Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Da je moguce posle skoro 20 dana da krenu jake glavobolje zbog nedostatka nikotina? Umirem vec dva, tri dana....
I dalje mi dodje ali NECU![]()
I NEMOJ! pozdrav!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je moguce posle skoro 20 dana da krenu jake glavobolje zbog nedostatka nikotina? Umirem vec dva, tri dana....
I dalje mi dodje ali NECU![]()
To sam i ja isto uradila pre neki mesec... krenula sa tebexom i kao meni to ne treba.... i vrlo brzo ponovo prpusila.... ako zaista zelis da prestanes onda uzmi hemiju (lekove).....Ljudi, vi ste divni. Prosle godine sam uz Tabex ostavila cigarete (nisam popila celu kutiju jer zaboga meni to vise ne treba) i nisam pusila cca mesec dana. Onda smo otisli na more i ***... uvece deca zaspu, mi hladnu nesicu, suprug zapali i ... jedna po jedna - ja pusac. Vec neko vreme citam forum i mrzim se, mrzim svaki put kad zapalim cigaretu. Sada me muci dilema da li da ponovo kupujem neku hemiju ili da pokusam bez icega (sto je sudeci po vama TESKO). Strah me je od svih tih kriza.
Ovako, kao sto i pise na pakovanju MOZES DA PUSIS PRVIH PET DANA. Uostalom ima ljudi koji nisu odmah nakon 5 dana prestali nekima je trebalo 7-10 dana. U tom periodu ili ostavi ili ostavi lekove. Moras kada tada preseci, tabex nije carobna pilulica....Treba mi vaša podrška,jednostavno nisam u stanju sama da se borim sa ovom nemani.Već vidim da mi ove tablete neće ništa pomoći.Prošli put kad sam prestajala ,takođe sam bila na jednom od foruma ,što mi je puno pomoglo.Interesantno da ti u tako teškim trenutcima više pomažu nepoznati ljudi nego oni bliski,prijatelji,kolege,...jer oni koji ne puše uopšte ne razumiju šta je tu teško i zašto uopšte pušiš a oni što puše nije im jasno zašto prestaješ
u potpunosti se slazem i nemam sta da dodam! Evo i ja po koji put pokusavam i jos uvek nisam odustala, sve dokle god se borim znam da cu uspeti....zato samo napred.....Pozdrav i podrska za nove a i stare forumase. Kod mene je stanje "redovno" bez promena. Drzim se odlicno, i nadam se da ce tako i ostati. Dundolina druzi se sa nama i ne misli na poraze. I ja sam sa pusackim stazom od 18 godina, i 1,5 paklice dnevno. Nekoliko puta sam prestajala i pocinjala, i evo me opet ovde. Tako da nismo gubitnici dokle god se trudimo da prestanemo!
Hvala svima na dobrodošlici i ohrabrenju,danas ispušila 5 cigara,ovo mi je četvrti dan na tabexu.Prošli put kad sam prestajala na 2,5 mjeseci nisam koristila ništa ,samo sam što bi moja djeca rekla "visila ko džigerica" na forumu i ljudi sa foruma su mi puno pomogli,poslije su mi ovi moji počeli savjetovati da se prođem foruma i da ne pričam odnosno pišem samo o cigarama i ne brojim dane,ja ih poslušala i posrnula.Sutra bi trebala prestati skroz sa pušenjem ali čisto sumnjam,kod mene je kao što je Alan Car u svojoj knjizi napisao kao da se rastajem sa najboljim drugom,pozzz sa sada ,vjerujem da ću biti dosadna na ovom forumu pa se unaprijed izvinjavam
Baš mi je muka od tabexa,a vama koji ste ga koristili
Baš mi je muka od tabexa,a vama koji ste ga koristili
Izvini dundolina ako je moja prethodna poruka bila malo ostra, ja se tek spremem da pocenm ali prosle godine sam to uradila sa lekicima i nije bilo tesko. Pusila sam 2 kutije cigareta (i sada), a bez problema sam prestala petii dan. Isplanirala sam da zapalim cigaretu na dva sta (kad popijem lekic) i drugi dan mi je bilo muka i bljak, treci dan sam tek palila povlacila dim dva i gasila, cetvrti sam zapalila samo one koje su mi bas nedostajale: ujutru uz kafu i posle rucka. Peti dan vise nisam palila. To planiram i od sutra. Nije bilo negativnih efekata, osim nekog dosadnog kaslja ali i sad me davi. Kad te uhvati zelja za c.. popij casu hladne vode ali ne bi trebalo da imas krize, zbog toga pijes lekice. Organizam se polako navikava od velikh ka malim dozama "nikotina" da bi na kraju prestala svaka zavisnost. Pri tom zivim sa dva pusaca i nije mi bolo nimalo tesko da sedim sa njima i pijem kafu. Ali trenutak na moru kad sam se potpuno oopustila i kad mi je u tom uzivanju nedostajalo "najvece uzivanje"... Ovaj put cu popiti celu kutiju.
Drugari, pozelite mi srecu i strpljenje da uspem!