Vidiš kako reaguješ na prvu, po svim uputstvima sns akademije![]()
Врло си шаролика. Не ваља се китити туђим перјем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš kako reaguješ na prvu, po svim uputstvima sns akademije![]()
Мислиш да се ради о Ђаволу?Sa rogartim se ne treba bost’
Slazem se, ali stereotipi postoje sa razlogom.Свако има своје.
Само ја никад не бих генерализовала.
Стереотип=предрасуда.Slazem se, ali stereotipi postoje sa razlogom.
OkСтереотип=предрасуда.
Синоними.
Hteo sam ti ukazati na 500 tisuća crnokosuljasa na nedavnom koncertu i da je glupo sa te strane komentirati neciji “velikonacionalizam”.Nemam pojma što si htio reći, a mislim da ne znaš ni ti, ali čim si spomenuo Juru i Bobana, vjerojatno misliš da si rekao nešto jako pametno. Možeš li pojasniti što si zapravo htio reći? Ja sam ti rekao kako se to nama čini s ove strane, kako mi to doživljavamo što se dešava kod vas.
Eto objasnio sam.Nemam pojma što si htio reći, a mislim da ne znaš ni ti, ali čim si spomenuo Juru i Bobana, vjerojatno misliš da si rekao nešto jako pametno. Možeš li pojasniti što si zapravo htio reći? Ja sam ti rekao kako se to nama čini s ove strane, kako mi to doživljavamo što se dešava kod vas.
Нису оправдане.Okizuzetci postoje, ali npr da moras da izaberes kolegu za neki projekat u tvom poslu, nemas njihov CV pred sobom, jedan Svajcarac drugi Marokanac.
Jesu li predrasude opravdane i sa razlogom ili ne.
Znaci izabrala bi MarokancaНису оправдане.
Само хоћу да кажем да за извођење неких закључака мора да се узме у обзир и контекст или, тачније, историјски процеси које је неки народ/нација прошао.
Ми постојимо вековима формирани као народ и тај моменат не може да не говори више него све америчке милијарде које су извртели за три века постојања.
Јер ово о чему се овде углавном прича је базирано на сувопарном материјализму.
А видимо из бројних примера да човек ипак не живи само од хлеба. Зато (твоја) генерализација није добра.![]()
То је нешто друго.Znaci izabrala bi Marokanca
Ja sam suprotnost materijalizmu i ne pravi mi razliku jel vozim kadilak ili ladu, ali me nerviraju grafiti po raspalim fasadama, pikavci na svakom koraku i smrad cigareta u restoranu.
Priznacemo da za to ne trebaju ni milijarde ni ti su za to krivi Amerikanci.
Znaci imali smo fazu ekipe sumnjivog intelekta koja je dovela do rata i u istom pravila gresku za greskom tako da je saveznike otudjila i ratove izgubila.То је нешто друго.
Тога није било до пре 20-30 година.
У лошој смо фази.
Али историјски процеси трају јако дуго и тих 30 година је само једна временска капљица у временском континууму.
Сви би ми хтели да се за нашег живота све скоцка али то не иде тако.![]()
Као што рекох, познавање историје и све ће ти бити јасно.Znaci imali smo fazu ekipe sumnjivog intelekta koja je dovela do rata i u istom pravila gresku za greskom tako da je saveznike otudjila i ratove izgubila.
Onda je dosla nova generacija koja je rasprodala ono sto je ostalo i kulturno ukanalila drzavu i naciju u ovo sto gledamo danas.
Bojim se i da pomislim izgube li studenti ovu pobunu sada; kakva ce “elita” da se rodi od ovih danas na vlasti i hoce li za drzavu biti buducnosti.
Dugo ta faza traje.
btw. Kako komentarises maloumnike koji ovo rade…mislim da zasluzuje posebnu temu…
https://nova.rs/vesti/biznis/pljuste-tuzbe-protiv-torlaka-koji-vodi-darija-kisic/