Propo joj lager na rotoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propo joj lager na rotoru.
E sad je kasno.Jesam.
Pregledam
Nikad nije kasnoE sad je kasno.
RTS-a jer on zna najbolje.Kulturno obrazovni program...
Žika ti je umro.Nikad nije kasno
Žalosno jeOvo nije smešno ni meni a volim crni humor. Brate.
I ti bi igrao ovako kad bi dobijao 1000 e od Vučića svaki mesec.Kao jedna ciganska porodica na Kosovu.Ovo nije smešno ni meni a volim crni humor. Brate.
Буквално.Žalosno je
Koji Žika?Žika ti je umro.
I ti bi igrao ovako kad bi dobijao 1000 e od Vučića svaki mesec.
Što je vodio emisiju NIKAD NIJE KASNO.Koji Žika?
Мислим да је то небитно за његов нови посао.Dobro on to radi ali problem sa njim je što se nikada nije distancirao od svoje radikalske prošlosti gde su huškali na ratove,zveckali oružjem i gde su neistomišljenike javno etiketirali kao izdajnike i strane plaćenike itd. morao bi on jasnije da se odredi o tim stvarima
Čudi me da mu do sad neko nos nije razbio.Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Koju emisiju?Što je vodio emisiju NIKAD NIJE KASNO.
To treba znati.Čudi me da mu do sad neko nos nije razbio.
Unosi se ljudima u facu i kezi im se perverzno.
Pa on će ti biti budući predsednik Srbije pa ne moraš uopšte da mu veruješ.bivsim radikalima nista ne verujem sarovic, nogo...verujem samo studentima i intelektualnoj omladini srbije
bolje ti brate brini za siptare sta im je plan.Pa on će ti biti budući predsednik Srbije pa ne moraš uopšte da mu veruješ.
Ma briga te,važno ti je da izađeš na televizor.Немам слуха, слаб сам са играњем и певањем.
Što da brinem pored Vučića živa?bolje ti brate brini za siptare sta im je plan.
tu si u pravu, bio sam na televizor i to ne jednomMa briga te,važno ti je da izađeš na televizor.
Де си мене нашао. Гле колко људи овде.Ma briga te,važno ti je da izađeš na televizor.