mara 87
Početnik
- Poruka
- 30
idem u ponedeljak da vidim sta i kako, pa naravno javljam kako sam prosla, mada koliko sam upucena izgleda da bi trebalo da prizeljkujem lose analize kako bi mi odobrili lecenje. Samo me interesuje sta ce biti sa tvojom mamom posto vidim da je u losem stanju. Bilo je ubitacno prvih dana ali sad je vec malo bolje, mislim meni naravno ne ali jedino sto me drzi je to sto na srecu imam par veoma dragih osoba koje su uz mene i koje je ova moja bolest pogodila skoro isto kao i mene. Jako mi je zao tvoje mame, ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi jer licno smatram da bi me vise pogodilo da je neko meni drag oboleo nego li ja sama, pogotovo ako je ta osoba majka, ali zivot je ponekad surov. Uvek se mozemo tesiti da ima i gorih stvari, u pocetku sam razmisljala da mi zivot nije potreban sa ovom bolescu a sada mislim <HEJ BAREM DISEM, ZIVIM I NA SVU SRECU NE VIDI SE DA SAM BOLESTNA> Javi mi za tvoju mamu. Uz tebe sam i zelim vam svu srecu.
Da budi srecna,ona se sa tobom ne moze porediti,posto je bolest napredovala i ima cirozu jetre,posto je 2004 otkrivena ali je ima od 99,trebala je da dodje kuci sutra ali mi je javila da joj nisu dobre analize pa ce ostati jos neki dan.Ovo ti ne pisem kako bi te obeshrabrila,vec da guras napred i budes srecna sto je pocetak,znam da sam ovo 100puta ponovila ali zaista mislim tako.Dijete,terapije sve ispostuj i sve radi kako ti kazu da se ne bi posle kajala.I dobro je sto odmah ides na infektivno,jer je moja mama lecena 4god na gastro,nemoj me pitati zbog cega,ni ja neznam,i dr na inf se zacudila sto je odmah nisu poslali.No,malo je kasno da se prica o tome.Eto mozda se i vidite u ponedeljak.Pozz