C-note druze ja od kad sam se izlecio vratio sam se svom normalnom zivotu, i popijem po neko pivo cak se nekad i napijem ponekad ono sto se kaze za dusumarkoc brate citao sam tvoje stare komentare i kad sam saznao da imam hcv prvo sto sam video je da si se ti izlecio,sto mi je stvarno dalo optimizam...zanima me jel sad kad si ga izlecio zivis totalno normalno,smes i ponekad da popijes pice ,dva???inace ja imam 20 godina,profesionalni sam fudbaler,hcv sam dobio ili tetovazom ili transfuzijom kad sam bio mali...genotip sam 1,imam 8 miliona kopija...za zabrinutu majku samo da kazem da nije nista strasno,prednost je sto smo mladi i verovatno nam je organizam jak da se izbori...ja sad cekam terapiju i nadam se da cu se izleciti...ne mora nikom da govori,ja pricam da sam prelezao mononukleozu i zato ne smem da treniram i da popijem malo kad izadjem...sta cu mora malo da se laze,znaju mi samo par drugova i to je to...pozdrav svima...

ali jedne stvari sam se stogo pridrzavao a to je da za vreme terapije i nekih dva meseca kasnije nisam ni trunku alkohola stavio u sebe, niti jedan gazirani napitak pa cak sam vodio racuna i sta sam jeo....opet kazem to je moj slucaj i tako sam ja radio...
potrudi se da terapiju ispostujes, to ti je moj savet a posle brate vidi sam kako se osecas tako radi, ali ne bih trebalo bas odmah da se bacis na pivce