Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta.![]()

ako si..
eo meni druga nedelja...
neverovatno ej kolko ljud oko mene je pocelo da razmislja o prestanku, kad vide mene bez pljuge...
i riba me pohvalila kako nisam vise ko piksla..xD
samo me muci, posto sam prestao i da pijem pre 2 meseca, za novu cu se napiti 100 %, a onda i ne razmisljam dal pusim il jok..-_-
to cu tesko da sprecim..

Dok ne saznas da itekako moze da se pije bez cigareta i sutradan je manji mamurluk![]()
Dok ne saznas da itekako moze da se pije bez cigareta i sutradan je manji mamurluk![]()
Potpuno tačno!
I više prija i nije ti sutradan onako gadan ukus u ustima i glavi kao kad pušiš i piješ

mene mm poshteno iskritikovao, ja mu rekla za pozdrav od bokaruki, a on meni ni pet ni shest, ako nemash shta pametnije tu pisati za mene onda me ne uzimaj u usta

mene mm poshteno iskritikovao, ja mu rekla za pozdrav od bokaruki, a on meni ni pet ni shest, ako nemash shta pametnije tu pisati za mene onda me ne uzimaj u usta
![]()

Muška posla! Naći ćeš ti već način kako da mu priđeš, ti ga najbolje poznaješ, samo nemoj da ga teraš, to ne pali kod pušača, moraš ženski lukavo da sam dođe do odluke
e to je muka, ali meni su bitne mushterije i njihov utisak a ne ispushena cigareta...koliko vidim...i nema nekog leka.sa jednog na drugi problem..

Upravo sam bacila skoro punu kutiju, pa s' Boziom i vasom pomoci da probam bez cigareta.![]()