Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj 13 je nekima i srećan br.Npr. ja iz nekih porodičnih razloga,obožavam i br.13 i petak 13-ti.Baš se obradujem kad se poklope.Pa,nismo svi Japanci!
Mislim da ti je još rano za sumiranje utisaka u vezi kilaže.Za sad je važno da sebi postaviš neki kratkoročan , dostižan cilj (npr. neću zapaliti 25 dana), a kada to prođe,onda zadaš sebi novi domaći![]()
Pošto si se tek registrovala,tvoje poruke stižu sa zakašnjenjem. U svakom slučaju, dobrodošla !Danas taj famozni 21. dan! Ide to, polako, i ovako i onako![]()
Pošto si se tek registrovala,tvoje poruke stižu sa zakašnjenjem. U svakom slučaju, dobrodošla !![]()
Ala je ovde postala guzva!!!
Sve vrvi od starih i novih clanova. To je stvarno ohrabrujuce. Divno.
Samo da nas ne otkrije duvanska industrija, ili jos gore duvanska mafija
Ima da nas razbiju
No medjutim. Sada nas je toliko da mozemo da im se, a oni mogu samo da
Vendika i Malena poseban pozdrav za vas.
Uvek mislim da li cu vas ovde pronaci.
I skoro uvek vas pronadjem.
Danas 15 dan!!! Basa smo razgovaralai skoro da nas je nesto malo na forumu, kad ono gle, novi i stari clanovi. Cestitam svima i pisite, djavo i dalje ne spava, ne smemo da se opustimo. Samo da ovako nastavimo i bice super!!!
i ja sam tu, samo da se zna
nisam poklekla
sam ponosnaaaa
k'o kuca![]()
No, no... Ako nekome duguješ, duguješ samoj sebi i to jedaan veeeliki respect![]()