Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bila pushac 6 meseci, aktivan, 1 paklica dnevno.Onda je poceo da me boli stomak, to sam vec pisala, kad zapalim cigaretu i povucem taj prvi dim, poceo je da mi smeta taj odvratan ukus u ustima i miris na prstima i rekla sam sebi, pa shta ce tebi sve ovo...E sada mozda je kratko vreme bilo tih 6 meseci, pa sam lako ostavila, ne bih sada zapalila nikako, ni ne vuce me uopshte, to je bilo pre 10 godina, a do tada isto nisam bila pushac, nego uz muza po malkice i stigla do paklice...;)

Ah da, da vam ispricam glupost.... :roll:

Juce ja krenula na slavu, i usla u radnju da kupim nesto da odnesem domacinima.

I tako dok sam se muvala po radnji ja se preslisavam u glavi sta treba da kupim. To je izgledalo ovako:
"...kafu, vino, bombonjeru, nesto od higijene za mene, cokoladu i cips za dete i da ne zaboravim dve kutije cigara, sedecu na slavi dugo, ko ce da silazi sa 6 sprata a i pada kisa" :eek::eek::eek:

Posle 10 sekundi....: "Cekaj bre, pa ja ne pusim!?!" :rotf::rotf::rotf:

Eto sta je navika...:dash:

Ah da, da vam ispricam glupost.... :roll:

Juce ja krenula na slavu, i usla u radnju da kupim nesto da odnesem domacinima.

I tako dok sam se muvala po radnji ja se preslisavam u glavi sta treba da kupim. To je izgledalo ovako:
"...kafu, vino, bombonjeru, nesto od higijene za mene, cokoladu i cips za dete i da ne zaboravim dve kutije cigara, sedecu na slavi dugo, ko ce da silazi sa 6 sprata a i pada kisa" :eek::eek::eek:

Posle 10 sekundi....: "Cekaj bre, pa ja ne pusim!?!" :rotf::rotf::rotf:

Eto sta je navika...:dash:

:klap::klap::super::super:
Bravo gago

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back