Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta. ;)

ako si..:)
eo meni druga nedelja...
neverovatno ej kolko ljud oko mene je pocelo da razmislja o prestanku, kad vide mene bez pljuge...
i riba me pohvalila kako nisam vise ko piksla..xD
samo me muci, posto sam prestao i da pijem pre 2 meseca, za novu cu se napiti 100 %, a onda i ne razmisljam dal pusim il jok..-_-
to cu tesko da sprecim..

Ok,guram,mislim i da sam malo prehladjena,mozda je to to,pocela sam jutros da pijem propolis.Vidjet cemo rezultate,zelja za cigaretom mi je ogromna i stalno imam neke napade bijesa,stalno bih se svadjala sa nekim a posto trenutno zivim sama uglavnom se svadjam sama sa sobom.Ovo je uzas ne mogu da vjerujem da cigareta u ovakvom stanju ti dodje kao spas!

ako si..:)
eo meni druga nedelja...
neverovatno ej kolko ljud oko mene je pocelo da razmislja o prestanku, kad vide mene bez pljuge...
i riba me pohvalila kako nisam vise ko piksla..xD
samo me muci, posto sam prestao i da pijem pre 2 meseca, za novu cu se napiti 100 %, a onda i ne razmisljam dal pusim il jok..-_-
to cu tesko da sprecim..

Dok ne saznas da itekako moze da se pije bez cigareta i sutradan je manji mamurluk :)

Mislish da nisam probala, moj zivotni moto je tiha voda breg roni i imam mnooooogo strpljenja, ali nishta nije vredlo, cak sam prokomentarishe, otvori malo prozor da se proluftira, cak cesto brishem sa onim mirisnim tecnostima za pod,kaze , bash lepo mirishe opet nishta, cak pravim torte po porudzbini e mozda mu se tu gadim, znaci, nema pushenja kada pecem, filujem,dekorishem, dok ne odnesu torte nishta:rtfm:e to je muka, ali meni su bitne mushterije i njihov utisak a ne ispushena cigareta...

Evo i ja, ne pushac ali zelim da dam podrshku onima koji bi da se reshe ovog poroka.:heart:
Koleginica sa posla, ne pushi vec dve nedelje, kaze mi danas imala krizu strashnu, znojila se, kocila joj se vilica, neka voda joj vecito po ustima, valjda rade pljuvacne zlezde, ali to bilo proshle nedelje, danas onako u razgovoru kaze, ne znam shto ovo nisam ranije ostavila, tako se sada dobro osecam cak i ne razmishljam o cigaretama...Eto moze se i odjednom...
E sad, moja svekrva i moj svekar, pricali mi, da su bili "vatreni" pushaci, po dve paklice dnevno, jednoga dana svekru lekar zabranio, doshao kuci i rekao, gotovo je, za njim i svekrva, kaze, kad mozesh ti mogu i ja...I tako, oni sada imaju po 75 godina, nikada nisu vishe zapalili cigaretu, sada vec 30 godina...Znaci moze se...;)

Inace, da pozdravim sve :cao:

Juce sam imala strasnu potrebu da zapalim :roll:

Isla sam sa mamom na ortopedsku kliniku, trebalo je da je prime u bolnicu na operaciju kuka. Sve smo lepo spremili, dosli u 8,00.........nacekali se u redovima sa saltera na salter (vecinom sam ja cekala jer ona ne moze da hoda), da bi nam na kraju rekli da se ona vodi kao hospitalizovana ali da se vraca kuci dok je ne pozovu na operaciju. i problem sa kolima na kraju.... :histericna:

Elem, kad je proslo pola vremena u silnom cekanju, potpuno frustrirana sam krenula da se vrtim i da ponavljam: ja moram da zapalim, ja moram da zapalim.... Grrrrrrrrr

Jedva sam se zadrzala da ne otrcim do trafike... ali hvala Bogu, proslo je uz casu piva.... morala sam nesto :rumenka:

Poslednja izmena:
Jaco,Jaco,pa ti si i ovde.Iscitavam ove redove danima isto kao sto danima razmisljam o prestanku pusenja,al karakter mi ima tanku zicu,pa sam prosle nedelje kupila .....Danas je osmi dan kako ga pijem,juce sam popusila samo dve cigarete i to ne cele i bas onako bez uzivanja.E jutros sam zapalila jednu valjda ona navika da se kafa ne moze drugacije piti,potrudicu se da ne zapalim vise ni jednu u toku dana.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back