Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta.![]()
ako si..
eo meni druga nedelja...
neverovatno ej kolko ljud oko mene je pocelo da razmislja o prestanku, kad vide mene bez pljuge...
i riba me pohvalila kako nisam vise ko piksla..xD
samo me muci, posto sam prestao i da pijem pre 2 meseca, za novu cu se napiti 100 %, a onda i ne razmisljam dal pusim il jok..-_-
to cu tesko da sprecim..
Dok ne saznas da itekako moze da se pije bez cigareta i sutradan je manji mamurluk![]()
Dok ne saznas da itekako moze da se pije bez cigareta i sutradan je manji mamurluk![]()
Potpuno tačno!
I više prija i nije ti sutradan onako gadan ukus u ustima i glavi kao kad pušiš i piješ
mene mm poshteno iskritikovao, ja mu rekla za pozdrav od bokaruki, a on meni ni pet ni shest, ako nemash shta pametnije tu pisati za mene onda me ne uzimaj u usta
![]()
koliko vidim...i nema nekog leka.sa jednog na drugi problem..
Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta.![]()