Neobican decko

Podseca me na mene iskreno. Samo je on verovatno jos introvertniji od mene. Sigurno se dodatno povukao u sebe nakon tih povredjivanja od strane ljudi za koje je smatrao da su mu prijatelji (msm, ovo je naravno njegovo subjektivno misljenje, posto ne znam sta se tu tacno desilo). Od toga sta se tu desilo zavisi kakav mu je karakter.
Za sad je:
1. introvertan
2. inteligentan
3. pomalo arogantan
4. drzi do principa
5. iskljuciv, tako da mu nije lepo sa tobom vec bi te odjebao (msm ja bih...:) )
6. tesko se izvinjava
7. misli da je uvek pravu

toliko od mene ;)

Poslednja izmena:
Podseca me na mene iskreno. Samo je on verovatno jos introvertniji od mene. Sigurno se dodatno povukao u sebe nakon tih povredjivanja od strane ljudi za koje je smatrao da su mu prijatelji (msm, ovo je naravno njegovo subjektivno misljenje, posto ne znam sta se tu tacno desilo). Od toga sta se tu desilo zavisi kakav mu je karakter.
Za sad je:
1. introvertan
2. inteligentan
3. pomalo arogantan
4. drzi do principa
5. iskljuciv, tako da mu nije lepo sa tobom vec bi te odjebao (msm ja bih... )
6. tesko se izvinjava
7. misli da je uvek pravu

toliko od mene

Idem u setnju. 6. i 7. tacka si omanuo, jer se on veoma cesto izvinjava, ne misli bas uvek da je u pravu, ali nisi u krivu. ;)

Reci mi jos nesto os ebi na pp, ako hoces, volela bih da mogu malo da mu pridjem.

Mogu i ovde da ti napisem nema tu nista posebno.
Ako je kao ja, pored sporta ga ne interesuju ni politika kao ni automobili. Verovatno trazi Istinu cim je studirao filozofiju. Trebalo bi i ezoterija da ga interesuje. U svakom slucaju budi to sto jesi, otvorice se kako i kad bude zeleo. Bockaj ga humorom tipa: 'bas bih htela da odigram tiket i da uzmem neke pare na olovku al dzaba kad ja ne pratim fudbal a od tebe nema nikakve vajde...' - tako nesto ;)
Takodje, verovatno je orijentisan 'na buducnost' koja ga vise interesuje nego sadasnjost. Nisam siguran da li je detaljista ili trazi vecu sliku u svemu. Pitaj ga kakav mu je radni sto (provuci to kroz pricu o sebi), ukoliko je uredan - detaljista; mada cisto sumnjam da jeste...

A njegov izgled? Sta je njega privuklo ka tebi da li znas to, jel ti rekao?

Dal je prezivela ova Moderna? :(

Prezivela sam, naravno. Nije mi rekao, jer ja dobro izgledam, tako da svakog privuce moj izgled posto sam veoma zgodna i lepa.
Vec sam napisala da on izgleda onako. Nije neki ultra lepotan, a nije ni ruzan. Mrsav je, onako, prosecne visine. Oblaci se sasvim prosecno, mada se zalio da ne voli da kupuje firmirane stvari, pa je razmisljao da pocen da sije, da bi mogao sam sebi da pravi garderobu po svom ukusu. Sve su mu majice jednobojne, bez napisa.

Mogu i ovde da ti napisem nema tu nista posebno.
Ako je kao ja, pored sporta ga ne interesuju ni politika kao ni automobili. Verovatno trazi Istinu cim je studirao filozofiju. Trebalo bi i ezoterija da ga interesuje. U svakom slucaju budi to sto jesi, otvorice se kako i kad bude zeleo. Bockaj ga humorom tipa: 'bas bih htela da odigram tiket i da uzmem neke pare na olovku al dzaba kad ja ne pratim fudbal a od tebe nema nikakve vajde...' - tako nesto ;)
Takodje, verovatno je orijentisan 'na buducnost' koja ga vise interesuje nego sadasnjost. Nisam siguran da li je detaljista ili trazi vecu sliku u svemu. Pitaj ga kakav mu je radni sto (provuci to kroz pricu o sebi), ukoliko je uredan - detaljista; mada cisto sumnjam da jeste...

