pakleni dvopek
Početnik
- Poruka
- 7
Kada te uhvati kriza stani na prozor i disi 10 puta duboko. Malo pauze pa opet. Eto to je jedan trik
Idem sad da dishem na prozor dok mi Ochi ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada te uhvati kriza stani na prozor i disi 10 puta duboko. Malo pauze pa opet. Eto to je jedan trik

....necu da pokleknem i da se troshim,....i da ako ne uspem okrivim neke zvake, i tako neshto,.......samo sam ja kriv, i ja cu da se izvuchem iz ovoga 

..... Tomorow jw chwtvrti dan.Ja evo treci dan, nista od dima blizu mene
I nije lako.....tresem se k'o pacov
Ali ne dam se, ....i bio danas blizu apoteke, i rekoh da svratim (tj. da nasvratim) i da kupim neke zvake, flastere, i slicno......
I nisam,........necu da pokleknem i da se troshim,....i da ako ne uspem okrivim neke zvake, i tako neshto,.......samo sam ja kriv, i ja cu da se izvuchem iz ovoga
Eto tako![]()

Ja evo treci dan, nista od dima blizu mene![]()

Ne znam zasto, ali pomaze.. Zatim, mentol bombone, one zelene, takozvane grobljanske 

Evo, da se prijavim za novembarsku klasu, iako sam prestala da pusim 29.10. :-)
Danas je peti dan kako ne pusim i za sada nemam nikakvih specijalnih problema, osim sto sam prilicno dekoncentrisana, ali kako shvatam, to je normalno za pocetak.
Zelela bih da se zahvalim svima na ovoj temi, mnogo ste mi pomogli da se konacno odlucim, i ne mogu da verujem koliko je lako !!! samo da tako i ostane....

Bravo,bravo!
Samo napred,sve vise i vise si ponasna na sebe....
zar nije lep osecaj![]()

HVALA NA PODRSCI !
Da, zaista jeste lep osecaj... I jesam ponosna na sebe. Pusila sam 18 godina (od svoje petnaeste godine), 40 - 50 cigareta dnevno, i mislila sam da nikad necu moci da prekinem, iako sam to zelela i jako su mi smetale.
Citajuci ovu temu od pocetka pripremala sam se, a onda sam procitala Carra i to je presudilo....KONACNO !!!
Malo je cudno... vec razmisljam o sebi kao o nepusacu i to zauvek, a do skoro sam milsila da nema zivota posle cigareta.
Da li je suvise rano za takvo razmisljanje? Danas je tek 6. dan...
,samo gurajBravo!!!Evo, da se prijavim za novembarsku klasu, iako sam prestala da pusim 29.10. :-)
Danas je peti dan kako ne pusim i za sada nemam nikakvih specijalnih problema, osim sto sam prilicno dekoncentrisana, ali kako shvatam, to je normalno za pocetak.
Zelela bih da se zahvalim svima na ovoj temi, mnogo ste mi pomogli da se konacno odlucim, i ne mogu da verujem koliko je lako !!! samo da tako i ostane....

Pozdrav svima. Više puta sam ostavljao pušenje ali sam iznova opet počinjao sa tom lošom navikom. U mom slučaju je to bilo zbog izlazaka tačnije zbog alkoholnih pića. Nisam mogao da popijem pivo a da ne zapalim. To mi je bilo čudno. Organizam mi je tražio duvan samo uz alkohol - ne znam koliko je to čest slučaj predpostavljam da se većina vrati pušenju zbog društva koji su pušači. Sve u svemu ovaj put sam rešio da se ne vratim toj užasnoj navici - čak sam prešao i na sokiće jer sam jedino tako siguran da se opet neću vratiti na staro
Osećam se mnogo bolje i pozdravljam sve koji su se izborili sa tom lošom navikom
p.s. ne pušim već 4,5 meseca![]()
Idem sad da dishem na prozor dok mi Ochi ne![]()

Joooj tako me je ovo nasmejalo ee svaka ti cast...znaci
Znas,citam ja i zamisljam situaciju kako si na prozoru u udises..a oci se kolace....uuuuuuuu

Idemo dalje..... Tomorow jw chwtvrti dan.
nije lose...mozes ti to...samo neeemoj da se priblizavas do prozora ...mislim da ne brinem da ti oci ne
Ja sam ostavila cigarete pre 3 god
.....nisam planirala..samo sam prestala,nema idealnog recepta,svako to dozxivljava na sebi svojstven nacin.....

Ja samo da se javim.
Danas mi je 7 dan i osecam se fenomenalno!!! ::
Hvala svima na podrsci, to mi mnogo znaci![]()