Kaffica
Iskusan
- Poruka
- 5.625
Stil- duo na privatnu nudisticku, da te Bog vidi 🏖

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne izgleda ženstvenije na plaži od mene,... normalno.
Veće si.e, du.pe i sl.
I da ne nosi kačket i mokasine.
Gora varijanta je da je mnogo mršav pa.je onda svaka debela uz njega.
Zašto ne kačket? Aj mokasine, to onako
Možda je ćelav pa će da ga lupi sunčanica? Treba imati razumevanjaZašto ne kačket? Aj mokasine, to onakoAli priznaj da je kupaći glavni!
Koga briga u čemu ide na plažu, ali ako obuje uveče šorc i mokasine, ide bez mene.Aj razvij stajling. Šta ti nosiš, šta on nosi. Kako izgleda sve.
Počelo je leto pa i letovanja. Idete na odmore, neko u paru, neko bez para.Koji stil volite kada ste sa dečkom na letovanju? Dolaze u obzir i fotografije, ali poželjan je opis. Tipa: volim da smo kao na pustom ostrvu, ne češljamo se. Ili, furamo fensi fazon, poziranje na plaži. U kom izdanju volite da vidite svoju devojku ili devojke momka? ( na plaži, uveče u izlasku itd...) Ne mislim na nudističke plaže.
molim za ozbiljno promišljanje, ne zezanje, važno mi je. A i da vam ponedeljak ne lupi o glavu tako teško
![]()
Da daKoga briga u čemu ide na plažu, ali ako obuje uveče šorc i mokasine, ide bez mene.![]()
Da, horor. Mama vidi kako plivam. I da je samo toBitno mi je da djeca ne vrište oko mene,
Počelo je leto pa i letovanja. Idete na odmore, neko u paru, neko bez para.Koji stil volite kada ste sa dečkom na letovanju? Dolaze u obzir i fotografije, ali poželjan je opis. Tipa: volim da smo kao na pustom ostrvu, ne češljamo se. Ili, furamo fensi fazon, poziranje na plaži. U kom izdanju volite da vidite svoju devojku ili devojke momka? ( na plaži, uveče u izlasku itd...) Ne mislim na nudističke plaže.
molim za ozbiljno promišljanje, ne zezanje, važno mi je. A i da vam ponedeljak ne lupi o glavu tako teško
![]()
Cekaj, sad si i lezbejka, nista mi nije jasnoPa jeste zgodna.
Bas sam imao razgovor skoro na temu kako su neki ljudi u zrelijim godinama opusteni i zive zivot. I kazem joj: To ih je prosla boljka od zivotnih ambicija i ljudi pocnu da uzivaju sa time sada i tu. Steta sto i mladi nemaju tu mudrost nego glavenjaju svuda okolo nesvesni da je dobar deo toga tu i sada.Legnemo ja i zena na lezaljke, ispred nas unuci uskacu u vodu, poprskaju nas malo a mi ladnokrvno cevcimo nes i uzivamo u zivotu, oko nas ima ljudi no kao da ih nema, ili nisu bitni za nase raspolozenje, tamne naocale su obavezne da bi se povratno dostigao taj momenat privatnosti..
Uzivam u zivotu koji svakako nece trajati jos dugo no zato ovi momenti traju do vecnosti bezobzira ocu li sutra ustati iz krevetaili ne..
I ne volim tange, pa ubij me!Ja imam 2 stila. Stavim visoku punđu, tamne cvike i neku dobru efektnu šnalu. To kada neću da kvasim kosu i plivam ozbiljno. A kada hoću, onda kapa, naočare i plivaj u svitanje, sumrak, ka suncu![]()
Molim moderatore da banuju forumašicu.I ne volim tange, pa ubij me!
ja ih bas volim...I ne volim tange, pa ubij me!