Politika ga veoma interesuje, po toj liniji se dosta slazemo. Njega ne interesuje domaca politika, vec vecinom problemi u spoljnoj politici. Ima neke konzervativne poglede, u kojima se slazemo. Sto se automobila tice, sam mi je rekao da je voleo automobile, kao mali, ali da ga je ovaj savremeni dizajn odvukao od toga. Najvise mu se svidja BMW iz 1990 i neke i Golf 3. Za Aston Martin, koji ja vozim je rekao, da je bez veze. Ince ni men i ni njemu se ne svidja Ford Focus i Fiat Multipla (mada, ne znam, kome ta dva ruzna automobila i mogu da se svidjaju) Zanima ga horoskop. Videla sam da ovde ima malo knjiga. Ja sam mu rekla, da je to cudno sto neko ko je zavrsio filozofiju nema filozofske knjge, posto je beletristika bila u pitanju. Rekao je da u kuci na periferiji ima knjige iz filozofije i beletristike i da je zeleo da se odmori od filozofije, posto "baviti se filozofijom i studirati filozofiju su razlicite stvari." Inace, jednom je rekao da mu je radni sto uvek u haosu, jer kaze da nema mesta za sve.
Ono sto mi se svidja kod njega je sto svakog saslusa. Mene, dok pricam o svojim problemima, dogadjajima slusa, a ne kao moji bivsi, koji mi kazu da ja nemam probleme, vec da sam dokona.

Dobro, mozda sam bio malo neprecizan oko politike i automobila. I ja volim da vidim dobar auto, ali ne opterecujem se oko performansi i nikad ne bih dao velike pare (preko 10k jura) za nesto sto treba da me odbaci od A do B. Bas stekujem za neki autic. Ford Focus mi se svidja, ali onaj prethodni model. Politika mi je postala gubljenje energije jer sam u svojoj potrazi za vecom slikom nasao da svo sranje ovoga sveta dolazi po odredjenom nacrtu ajmo reci. Nacrt se ne menja vec hiljadama godina a niti ce. Mogu samo ljudi da se menjaju pojedinacno, a oni to, vecinom, ne rade. Dakle ne postoji ni levica ni desnica vec samo gospodari lutaka (i lutke, jel.. :) )

Sto se tice tvog 'neobicnog' decka - pa meni on i nije nesto neobican. :) To sto saslusa je sasvim normalno za introvertne ljude. Tu ste kompatibilni pogotovo uzevsi u obzir tu tvoju verbalnu dijareju. ;)
Nisi mi rekla da li si ti detaljista? Ukoliko jesi, a on ocigledno nije, to bi moglo da ga nervira.
Uradi jungov test licnosti:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp
predpostavljam da si ENFP ili ENTP

Dobro, mozda sam bio malo neprecizan oko politike i automobila. I ja volim da vidim dobar auto, ali ne opterecujem se oko performansi i nikad ne bih dao velike pare (preko 10k jura) za nesto sto treba da me odbaci od A do B. Bas stekujem za neki autic. Ford Focus mi se svidja, ali onaj prethodni model. Politika mi je postala gubljenje energije jer sam u svojoj potrazi za vecom slikom nasao da svo sranje ovoga sveta dolazi po odredjenom nacrtu ajmo reci. Nacrt se ne menja vec hiljadama godina a niti ce. Mogu samo ljudi da se menjaju pojedinacno, a oni to, vecinom, ne rade. Dakle ne postoji ni levica ni desnica vec samo gospodari lutaka (i lutke, jel.. :) )

Sto se tice tvog 'neobicnog' decka - pa meni on i nije nesto neobican. :) To sto saslusa je sasvim normalno za introvertne ljude. Tu ste kompatibilni pogotovo uzevsi u obzir tu tvoju verbalnu dijareju. ;)
Nisi mi rekla da li si ti detaljista? Ukoliko jesi, a on ocigledno nije, to bi moglo da ga nervira.
Uradi jungov test licnosti:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp
predpostavljam da si ENFP ili ENTP

Ja sam zevzda i moj nacin zivota je malo drugaciji. Mene zanima moj decko.

