Neobican decko

Vozis Aston Martin?
Nisam videla ta kolica ovde, samo u USA.
Odakle si?

IZ Beograda. Vozim jos neke luksuznije automobile, ali ih ne vozim bas po Srbiji, jer su losi putevi. Vozim neki Pezo, ne znam da li je 306 ili 307 stalno zaboravim.

A kako to treba da se neko prema tebi obraca? Ja sam te lepo pitao i jos sam rekao da izvines. Ne vidim razlog zasto si se naljutila?

S postovanjem, kao sto se i ja tebi obracam.

Stidi se ona je ko prava katolkinja čista i nevina.Mislim iako je kao pravoslavka išla je u katoličke škole.Pametna keva.

Ja sam pravoslavka. Slavim Slavu, Bozic i Uskrs i idem u svoju srpsku crkvu.

Vratila sam se od decka. Gledali smo film "Poslednji kineski car" prvi deo, pa cemo veceras gledati drugi deo. Inace, zaposlen je. Radi kod tate u firmi kao kurir.

Poslednja izmena:
Moj drug je ISFJ. Malo mi je cudno sad sto je nezainteresovan za sport posto ovaj moj drug bas voli kosarku a recimo teretana ga ne interesuje. Za filozofiju mogu da shvatim.

ISFJ Strengths
* Warm, friendly and affirming by nature
* Service-oriented, wanting to please others
* Good listeners
* Will put forth lots of effort to fulfill their duties and obligations
* Excellent organizational capabilities
* Good at taking care of practical matters and daily needs
* Usually good (albeit conservative) at handling money
* Take their commitments seriously, and seek lifelong relationships

ISFJ Weaknesses
* Don't pay enough attention to their own needs
* May have difficulty branching out into new territory
* Extreme dislike of conflict and criticism
* Unlikely to express their needs, which may cause pent-up frustrations to build inside
* Have difficulty leaving a bad relationship
* Have difficulty moving on after the end of a relationship

Zasto je veg?

Moj drug je ISFJ. Malo mi je cudno sad sto je nezainteresovan za sport posto ovaj moj drug bas voli kosarku a recimo teretana ga ne interesuje. Za filozofiju mogu da shvatim.

ISFJ Strengths
* Warm, friendly and affirming by nature
* Service-oriented, wanting to please others
* Good listeners
* Will put forth lots of effort to fulfill their duties and obligations
* Excellent organizational capabilities
* Good at taking care of practical matters and daily needs
* Usually good (albeit conservative) at handling money
* Take their commitments seriously, and seek lifelong relationships

ISFJ Weaknesses
* Don't pay enough attention to their own needs
* May have difficulty branching out into new territory
* Extreme dislike of conflict and criticism
* Unlikely to express their needs, which may cause pent-up frustrations to build inside
* Have difficulty leaving a bad relationship
* Have difficulty moving on after the end of a relationship

Zasto je veg?

Kaze da mu to prija. Eticka strana mu nije bila prioritet, koliko mu se gadilo meso, tako kaze.

Sinoc sam sa deckom bila na nekoj zurci. Imala sam priliku da ga posmatram in vitro. ;) Evo, kako je to izgledalo. On me je, inace pozvao na tu zurku. Dosli smo. Svi su poceli da gledaju u mene i da mi se dive i da mi prilaze da razgovaraju sa mnom. Ja sam malo dzuskala, par tipova je prislo da me muva, a ja sam rekla da sam sa deckom. Dok su oni mene muvali, imala sam priliku da vidim njegovo ponasanje. Upoznao se sa par ljudi, koje su doveli ljudi koje zna. Izgledao je srdacno, prijatno i ljudi sa njim su komunicirali, a onda bi odjednom otisao u stranu i gledao negde u daljinu. Pijuckao je svoje piche. I tako nekoliko puta. Posle sam mu prisla i pitala ga, zasto stoji sam. Zasto nije sa mnom, zasto ne caska sa tim ljudima. On mi je rekao: "Pevacice, ja ne zelim da imam bilo sta sa tim ljudima, osim tog kontakta koji je potreban. Ja njih znam namenski sa jednog odredjenog mesta i ne zelim da produbljujem nase odnose." "Ali, zasto nisi sa mnom?"- pitala sam ga. "Ti si se lepo uklopila sa njima i veoma mi je drago, ali ja jednostavno, ne zelim da se zblizavam sa njima. Ako je tebi lepo, nema problema." Posle su se sjatili oko njega i on je normalno komunicirao, ali vidim da ne zeli da se zblizava sa njima. Kako se to vama cini?

Pa na neki nacin,normalno!Rekao ti je da se opekao par puta, idecko jednostavno ide do jedne granice do koje je on odredio da je ispravno sa druzenjem ili komuniciranjem-sve preko toga za njega je nepotrebno!!Ti pokusaj da saznas iz razgovora sa njim sta mu se desilo pre u kontaktima pa ces da saznas i odgovor na neka pitanja!On je po meni ipak zrela osoba sa 32 godine,i nevidim neki veliki problem u njegovom ponasanju.

ja nijesam moga spavat citave nedjelje zbot tvog ne-javljanja... :(

Vas dvojica dolazite na moju temu, a ne ja na vasu. Tako da ja mogu da se smejem vama. ;)

Pa na neki nacin,normalno!Rekao ti je da se opekao par puta, idecko jednostavno ide do jedne granice do koje je on odredio da je ispravno sa druzenjem ili komuniciranjem-sve preko toga za njega je nepotrebno!!Ti pokusaj da saznas iz razgovora sa njim sta mu se desilo pre u kontaktima pa ces da saznas i odgovor na neka pitanja!On je po meni ipak zrela osoba sa 32 godine,i nevidim neki veliki problem u njegovom ponasanju.

Jeste, tvoje objasnjenje jeste prihvatljivo, ali... ja bih zelela malo da ga razmrdam. Sta biste mi predlozili da radim?
(Oni koji se prave pametni sa seksom, je bolje da cute, neka razmrdaju sebe, bar u kupatilu za pocetak)

Back