lapsi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
I od političara do Tiktokera je kratak put!od politicara do influensera kratak je put![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I od političara do Tiktokera je kratak put!od politicara do influensera kratak je put![]()
meni je za tiktok ubefdljivo veske sampionI od političara do Tiktokera je kratak put!
Ja bih šarovića predložio da bude lider intelektualne Srbije
па свака Шаровићева Екскурзија има малтене и Милион Прегледа само у првих 72 Сата емитовања.
Баку нешто привели због неке Утаје пореза..читам.To više od Baka Praseta?![]()
Ja mislim da kada bi Vučić eventualno izgubio vlast sada ili bilo kada da bi se opozicija potukla između sebe da odluče ko bi bio predsednikI meni se čini da se uglavnom 'intelektualci' lože na Šarovića
pogotovu ovi sa foruma, ne ide da ih imenujem
![]()
И напада га исти тај Милош Павловић,први ЋАЦИ ,који се после пренемагао у колима хитне Помоћи где је лик Сниматељ(онај у црвеној Јакни),био приморан да их попрска Бибер-спрејом како би се сам одбранио од Ћација.
promoviše svoj pokret ne bi li stekao na narednim izborima neki procenat.Sta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Začinio ga prije dinstanja.И напада га исти тај Милош Павловић,први ЋАЦИ ,који се после пренемагао у колима хитне Помоћи где је лик Сниматељ(онај у црвеној Јакни),био приморан да их попрска Бибер-спрејом како би се сам одбранио од Ћација.
Тако?![]()
Nije sam!Nemanja je željan pažnje <3
Нешто сам превидео изгледаZačinio ga prije dinstanja.![]()
Ne znam ko je prvi rekao. Dinstanje je nastavak ,,pumpanja,,!Нешто сам превидео изгледа
Одакле сад то -динстање-,ко је то први рекао?
Хвала унапред![]()
Osim pisanja bljuca, postoji li igde javno dostupan ikakav dokaz za to? Ako je to istina, onda je to bilo dozvoljeno zakonom, što znači da je sasvim sigurno većina poslanika to isto radila.Сада велики борац против корупције, а када је био посланик, пријавио је да живи у Врању и наплаћивао путне трошкове на релацији Врање-Београд.
Сви су писали о томе, не само "Блиц", а Шаровић никада није то демантовао.Било је давно, 2005/2006 године, па се мало заборавило, али је наплатио 19 000 евра за путне трошкове на релацији Београд-Врање у току једне године.Osim pisanja bljuca, postoji li igde javno dostupan ikakav dokaz za to? Ako je to istina, onda je to bilo dozvoljeno zakonom, što znači da je sasvim sigurno većina poslanika to isto radila.
Pa, ni ja ne bih demantovao navode tabloida iznesene bez ikakvih dokaza. Bljuc je prvi objavio to, ako se dobro sećam, zato sam njih naveo, jer od njih potiče ta tvrdnja. Kako god, kao što rekoh, ako je to istina, to znači da je po zakonu bilo moguće, a to znači definitivno da je Šarović daleko od jedinog koji je to radio, zato nije korektno izdvajati ga samo zato jer je sad dobio na popularnosti. Šta je s ostalim poslanicima i državnim funkcionerima, oni su zazirali od toga? How yes no.Сви су писали о томе, не само "Блиц", а Шаровић никада није то демантовао.Било је давно, 2005/2006 године, па се мало заборавило, али је наплатио 19 000 евра за путне трошкове на релацији Београд-Врање у току једне године.
To isto pitanje su mu postavljali Ćaci u Ćacilenda. Mora da tu ima nešto.Сада велики борац против корупције, а када је био посланик, пријавио је да живи у Врању и наплаћивао путне трошкове на релацији Врање-Београд.