Imam novog decka, vec par dana. Cesto smo se vidjali, pa nisam stigla da vam se javljam, ali mislim da mi to i ne zamerate. Ipak, sada cu u kratkim crtama da opisem tog veoma neobicnog decka.
Taj moj decko ima 32 godine. Zavrsio je filozofiju. Onako, nije neki lepotan, nije nesto ruzan. Zivi na NBG, ali ima i kucu na periferiji. Bavi se stranim jezicima. Ide u teretanu, na ples i jogu. Sa njim mogu da pricam o svemu. Ipak, nesto mi je veoma cudno kod njega. On nema veliki broj prijatelja. Voli da seta sam. Rekao mi je da uziva u dugim zetnjama, voznji bicikla, voli da cita. Izlasci ga smaraju. Kada razgovaramo, razgovaramo samo o ozbiljnim temama. Bila sam kod njega u stanu. Jednostavno opremljen stan. Sav je beo. Kada smo se ljubili, on je krenuo malo vise, a ja sam mu rekla da sam nevina. On se slozio i rekao da je to moja stvar. Nije poceo da se smeje i raduje. Ne trosi novac na garderobu. Rekao mi je da je, stednja blagoslovena.
Kakav je taj moj decko?

Samo voli da soluje ono . Sta mu fali . Ako se tebi svidja svidja se i nama .

Znas sta Moderan Pevacie suprotnosti se privlace a vi ste jako suprotni po sveku koliko vidim, zato ste i interesantni jedno drugome. Ako ti se on jako svidja i ako vidis sebe da mozes pored takvog muskarca da zivis savetujem te da se udas za njega. A koliko vidim on je jako odgovoran, osecajan, pazljiv i pametan. Ima fakultet, sigurno dobro zaradjuje tako da ne vidim zasto bi jos nesto razmisljala. Takvi muskatrci su danas retkost koji nisu besni, koji su verni itd..

Znas sta Moderan Pevacie suprotnosti se privlace a vi ste jako suprotni po sveku koliko vidim, zato ste i interesantni jedno drugome. Ako ti se on jako svidja i ako vidis sebe da mozes pored takvog muskarca da zivis savetujem te da se udas za njega. A koliko vidim on je jako odgovoran, osecajan, pazljiv i pametan. Ima fakultet, sigurno dobro zaradjuje tako da ne vidim zasto bi jos nesto razmisljala. Takvi muskatrci su danas retkost koji nisu besni, koji su verni itd..

On izgleda da ne radi nista. Njegova porodica je izgleda imucna.

On izgleda da ne radi nista. Njegova porodica je izgleda imucna.

Ako ne mora da radi onda jos bolje. Da li si ga procenila, da li je neradnik ili voli da radi? A sta ti radis trenutno, odakle tebi novac? Da li si ti sa njim zbog skrivenog motiva kao sto je novac? Da li je njega samo privukla tvoja lepota? Je l si ti prva njrmu prisla ili on tebi, kako ste se upoznali?

Poslednja izmena:
Ako ne mora da radi onda jos bolje. Da li si ga procenila, da li je neradnik ili voli da radi? A sta ti radis trenutno, odakle tebi novac? Da li si ti sa njim zbog skrivenog motiva kao sto je novac? Da li je njega samo privukla tvoja lepota? Je l si ti prva njrmu prisla ili on tebi, kako ste se upoznali?

Kakva su to pitanja o meni? Molim te, analiziramo njega, a ne mene. Upoznala sam ga preko nekog mog prijatelja, a verovatno, njegovog poznanika. Videla sam da mu se svidjam, a i on mi je delovao ok, pa sam morala malo da poguram stvar, inace se ja njemu svidjam. A i on meni.

Koliko si najduze vremenski provela bez decka, tj. koliko si dugo bila slobodna izmedju dva razlicita decka? Da li si sa njim samo zbog potrebe ili ...? Postavljam ti pitanja koja ce ce pomoci da shvatim kakav je on na osnovu tebe. Zato te pitam ovo.

Back