bolna_istina
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
Nevina Jebacice a da li je za tebe nevino samo ******* u maci ili i u guzu, da izvines? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevina Jebacice a da li je za tebe nevino samo ******* u maci ili i u guzu, da izvines?![]()
IZvini, molim te, kakav je to nacin da mi se tako obracas i da me to pitas. Da sam znala da si me to pitao, ne bih ti odgovorila na pp.
Vozis Aston Martin?
Nisam videla ta kolica ovde, samo u USA.
Odakle si?
A kako to treba da se neko prema tebi obraca? Ja sam te lepo pitao i jos sam rekao da izvines. Ne vidim razlog zasto si se naljutila?
Nevina Jebacice a da li je za tebe nevino samo ******* u maci ili i u guzu, da izvines?![]()
Stidi se ona je ko prava katolkinja čista i nevina.Mislim iako je kao pravoslavka išla je u katoličke škole.Pametna keva.
Stidi se ona je ko prava katolkinja čista i nevina.Mislim iako je kao pravoslavka išla je u katoličke škole.Pametna keva.
Ja sam pravoslavka. Slavim Slavu, Bozic i Uskrs i idem u svoju srpsku crkvu.
Vratila sam se od decka. Gledali smo film "Poslednji kineski car" prvi deo, pa cemo veceras gledati drugi deo. Inace, zaposlen je. Radi kod tate u firmi kao kurir.
Dobro je sto pravite pauzu izmedju prvog i drugog dela filma
Taman da vam slegne prvi deo![]()
Moj drug je ISFJ. Malo mi je cudno sad sto je nezainteresovan za sport posto ovaj moj drug bas voli kosarku a recimo teretana ga ne interesuje. Za filozofiju mogu da shvatim.
ISFJ Strengths
* Warm, friendly and affirming by nature
* Service-oriented, wanting to please others
* Good listeners
* Will put forth lots of effort to fulfill their duties and obligations
* Excellent organizational capabilities
* Good at taking care of practical matters and daily needs
* Usually good (albeit conservative) at handling money
* Take their commitments seriously, and seek lifelong relationships
ISFJ Weaknesses
* Don't pay enough attention to their own needs
* May have difficulty branching out into new territory
* Extreme dislike of conflict and criticism
* Unlikely to express their needs, which may cause pent-up frustrations to build inside
* Have difficulty leaving a bad relationship
* Have difficulty moving on after the end of a relationship
Zasto je veg?
Ja sam pravoslavka. Slavim Slavu, Bozic i Uskrs i idem u svoju srpsku crkvu.
Vratila sam se od decka. Gledali smo film "Poslednji kineski car" prvi deo, pa cemo veceras gledati drugi deo. Inace, zaposlen je. Radi kod tate u firmi kao kurir.
Kakva ti je to keva koja te slala u katoličke škole.Mora čistokrvna Srpkinja.
ja nijesam moga spavat citave nedjelje zbot tvog ne-javljanja...![]()
Pa na neki nacin,normalno!Rekao ti je da se opekao par puta, idecko jednostavno ide do jedne granice do koje je on odredio da je ispravno sa druzenjem ili komuniciranjem-sve preko toga za njega je nepotrebno!!Ti pokusaj da saznas iz razgovora sa njim sta mu se desilo pre u kontaktima pa ces da saznas i odgovor na neka pitanja!On je po meni ipak zrela osoba sa 32 godine,i nevidim neki veliki problem u njegovom ponasanju.