Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Ha ha evo polako pocinju i muski da se javljaju. I to oni najhrabriji! Bez cigareta nadam se!? 9- ti dan i bas je prelepo. Nadam se da necu danas imati krize kao juce.Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NY.. zaposli ruke za početak... drži nešto, upaljač, bilo šta
Ah da, NY zaboravih da kazem da ja nisam nikada vise ni jedan dim povukla. Nikada.
U tome je razlika izmedju tebe i mene.
Nadam se da nije samo u tome?![]()
Tsuymish pusti cigare sad. Toliko dugo bez njih, i kakva bi to steta sada bila!!!!!!!!!!! Da ti ne pricam sad' sve ono sto vec i sama znas.
Vendika nadam se da nisi imala krize danas.![]()
Ma kakvi!
Razlika je:
-sto si ti si pusac (povlacis te dimove), a ja nepusac,
-sto si ti slabiji a ja jaci pol, i
-sto je moj avatar, leeeleee koliko lepsi od tvog![]()
Izbacis li te dimcice razlika ce se smanjiti.
I poceces neverovatno da licis na mene.![]()
drzim se
al' da ne baksuziram, ne pricam nista
uostalom, tek je prvi dan (dobro, drugi put, vec sam imala jedan prvi dan prosle nedelje, al' necemo da sitnicarimo), ali sad sam pripremljena, edukovana, hemijski potpomognuta ;D i spremna da se uhvatim u kostac sa mrskim neprijateljem.
ovo je poruka od pre tacno godinu dana (bold je danasnji)... i.. ma kako mi to tad neverovatno delovalo... evo meni prve godisnjice u slobodi![]()
hvala alenu karu, tabexu i ovom forumu(kao sto vec jednom rekoh, ne nuzno ovim redosledom)
![]()
Diiiivnooooo je sto si postigla da slavis ovakvu godisnjicusrculence
Kakogod, razlika u avataru će izgleda presuditi![]()
No, da ne pricamo o neuspelim pokusajima nego o ovim sada, bez cigareta, voce i povrce, vezbe i ljubav!!!![]()
ovo je poruka od pre tacno godinu dana (bold je danasnji)... i.. ma kako mi to tad neverovatno delovalo... evo meni prve godisnjice u slobodi![]()
hvala alenu karu, tabexu i ovom forumu(kao sto vec jednom rekoh, ne nuzno ovim redosledom)
![]()
Vendika cestitam na beskriznom 9-om danu!
Nadam se da ce takav biti i 10.11. i 12.
i to uz upotrebu " voca i povrca, vezbi i ljubavi"
A posle cemo da brojimo dalje
![]()
Drage moje Pipi i Harmony! U pravu ste 100%. Sve to znam, ali ne mogu da hvatim da su ljudi toliko zli! A sto se tice odgovora na to da li hocu da zapalim, nisam napisala jer nije za forum!!! Vas dve bi to odbile na vrlo kulturan nacin koliko ja vidim, ali ja sam bila vrlo neprijatna, pa cak i bezobrazna. Tako da posle toga ne verujem da ce me vise ponuditi! Jos malo pa ce se zavrsiti i ovaj 10-ti dan. Koliko sam ovde citala odlicno je kada osoba pregura 21 dan! Da li sam u pravu? Ako jesam idemo ka tom 21.-vom danu, pa onda do beskonacnosti! Ajde neka se jos ljudi aktivira sto smo se uspavali!