tvojom logikom bi trebali da "odrade posao" i na vama ludacima sa krstarice sto pretite vesanjem, jahanjem i ubijanjemZašto vlasti nisu odradile svoj posao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvojom logikom bi trebali da "odrade posao" i na vama ludacima sa krstarice sto pretite vesanjem, jahanjem i ubijanjemZašto vlasti nisu odradile svoj posao?
Mojom logikom treba svako da radi svoj posao. Internet je jedno, a život drugo. Po tvom rezonu onda trebaju i vaši da odgovaraju što na forumu a što van njega.tvojom logikom bi trebali da "odrade posao" i na vama ludacima sa krstarice sto pretite vesanjem, jahanjem i ubijanjem
"moji" ne prete ubistvima, vesanjem i ostalimPo tvom rezonu onda trebaju i vaši da odgovaraju što na forumu a što van njega.
Nemoj da lažeš."moji" ne prete ubistvima, vesanjem i ostalim
jedino "prete" policijom koja ne obavlja svoj posao kako treba
blago ludoj glavi koja citira karleusu
dok je zapravo lujka u pravu.
treba policija da je**be matere bagri koja ih napada i povredjuje dok "brane svoje demokratsko pravo na okupljanje"
bager se krece max 3 km na sat.
Осмога дана Немања Шаровић излази са јесним и недвосмисленим подацима да је због сече анкера при реконструкцији крова пала надстрешница
Већ девет месеци подгрева се општа хистерија ко је за кога зашта.
Протести сво време су само тражили да суд суди.
Суд ћути.
Ћутање је доказ да је правосудни систем србије само део организоване мафије у Србији.
Znaci studenti mogu tako na policiju i Pionirski Park?bager se krece max 3 km na sat.
pri toj brzini "gradjane" moze da pregazi jedino ako se bace pod kasiku
tu si se zeznuo bakisa, vec je u startu direktorka zeleznica srbije (nzm kako se zove) priznala da je ona samo pijun, da je vesic sa vucicevim blagoslovom sve kontrolisaoОсмога дана Немања Шаровић излази са јесним и недвосмисленим подацима да је због сече анкера при реконструкцији крова пала надстрешница
Већ девет месеци подгрева се општа хистерија ко је за кога зашта.
Протести сво време су само тражили да суд суди.
Суд ћути.
Ћутање је доказ да је правосудни систем србије само део организоване мафије у Србији.
Razlomili ti Zbor radnih građana i poštene inteligencije u NS.