ups...greska u koracima...mada me ubo ne direktno, vec ironijom izmedju redova.Де си мене нашао. Гле колко људи овде.![]()
malo li je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ups...greska u koracima...mada me ubo ne direktno, vec ironijom izmedju redova.Де си мене нашао. Гле колко људи овде.![]()
valjda kakvu misliš?Koju emisiju?
ups...greska u koracima...mada me ubo ne direktno, vec ironijom izmedju redova.
malo li je![]()
Nevaljda kakvu misliš?
kad je bio rat 90tih bio na preteci al dzazire u sarajevu kod msjea gorana milica..davao fine izjave kao freelance reporter.Боде ко кога стигне.![]()
Svaki njegov klip doprineo je razmaskiravanju trenutne vlastiSta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Dok se drži novinarskog posla - extraSta mislite o njegovim klipovima sto se setka i komentarise?
Ni izbliza koliko trenutna vlast sama.Svaki njegov klip doprineo je razmaskiravanju trenutne vlasti
zar je tebi trebao nemanja da ne znas sa kim imas poslaSvaki njegov klip doprineo je razmaskiravanju trenutne vlasti
Jasno ali je doprineo i nervirao što je najvažnijeNi izbliza koliko trenutna vlast sama.
koliko vidim niko ga nije nagario kolima ko studente... niko mu nije polomio vilicu...ktv radi slobodno....ko nije![]()
ljuba moljacБоде ко кога стигне.![]()
znači preteruje se da bi se preteralokoliko vidim niko ga nije nagario kolima ko studente... niko mu nije polomio vilicu...ktv radi
Kidnapovan je doduše, ali je brzo pušten.koliko vidim niko ga nije nagario kolima ko studente... niko mu nije polomio vilicu...ktv radi slobodno....
samo vrh zna, sta mislis da obican coskas sto stoji u pionirskom parku zna ista o njemuKidnapovan je doduše, ali je brzo pušten.
Žunić došao da ga vadi.
On o Žuniću ni da zucne.
zar je tebi trebao nemanja da ne znas sa kim imas posla
seti se jos 2012. ovde sta je ko ovde pisao o njima i do cega ce dovesti...ko je koliko puta bio banovan i zbog cega
al najlepse mi bila korona sa onim aspiratorima..pardon respiratorima![]()
svako sa gramom politickog iskustva i razumevanjem kako stvari funkcionisu, ne cita glupave medije vec razmislja sa onim u glavi a ne kako mu zica u njoj oscilira na prim frekvenciju kad se pojavi faca zvana hot lipsTo bi bilo zanimljivo sada 25-e.
Kidnapovan je doduše, ali je brzo pušten.
Žunić došao da ga vadi.
On o Žuniću ni da zucne.
Za Dnevnik, da se zavede da su Šarovići poreklom Gačani. Da se razbiju predrasude da mafijaški režim u Srbiji, stoji na temeljima podrške građana Republike Srbije poreklom iz Republike Srpske.