evo ,evo..:D
Prvu cigaretu sam probao u 6.razredu,od 7.pusim aktivno, to je nekih 15god. u proseku 1-1.5kutiju dnevno.
Palio sam i u hodu, nekad i zadihan[za vreme tajm-auta :lol:], iz dosade, uz kafu i bez kafe, pre jela i obavezno posle...pre svega i posle svega.
Nekoliko meseci pokusavam smanjivanjem, koristio sam i onaj beli Marlboro 3mg smola,0.2mg nikotin-lepo mirisu i stvarno su slabe ali i one usmrde prostoriju ko i sve druge i umesto jedne ispusim 3,pa bude jos gore.
Prosao i prvi dan.Po ko zna koji put.
Ostavljao sam vec nekoliko puta na 3-4 dana tako da probleme ocekujem tamo posle vikenda,Popio sam 3 kafe, nisam imao neku zelju jer sam razmisljao o drugim stvarima, "setao" 6-7km, bilo lepo vreme, ustedeo gorivo i 60din za parking,malo li je.:)
Danas polozio tezak ispit, imao sarmu za rucak.:lol: I celo vreme razmisljao kako bi lego spricer i uz njega 2 cigare onako natenane.Odustao sam od njih, samo sam polagano uzivao u vinu... al ono je bar zdravo.
1:0 za mene, potrebna je pobeda bez primljenog gola.
:bye:

Bravo, majstore! :ok:
Ma, mozes ti to, bez problema!
:cmok2:

Kako Dule Vujosevic igra slagalicu?

zvezda ,zvezda, karo, karo
dance8-1.gif
dance8-1.gif
dance3-1.gif

Hahaha, znam to!
Moj muz od 12. nedelje moje trudnoce, kad smo saznali da cemo dobiti sina, svako vece mi obavezno vikne u stomak:"ZVEZDA!", da dete nauci prave vrednosti na vreme! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back