Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Broj 13 je nekima i srećan br.Npr. ja iz nekih porodičnih razloga,obožavam i br.13 i petak 13-ti.Baš se obradujem kad se poklope.Pa,nismo svi Japanci! :D
Mislim da ti je još rano za sumiranje utisaka u vezi kilaže.Za sad je važno da sebi postaviš neki kratkoročan , dostižan cilj (npr. neću zapaliti 25 dana), a kada to prođe,onda zadaš sebi novi domaći ;)

I ja mislim definitivno da mi je 13 srecan broj. Pa nism zapalilaaaaaa! A sto se tice kilaze i ja sama znam da mi je rano, samo gledam kako se sada stvari odvijaju za razliku od proslog pokusaja ostavljanja cigareta. Iako to i sama znam da ne mora nista da znaci. Pozdrav za sve forumaseeeee! 14 dan!!! :ok::whistling::bye::klap:

Ala je ovde postala guzva!!!
Sve vrvi od starih i novih clanova. To je stvarno ohrabrujuce. Divno.
Samo da nas ne otkrije duvanska industrija, ili jos gore duvanska mafija:mafijas:
Ima da nas razbiju :)
No medjutim. Sada nas je toliko da mozemo da im se:plez:, a oni mogu samo da :besna:

Vendika i Malena poseban pozdrav za vas.
Uvek mislim da li cu vas ovde pronaci.
I skoro uvek vas pronadjem.

Ala je ovde postala guzva!!!
Sve vrvi od starih i novih clanova. To je stvarno ohrabrujuce. Divno.
Samo da nas ne otkrije duvanska industrija, ili jos gore duvanska mafija:mafijas:
Ima da nas razbiju :)
No medjutim. Sada nas je toliko da mozemo da im se:plez:, a oni mogu samo da :besna:

Vendika i Malena poseban pozdrav za vas.
Uvek mislim da li cu vas ovde pronaci.
I skoro uvek vas pronadjem.

Ovo stvarno jeste ohrabrujuce! Ima nas sve vise i vise! A sto se tice duvanske industrije :evil:mogu samo da citaju i da pate.

Hvala na pozdravu, i naravno da ces nas ovde pronaci. Sto se mene tice obecavam da cu biti ovde i kada budem sasvim "izlecena" od malog djubreta, jer toliko dugujem forumu bez koga sigurno ne bih uspela! :zag:

Danas 15 dan!!! Basa smo razgovaralai skoro da nas je nesto malo na forumu, kad ono gle, novi i stari clanovi. Cestitam svima i pisite, djavo i dalje ne spava, ne smemo da se opustimo. Samo da ovako nastavimo i bice super!!!

i ja sam tu, samo da se zna
nisam poklekla
sam ponosnaaaa
k'o kuca :D

Devojke, sjajne ste!!!
Samo tako nastavite :super:

Aha, to mislite. Uh ja sam isto vrlo oprezna.
Inace sam tip da ne volim da namecem nesto svoje ljudima oko sebe.
Veoma sam obazriva, i danas sam bas bila u dilemi da li jednoj bas, bas dobroj prijateljici, inace vrlo razumnoj osobi to malo napomenim... I nisam.
Ali sam odlucila da iskoristim prvu sledecu priliku.
Zbrkana sam, zurim.
Cao:bye:.

No, no... Ako nekome duguješ, duguješ samoj sebi i to jedaan veeeliki respect :)

Hvala puno. U pravu si mozda, ali meni je bar mnogo pomoglo citanje foruma od pocetka. Da budem iskrena, prestala sam vec nekoliko dana da citam dalje tamo gde sam stala , ali to je zbog nekih obaveza, ali cim budem dobila na vremenu ponovo nastavljam. Jer kako rekoh djavo ne spava! Pozdrav!:hvala:

:)Cao svima!Drago mi je da sam pronasla ovaj forum jer evo vec 8 dana se trudim da ostavim cigarete.Nisam stigla da procitam sve sa foruma jer ima jako puno stranica a ja imam malo slobodnog vremena.Nikako mi ne polazi za rukom da pronadjem i kupim knjigu Allena Carra kao za baksuz!!Kazu prodat je tiraz,pa je zato citam preko interneta odakle na zalost ne moze da se odstampa.Mnogo mi znaci sve ovo sto sam do sad procitala na forumu i uliva mi veliku nadu da cu i ja uspeti.Za sad veeeeliki pozdrav svima i ako neko zna gde mogu nabaviti knjigu , molim vas da mi to javi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back