Neobican decko

Imam novog decka, vec par dana. Cesto smo se vidjali, pa nisam stigla da vam se javljam, ali mislim da mi to i ne zamerate. Ipak, sada cu u kratkim crtama da opisem tog veoma neobicnog decka.
Taj moj decko ima 32 godine. Zavrsio je filozofiju. Onako, nije neki lepotan, nije nesto ruzan. Zivi na NBG, ali ima i kucu na periferiji. Bavi se stranim jezicima. Ide u teretanu, na ples i jogu. Sa njim mogu da pricam o svemu. Ipak, nesto mi je veoma cudno kod njega. On nema veliki broj prijatelja. Voli da seta sam. Rekao mi je da uziva u dugim zetnjama, voznji bicikla, voli da cita. Izlasci ga smaraju. Kada razgovaramo, razgovaramo samo o ozbiljnim temama. Bila sam kod njega u stanu. Jednostavno opremljen stan. Sav je beo. Kada smo se ljubili, on je krenuo malo vise, a ja sam mu rekla da sam nevina. On se slozio i rekao da je to moja stvar. Nije poceo da se smeje i raduje. Ne trosi novac na garderobu. Rekao mi je da je, stednja blagoslovena.
Kakav je taj moj decko?

Ti si ovde opisala klasicnog serijskog ubicu :rida:

UPDATE:
Veceras smo malo setali. Saznala sam da ne prati sport. Kaze da ga to smara.
Ipak sam pogresio,on je gay serijski ubica... :tajna:

Poslednja izmena:
Moderna zar nije malo cudno da nije probao do sada da ima seksualni odnos sa tobom? Ja da sam na njegovom mestu bih probao do sada. A ako hoces da ostanes i dalje nevina predlozio bih neko oralno zadovoljstvo...? Zar nije to malo cudno? I sama kazes da je neobican i povucen?

Moderna zar nije malo cudno da nije probao do sada da ima seksualni odnos sa tobom? Ja da sam na njegovom mestu bih probao do sada. A ako hoces da ostanes i dalje nevina predlozio bih neko oralno zadovoljstvo...? Zar nije to malo cudno? I sama kazes da je neobican i povucen?

Probao je. Bili smo kod njega i malo smo se "opustili". On je krenuo da mi zadize suknjicu, a ja sam rekla da sam nevina. On je smatra da je to moja stvar. Pisala sam o tome, ne citas pazljivo!

Imam novog decka, vec par dana. Cesto smo se vidjali, pa nisam stigla da vam se javljam, ali mislim da mi to i ne zamerate. Ipak, sada cu u kratkim crtama da opisem tog veoma neobicnog decka.
Taj moj decko ima 32 godine. Zavrsio je filozofiju. Onako, nije neki lepotan, nije nesto ruzan. Zivi na NBG, ali ima i kucu na periferiji. Bavi se stranim jezicima. Ide u teretanu, na ples i jogu. Sa njim mogu da pricam o svemu. Ipak, nesto mi je veoma cudno kod njega. On nema veliki broj prijatelja. Voli da seta sam. Rekao mi je da uziva u dugim zetnjama, voznji bicikla, voli da cita. Izlasci ga smaraju. Kada razgovaramo, razgovaramo samo o ozbiljnim temama. Bila sam kod njega u stanu. Jednostavno opremljen stan. Sav je beo. Kada smo se ljubili, on je krenuo malo vise, a ja sam mu rekla da sam nevina. On se slozio i rekao da je to moja stvar. Nije poceo da se smeje i raduje. Ne trosi novac na garderobu. Rekao mi je da je, stednja blagoslovena.
Kakav je taj moj decko?

Strasno, moram da citiram samu sebe, jer neko ne cita pazljivo postove.:rtfm::rtfm:

Onda problem ne postoji. Da pridjem diskusiji sa druge tacke gledista. Ti smatras da je decko neobican iz razloga zato sto hoce sex, sto voli da seta, sto je na neki nacin usamljen, ...? Da li on smatra sebe neobicnim?

Ne. Mozda to sto je na neki nacin usamljen, mada on kaze da mu je lepse samom nego, kao sto je obicno, sam medju ljudima. (Pun je tih nekih filozofija). On sebe, naravno, ne smatra neobicnim. Onaj ko bi sebe smatrao neobicnim dao bi legitimitet svetu da ga proglasi ludim, osim, ako je neko ekscentrican, zar ne?
Veoma jasno sam ga opisala i interesuje me vas misljenje. Meni je neobican, ali mi se svidja, jer je simpatican i imam sa njim o svemu i svacemu da pricam.

Aha znaci to je tvoje licno vidjenje da je on cudan. Kako ti to znas da je on cudan, na isnovu cega? Da li mislis da si ti cudna u odnosu na njega ili mozda da je on cudan na osnovu tebe? Po kojim standardima mislis da je cudan, i sta to ne bi bilo cudno za tebe?

Aha znaci to je tvoje licno vidjenje da je on cudan. Kako ti to znas da je on cudan, na isnovu cega? Da li mislis da si ti cudna u odnosu na njega ili mozda da je on cudan na osnovu tebe? Po kojim standardima mislis da je cudan, i sta to ne bi bilo cudno za tebe?

Nije kao moji raniji momci.
Mislim da nisam. Ne bih ga bas nazvala cudnim, pre neobicnim. Eto, na primer, ta otdjenost. To mi je cak cudno, ne samo neobicno. Za mene ne bi bio cudan, ako bi izlazio na popularna mesta, kupovao malo bolju garderobu, vise se druzio i sl. Eto to, na primer, ali ovde analiziramo njega, a ne mene.

Ustvari mislim da se radi ovde o tebi zato sto je to tvoje licno misljenje da je on neobican. Mozda ce nekoj drugoj devojci da bude savrsen, ali on je ovde za tebe neobican i kako si rekla cudan.

Prvo moras da utvrdis ovo. Reco mi kakvog bi decka zelela, da li si vec takvog imala. Ako si imala zasto si raskinula? Da li mislis da je takvog decka sto mbi zelela moguce naci? Da li si sada sa ovim deckom zato sto je neobican ili st to saznala posle ulaska u vezu sa njim?

Back