WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Super, hvala Bogu! Zdrav bio, veliko porast'o, sto kazu babe! 

Cuvaj se!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim ti srecu i ZDRAVLJEurosr:Otkrio sam ga dobrovoljnim davanjem krvi 2000-te.
Nisam se drogirao, do tada nisam imao sexualne odnose, nisam primao krv, niti sam operisan, neznam kako sam ga dobio (npr. zubar možda).
Obilazio sam masu doktora (i na VMA), pošto su nalazi bili super govorili su mi da ne obraća pažnju na njega i ,, Ko zna ko ga sve ima, a da to i nezna, možda i mi (doktori).''
Travar mi je uzeo godinu dana, bez ikakvog rezultata.
2004-te sam čuo za pegazys, u decembru mi je urađena biopsija (nalaz=bez oštećenja jetre) na Infektivnoj kod Dr Božić-ke(ona je the best).
Ni tada mi nisu dali terapiju.
2005-te SZO (svetska zdravstvena org.) preporučuje pegazys i kada su nalazi dobri, što do tada nije bio slučaj.
Od 16.01.2006 sam na terapiji: pegazis-1nedeljno(20347din. sam plaćam) + copegus-3tabletice ujutru,3uveče(dobija se).
Posle 4 godine veze, prošle godine sam se oženio, ženom svog života, i dobili smo bebu.
Oboje su, hvala Bogu, zdravi (HCV-) i pravi.
HCV+:Zelim ti srecu i ZDRAVLJE
a Bozicka je matora izlapela budaletina :smile:
treba da ide u penziju,s' njom ne moze da se pricha
Ksenija i Simonovicka su zakon,ovako kao LJUDI,a pojma oni svi zajedno nemaju o hepatitisu c !!!!
NI 15%
i dalje experimentishu....
Sreća, sreća, radost.
Posle mesec i po dana od dana početka pegazis terapije radi se PCR ne bi li se videlo da li terapija deluje.
Meni to niko nije rekao, pa sam tek posle 3 meseca terapije radio ovaj nalaz.
NEGATIVAN.
Bravo Uros! Drago mi je sto vidim ovako nesto, pegazis ipak "deluje". Samo jos da ga dobijemo preko fonda za zdr. osiguranje!urosr:Sreća, sreća, radost.
Posle mesec i po dana od dana početka pegazis terapije radi se PCR ne bi li se videlo da li terapija deluje.
Meni to niko nije rekao, pa sam tek posle 3 meseca terapije radio ovaj nalaz.
:-D
NEGATIVAN.
:-D
![]()
Terapija radi. Na polovini sam i sada idem do kraja.
Još uvek mi ostaje da se raspitam oko toga da li to što sam negativan znači da je virus izbačen ili se ,,samo'' učaurio...
MissLu:Čestitam, s malim zakašnjenjem, tek danas sam videla ovaj topik. I samo napred.