meditacija
Početnik
- Poruka
- 5
dosadna sam,znam ali te fleke me izludjuju... jos neko spomenu puj puj... inace, ne pijem . ne pusim i ne drogiram se(nikad i nisam)... bila sam s rizicnim covekom, nikad nisam imala hrabrosti za proveru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosadna sam,znam ali te fleke me izludjuju... jos neko spomenu puj puj... inace, ne pijem . ne pusim i ne drogiram se(nikad i nisam)... bila sam s rizicnim covekom, nikad nisam imala hrabrosti za proveru...
@123.83
I jos jedno pitanje: da li neko zna za uzrok svakodnevno povisenih temperatura u vecernjim satima i nocnih znojenja odnosno za povezanost tih pojava sa nasom pricom.
u utorak rezultati krvi. sta se tu "trazi"? jel cu tada imati i razgovor sa jednim od doktora i pregled? nista mi sestra koja vadi krv nije rekla sem da dodjem u utorak u zakazano vreme.
Ima logike!Prema kojekakvim parametrima tipa broj kopija,genotip napravi se lista...Ajde ljudi nemojte da gatamo.Demistifikujte nam taj pojam tender i svo ovo cekanje.
hep-c,
s'obzirom kakvi su uslovi, muka me hvata![]()