i sad su svi odjednom za iskrenost o boze al ja sam vec rekla da nemam veze sa pas
znaci mozak mi je u haosu zbog svega
hoce li doci deveti vise
znaci mozak mi je u haosu zbog svega
hoce li doci deveti vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas podigao rezultate PCR.
Genotip 1.
Kopija 2.678.000.
Mnogo bih bio zahvalan ako bi mi neko ovo protumacio.
a jel moze meni neko da kaze kako izgledaju bolnicki dani za vreme biopsije?
kako ide procedura? jaoo koji smor... hvata me frka...
Za Hep C
Da, nisam bio precizan.
Znao sam da terapija za genotip 1 traje godinu dana.
Interesuje me ova cifra 2.678.000.
Ako mozes nesto o tome, molim te.
Hvala
hep-c
hvala na savetima. ponecu solje, dosta casopisa. s'obzirom da zivim u bgd-u, iskreno se nadam da cu u cetvrtak/petak kuci. trazicu u cet posle podne. ma nadam se prvo da ce samnom sve ok biti. a zasto mi uzimaju opet krv?reci mi hep ( kakav smesan nadimak) kakve su sobe u bolnici? koliko ljudi deli sobu? da preguram i ovo i jedva cekam leto da odem negde na more, negde da odmorim od svega...
gumene papuce da, to bih zaboravio. lap top da nosim hmm. ne bih bas. jel ima wireless?
maramice i alkoholni gel nije losa stvar. keks i mlekoali nemamo frizider? valjda ce me neka sestra pustiti do trafike da prosetam. jesi mogla da spavas?
bilo bi dobro da mi urade i taj PCR to je za utvrdjivanje genotipa? daj Boze da sam neki "laksi".
Koliko od vas ima stalne partnere i sta praktikujete u vezi seksualnih odnosa,i zanima me sta su vam lekari rekli po tom pitanju?
Ko tako kaze,rekla kazala ili lekari,znam i ja da tako kazu, ali mi to iskreno malo neozbiljno zvuci,nisam bas najbolje razumela kako "nista pod milim bogom" znaci li to da ni zastitu nekoristite ?