kainos
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
Pa kako onda Isus kaže da ćemo biti ko anđeli...iako i ja potajno vjerujem da će brak i dalje biti....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis dal pripremam docek ili dal se pripremam za odlazak na strasni sud..
ne pravim planove nikakve..kako me zatekne u taj cas tako ce mi biti..a mislim da tako i pise u bibliji..![]()
Pa kako onda Isus kaže da ćemo biti ko anđeli...iako i ja potajno vjerujem da će brak i dalje biti....
Istina je da se verni ljudi spajaju vezama ljubavi... ali to nije dokaz da se ukida brak i rađanje!
Mnogi hrišćani kroz istoriju žrtvovali su svoj život radi propovedanja jevanđelja i imali su radost bliske zajednice sa braćom, sestrama, očevima (ljudima koji su im bili kao očevi), majkama (ženama koje su postupale kao prave majke), a isto tako mogli su da budu blagoslov mnogoj deci..
SVE TO U PROGONSTVU
Ali, progonstvo će prestati na novoj zemlji... i neko će hteti da napravi kuću i poželeće da ima druga prema sebi, baš kao što si ti imao druga prema sebi na ovoj zemlji.
I sada odjednom apostol Pavle ne sme da ima dom i u domu druga prema sebi. Zašto? Ako postoji razlog ukidanja braka za apostola Pavla, koji to razlog može biti?
A sto u mnozini?
Ja mislim da smo dovoljno pričali o ovom problemu na ovoj temi i da nema potrebe da nastavljamo. Ima i drugih tema!
A takođe je potrebno odgovoriti na mnoga pitanja koja su nam postavljena a koja smo zapostavili.
E ovo nije tacno. Ovo je jedno od Branhamovih netacnih ucenja zbog nerazumevanja Biblijskog teksta. Kao andjeli ce biti u smislu da se nece vise zeniti. Medjutim i dalje ce biti u svojim telima, samo kao na pocetku. Besmrtnim preobrazenim telima.

Zato ne volim raspravljati na velikim forumima u odsjeku religija jer dođu svakakvi i upropaste ti temu....stoga braćo dolazite na moj forum..ne bacajte biserje pred svinje....
Postoje dva suprotna mišljenja u pogledu postojanja braka posle vaskrsenja:Postoje dva suprotna mišljenja u pogledu postojanja braka posle vaskrsenja:
1) braka posle Hristovog drugog dolaska neće biti, pa tako neće biti ni dece; i
2) brak će postojati kroz celu večnost, a samim tim i rađanje dece na Novoj Zemlji
Znači neće biti ženidbe i tako..ništa ono seksulano....
A u kakvom češ telu ti biti...tvoje besmrtno i preobraženo telo će biti staro koliko...I da li će to telo uvek imati jedan te isti broj godina...Da li će se u tom večnom životu uopšte stariti...![]()
Nije valjda da biblija tumačeći samu sebe nameće dva suprotna mišljenja...
Tvoj brat po veri Glasnik napisa da ženidbe u večnom životu...neće biti...
I sada mi ništa jasno nije...Hoće li biti ženidbe, hoće li bite dece....ili neće...A Isus je jasno rekao da od toga nema ništa...
Svi vidimo da se znaci vremena ispunjavaju!
USA je postala druga zver iz Otkrivenja 13. glave i nameće jednoumlje Rimo-Katoličke crkve (prve zveri) celom svetu.
Možemo da vidimo da se sve religije polako ali sigurno poklanjaju papskoj instituciji, videli smo da su čak i mnoge protestantske crkve to učinile.
Mi ćemo videti da će doći i do uspostavljanja nedeljnog zakona u svim državam sveta i to je apsolutni znak kraja!
Ubrzo nakon izglasavanja nedeljnog zakona u svim državama sveta, događaji na svetu iće će jedan za drugim kao domino efekat!
Šta je bre ovo čoveče...
Malo si se sagubio čoveče...Nemoj spamovati temu...Iznesi nešto u smislu diskusije...pamflete koji su užas živi ostavi za neko drugo mesto...
I šta Vi preduzimate ako može doći sutra? Da li se ponašate u skladu sa Vašim uverenjem? Ili...
Mat 24:42 Stražite dakle, jer ne znate u koji će čas doći Gospod vaš.
Mat 24:43 Ali ovo znajte: kad bi znao domaćin u koje će vreme doći lupež, čuvao bi i ne bi dao potkopati kuću svoju.
Mat 24:44 Zato i vi budite gotovi; jer u koji čas ne mislite doći će Sin čovečiji.
Mat 24:45 Ko je dakle taj verni i mudri sluga kog je postavio gospodar njegov nad svojim domašnjima da im daje hranu na obrok?
Mat 24:46 Blago tom sluzi kog došavši gospodar njegov nađe da izvršuje tako.
Mat 24:47 Zaista vam kažem: postaviće ga nad svim imanjem svojim.
Mat 24:48 Ako li taj rđavi sluga reče u srcu svom: Neće moj gospodar još zadugo doći;
Mat 24:49 I počne biti svoje drugare, i jesti i piti s pijanicama;
Mat 24:50 Doći će gospodar tog sluge u dan u koji se ne nada, i u čas kad ne misli.
Mat 24:51 I raseći će ga napola, i daće mu platu kao i licemerima; onde će biti plač i škrgut zuba.
Na novoj zemlji ne znaci da sadasnji supruznici nece biti zajedno. verujem da ce biti.
Ali oni se po mom misljenju nece vise razmnozavati.
Za mene ste Vi najveći spamer na ovom forumu! Toliku mržnju prema Božjoj reči nisam video!
Neki ce biti tamo spaseni ciji roditelji nece biti tamo ili roditelji cija deca nece biti tamo.
Mislim da ce se takvi spojiti kao da su roditelji i deca.
Pa zato mislim da nece.
Muz cija zene nece biti spasena ili zena ciji muz nece biti spasen, bice po mom mislenju spojeni.
Ne da bi se razmnozavali, vec zato sto je coveku potreban drug...
To po meni nece biti kao ovozemlajski klasican brak, vec zajednica dva bica koja vole jedno drugo bez da se razmnozavaju...
To po meni nece biti kao ovozemlajski klasican brak, vec zajednica dva bica koja vole jedno drugo bez da se razmnozavaju...
Šta je problem braka na Novoj zemlji? Nije li u raju Bog uspostavio brak? Zašto bi se brak ukinuo?
Problem čini i tebe demantuje Isus...Šta no Isus kaza...Hoče li ili neće biti ženidbe nakon vasksenja...
Očito je da ti kada napišeš prostu rečenicu bez metarskog pamfleta napišeš ono što direkzno protivreči Isusu...
Ja mislim da smo dovoljno pričali o ovom problemu na ovoj temi i da nema potrebe da nastavljamo. Ima i drugih tema!
A takođe je potrebno odgovoriti na mnoga pitanja koja su nam postavljena a koja smo zapostavili.