Гром
Iskusan
- Poruka
- 5.071
Jedva cekam sutra jer je to moj odredjen datum za prestansk pusenja!!! Yessss
Само буди одлучна и памти мотив! Држим ти палчеве! Кад сам већ ту да додам још по неку ствар важну у погледу одлучности. Одлучност је карактерна особина, и она се изграђује кроз живот акочовек жели да буде одлучан. Одлучност је и Божанска особина јер је део и Божјег карактера. Е сад долазимо до главног; има једна ствар која слаби карактер и често доведе до тога да постанемо неодлучан човек, јер нас наведе да олако погазимо своју одлуку. Тај непријатељ одлучности број један зове се Алкохол.Пар чашица алкохола и ако нам се појави жеља да запалимо ми ћемо радо и запалити, нећемо успети да се изборимо са жељом, бар у раној фази одвикавања од пушења. Експериментишући са овдикавањем од пушења успео сам да оставим и алкохол. Мој алкохолизам није страдао само због пушења, већ радећи на развоју своје личности приметио сам да ми алкохолизам краде постигнуто и стално ме враћа на почетак будући да ми слаби карактер и тако погодује мојој неодлучности. Колко је алкохол добар убица карактера нека послужи овај пример: многе девојке имају проблем да се препусте мушкарцу, савест им смета, Мајчино васпитање које је део њиховог карактера им то брани. Онда девојке свесне тога а с алкохолом све иде лакше, попију по неку и онда све иде глатко, нема отпора. Већина жена не ужива у сексу са својим мужевима, не могу да се препусте јер мисле да ће их муж после гледати као ку*рве.

pa mi grozno.