montenegrooo
Početnik
- Poruka
- 7
zapalila sam cigaretu jaoooo evo izvolite gadjajte me kamenjem zasluzila sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E to je moj problem ja mislim na sutra prekosutra kako cu ja u buducnosti bez cigarete mislim da necu uzivati u nekim stvarima bez cigareteDvopeku, kako svima, tako i tebi preporucujem knjigu Alena Kara.
Sto se tice zvaka, flastera i slicnog / nicotine replacement therapy/ ... Ne preporucujem ukoliko si vec tri dana bez nikotina... uz pomoc takvih preparata samo ces ponovo da ga (misssssim, nikotin) ubacis u sistem. Ali... S druge strane... Zasto i da ne? Sve je bolje od paljenja cigarete... I... Nisu svi isti, i ne prekidaju svi na isti nacin. Ono sto je bitno je da na kraju svi postanemo nepusaci
Btw, ja licno sam prestala uz pomoc Alena Kara, Tabexa i ovog foruma (ne nuzno ovim redosledom)
P.S. (Prakticni Savet) Gutljaj ladne (ledene) vode... a moze i casaNe znam zasto, ali pomaze.. Zatim, mentol bombone, one zelene, takozvane grobljanske
... i jos, a meni najbitnije... cisto psi'oloski pristup... svakog jutra kazes sebi "Ja DANAS ne pusim" .. i to je to. Ne razmisljas o sutra, prekosutra... o sledecem mesecu... godini... Samo kazes sebi da danas neces da zapalis, a to je lako izdrzati, zar ne? Jedan dan, nista vise.... A ujutru, naravno, sve to ponovis
![]()
E to je moj problem ja mislim na sutra prekosutra kako cu ja u buducnosti bez cigarete mislim da necu uzivati u nekim stvarima bez cigarete
)

... 12. dan...jeeeee!

Kad ti tako padne pritisak samo popij dve čaše vode odjednom, naiskap i srediće se. Pomažu i koka-kola, supa iz kesice i čokolada, ali voda je ipak najzdravija varijanta.
Voda pomaže i kod nikotinskih kriza, ne znam kako, ali više nas je "šetalo flašicu" i svako malo pilo vodu - pomaže!
A mislim da ti nije pao pritisak zato što si ostavila cigare-meni je skočioi isto sam mislila da je to zbog nedostatka nikotina, a mislim da ipak nije.

.

novembarska klasa 2009:
pakleni dvopek
gaga33bg
montenegrooo
persifal
AngelicAngel
dozon

E to je moj problem ja mislim na sutra prekosutra kako cu ja u buducnosti bez cigarete mislim da necu uzivati u nekim stvarima bez cigarete

Sta je Tabex?Da pokusam i ja...![]()
Jedini je problem sam pocela jedem slatko, sto me cudi, jer nisam bila ljubitelj kolaca ranije.
Nemam problem sa grickanjem izmedju obroka ali apetit se povecao![]()
![]()

naprotiv, uzivaces i vise![]()
Tabex je preparat koji sluzi za odvikavanje od pusenja, kupuje se u apoteci, kosta oko 450 dinara, terapija traje 25 dana. inace radi po principu okupiranja nikotinskih receptora u mozgu, tako da pusac ima osecaj da je vec, jel te, pusio, tako da se samim tim smanjuje zelja za cigaretom. teorijski je tako. prakticno, moras da budes motivisan/a da prestanes da pusis. ako je tako, svaki preparat ce da uradi pos'o.. ako nisi dovoljno motivisan, nijedan preparat nece to da uradi umesto tebe.

zimekao prvo, CESTITAM! sjajna si! e, TAKO treba da se ponasa jedan odvikavac od cigara
kao drugo.. ehm... kazu da se kad prestanes da pusis, vracaju otupljena cula ukusa & mirisa, pa ti sve prija.. i mislim da ima neceg u tome. ali sta je 2-3 kila viska u odnosu na to sta dobijamo? opusti se i uzivaj.. a za mesec-dva cemo na dijetu - zdravi i mirisljavi![]()

![]()
Svi smo padali i ustajalizapalila sam cigaretu jaoooo evo izvolite gadjajte me kamenjem zasluzila sam
![]()
Ustanes, obrises kolena i ides dalje
Tu smo za tebe
i ne damo te Pa da pocnemo....

Juhuuuu!!! Gde ste svi nestali?![]()
Nista... just for the record.... danas mi je 14. dan kako ne pusim![]()

Ako si mislila na ono na sta ja mislim, to je SUPER! Ne daj se i bice sve OK![]()
![]()
![]()

Da na to sam mislila, i izdrzala citav jedan dan i sj.... se . grrrrr zapalila malopre i besna sam.... Ako je za utehu ( znam, znam...) nije mi prijala..... uf uf uf![]()