Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Mislim da je vreme za novu temu. Ovo zahteva dublju analizu.
Nista, onda cu morati da napravim novu temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je vreme za novu temu. Ovo zahteva dublju analizu.
Imam novog decka, vec par dana. Cesto smo se vidjali, pa nisam stigla da vam se javljam, ali mislim da mi to i ne zamerate. Ipak, sada cu u kratkim crtama da opisem tog veoma neobicnog decka.
Taj moj decko ima 32 godine. Zavrsio je filozofiju. Onako, nije neki lepotan, nije nesto ruzan. Zivi na NBG, ali ima i kucu na periferiji. Bavi se stranim jezicima. Ide u teretanu, na ples i jogu. Sa njim mogu da pricam o svemu. Ipak, nesto mi je veoma cudno kod njega. On nema veliki broj prijatelja. Voli da seta sam. Rekao mi je da uziva u dugim zetnjama, voznji bicikla, voli da cita. Izlasci ga smaraju. Kada razgovaramo, razgovaramo samo o ozbiljnim temama. Bila sam kod njega u stanu. Jednostavno opremljen stan. Sav je beo. Kada smo se ljubili, on je krenuo malo vise, a ja sam mu rekla da sam nevina. On se slozio i rekao da je to moja stvar. Nije poceo da se smeje i raduje. Ne trosi novac na garderobu. Rekao mi je da je, stednja blagoslovena.
Kakav je taj moj decko?
Ipak sam pogresio,on je gay serijski ubica...Veceras smo malo setali. Saznala sam da ne prati sport. Kaze da ga to smara.
Da, i vegeterijanac je, kao ja, mada on ne jede cevape, pljeskavicu i sarmu.
Moderna zar nije malo cudno da nije probao do sada da ima seksualni odnos sa tobom? Ja da sam na njegovom mestu bih probao do sada. A ako hoces da ostanes i dalje nevina predlozio bih neko oralno zadovoljstvo...? Zar nije to malo cudno? I sama kazes da je neobican i povucen?
nemoj molim teHoces da vas povezem? Mislim, ako se nekada desi da raskinemo, eto...
Imam novog decka, vec par dana. Cesto smo se vidjali, pa nisam stigla da vam se javljam, ali mislim da mi to i ne zamerate. Ipak, sada cu u kratkim crtama da opisem tog veoma neobicnog decka.
Taj moj decko ima 32 godine. Zavrsio je filozofiju. Onako, nije neki lepotan, nije nesto ruzan. Zivi na NBG, ali ima i kucu na periferiji. Bavi se stranim jezicima. Ide u teretanu, na ples i jogu. Sa njim mogu da pricam o svemu. Ipak, nesto mi je veoma cudno kod njega. On nema veliki broj prijatelja. Voli da seta sam. Rekao mi je da uziva u dugim zetnjama, voznji bicikla, voli da cita. Izlasci ga smaraju. Kada razgovaramo, razgovaramo samo o ozbiljnim temama. Bila sam kod njega u stanu. Jednostavno opremljen stan. Sav je beo. Kada smo se ljubili, on je krenuo malo vise, a ja sam mu rekla da sam nevina. On se slozio i rekao da je to moja stvar. Nije poceo da se smeje i raduje. Ne trosi novac na garderobu. Rekao mi je da je, stednja blagoslovena.
Kakav je taj moj decko?
nemoj molim te
ne sviđa mi se baš TOLIKO
nemoj mi se izvinjavati, to je bilo baš jako lepo od tebeOk, samo sam mislila, ako hoces. Izvini.
nemoj mi se izvinjavati, to je bilo baš jako lepo od tebe![]()
Moderna a da li si primetila da mu se digla nekad kita na tebe, da izvines?
Da, izvines, jesam.
da nećeš ti da mi zabraniš?![]()
Onda problem ne postoji. Da pridjem diskusiji sa druge tacke gledista. Ti smatras da je decko neobican iz razloga zato sto hoce sex, sto voli da seta, sto je na neki nacin usamljen, ...? Da li on smatra sebe neobicnim?
Aha znaci to je tvoje licno vidjenje da je on cudan. Kako ti to znas da je on cudan, na isnovu cega? Da li mislis da si ti cudna u odnosu na njega ili mozda da je on cudan na osnovu tebe? Po kojim standardima mislis da je cudan, i sta to ne bi bilo cudno za tebe?
E, sa mnom je sve u redu, baci se ti na ovog mog. Idemo veceras da se vidimo. Nemoj da me baci u reku, dok ti ovde raspitujes sta meni treba i na kakve se frajere ja palim. Ako si psiholog, analiziraj njega, a ne mene.
Njega ne mogu da analiziram jel nije on ovde vec si ti. Ovde je tvoje vidjenje njega kao neobicnog u pitanju. Odgovori bar na neko pitanje,...