Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako njemu verujes na rec kako mozes da znas kad neko drugi laze ili prica istinu ?

Ako pripadnik druge vere cini cuda ili je prisustvovao njima, zasto njemu ne verujes ?

Da li ti drugi ljudi žive po zapovestima Božjim?

Da li se kod ljudi koji svesno krše Božje zapovesti pojavljuje sila Svetog Duha? Ne! Oni su odvojeni od Boga. Naravno da je Sotona zainteresovan da ih zadrži u zabludama svih mogućih religija i da će činiiti čuda da bi ih zadržao u zabludama i prevarama Vavilona velikog. To je Sotoni u interesu, ali na žalost to je u interesu svih ljudi koji žele spasenje bez da se odreknu greha. Takvi ljudi biraju religiju u kojoj niko ne mora da se odrekne sebe - principa sebičnosti...

Luk 9:23 I svima je govorio: ako ko hoće da ide za mnom, neka se odrekne samoga sebe i uzme svoj krst svaki dan, pa neka ide za mnom.
Luk 9:24 Jer ko hoće da spase svoj život, izgubiće ga; a ko izgubi svoj život radi mene, taj će ga spasti.
Luk 9:25 Jer kakvu korist ima čovek kad zadobije sav svet, a samoga sebe upropasti ili ošteti?
Luk 9:26 Ko se, naime, postidi mene i mojih reči, toga će se postideti i Sin čovečiji kada dođe u svojoj slavi, u slavi Oca i svetih anđela.

Ja bih vas sve banovao zauvek!

Ali veći greh imaju oni koji dopuštaju vaše bogohuljenje.

SDG vidi ovako. Napraviš svoj privatni forum i mi bogohulnici se registrujemo i onda ti ostvariš svoju želju...i sve nas banuješ...I tako budeš srećan i u sreći sačekaš vaskrsenje...

A što se tiče ovih što to dopuštaju ...reci to njima...da su grešni i da će svi u pakao...

Da li ti drugi ljudi žive po zapovestima Božjim?

Da li se kod ljudi koji svesno krše Božje zapovesti pojavljuje sila Svetog Duha? Ne! Oni su odvojeni od Boga. Naravno da je Sotona zainteresovan da ih zadrži u zabludama svih mogućih religija i da će činiiti čuda da bi ih zadržao u zabludama i prevarama Vavilona velikog. To je Sotoni u interesu, ali na žalost to je u interesu svih ljudi koji žele spasenje bez da se odreknu greha. Takvi ljudi biraju religiju u kojoj niko ne mora da se odrekne sebe (principa sebičnosti).

Oni zive po svojim svetim knjigama, za koje su ubedjeni da su tacne isto koliko si ti ubedjen za svoju.

Не ти би нас све спалио на ломачу.

A da ne bih završio na lomači koju bi SDG sljubavlju podložio pod hitno begam na spavanje.
Laku noć tebi.

- - - - - - - - - -

Oni zive po svojim svetim knjigama, za koje su ubedjeni da su tacne isto koliko si ti ubedjen za svoju.

:ok:

Baš tako.

Laku noć i tebi.

Poslednja izmena:
Da li Vama smeta greh? Da li biste voleli da živite u svetu gde vlada ljubav, pravda, onda branite Boga i pravdu a osudite greh i nepravdu!

Mislite li da je mali greh bezbožni uticaj svojih reči...

Баш зато што осуђујем злочин осуђујем и највећег злочинца у историји свих злочинаца измишљеног јеврејског библијског Бога. Ето рекао сам па нека ме убије!

Vi sve pokušavate da relativizujete!

Vi pokušavate da umirite svoju nečistu savest družeći se sa drugim bezbožnicima. Vi jedni druge ohrabrujete da postanete i ostanete bogohulnici. To je zlo najveće na svetu.

Neko može da ubije u afektu i osećaće grižu savesti celog života. Ali taj ubica je ubio jednog čoveka i pokajao se za svoj greh, ali Vi ubijate duše svakog čoveka koji čita forum... Vaše ubistvo je masovno ubistvo duša ljudskih! To je odvratno u Božjim očima! I Vi to svesno radite zato što nećete da se pokajete za svoje bezumlje (pederizam).

Poslednja izmena:
Vi sve pokušavate da relativizujete!

Vi pokušavate da umirite svoju nečistu savest družeći se sa drugim bezbožnicima. Vi jedni druge ohrabrujete da postanete i ostanete bogohulnici. To je zlo najveće na svetu.

Ti si previse zaslepljen verom da bi mogao da koristis svoj mozak normalno.Meni je savest mirna, i ako mislis da je dolazak na zakljucak da Bog ne postoji nesto najgore na svetu onda stvarno treba da posetis psihijatra :)

Zavisi sta mislis da je greh, vecina bi zelela da zivi na svetu u kojem vlada pravda i ljubav, ali to nema nikakve veze sa hriscanstvom.

Баш зато што осуђујем злочин осуђујем и највећег злочинца у историји свих злочинаца измишљеног јеврејског библијског Бога. Ето рекао сам па нека ме убије!

Isusa Hrista koji je pokazao ljubav prema svakom čoveku vi mrzite bez razloga. Ne napadate VI mene, već vas pali anđeli koriste (jer ste im se prepustili) da omalovažavaju sve što hrišćani govore.

Koliko puta sam vam govorio o harmoniji koja bi postojala među ljudima kada bi hteli da poštuju Božje zapovesti. I Vi to znate ali nećete da ih poštujete.

A onda iako znate za Boga i Njegov zakon odlučili ste da provodite vreme na forumu religija i da svakog dana hulite na našeg Tvorca!

Poslednja izmena:
Isusa Hrista koji je pokazao ljubav prema svakom čoveku vi mrzite bez razloga. Ne napadate Vi mene, već pali anđeli koji vas koriste (jer ste im se prepustili) omalovažavaju sve što hrišćani govore.

Koliko puta sam vam govorio o harmoniji koja bi postojala među ljudima kada bi hteli da poštuju Božje zapovesti. I Vi to znate ali nećete da ih poštujete. A onda ste odlučili da provodite vreme na forumu religija i da svakog dana hulite na našeg Tvorca!

Isus Hrist pokazuje ljubav dok god zelis da pratis samo njega kao rob, cim se predomislis, ceka te mnogo drugacija sudbina.

Ti si previse zaslepljen verom da bi mogao da koristis svoj mozak normalno.Meni je savest mirna, i ako mislis da je dolazak na zakljucak da Bog ne postoji nesto najgore na svetu onda stvarno treba da posetis psihijatra :)

Savest može da Vam bude mirna jedino ako ste je potpuno ugušili.

Svaki čovek kome postoji savest on mora da bude svestan svojih propusta pred Bogom i ljudima. Takav čovek će se obratiti Bogu i tražiti da mu Bog da novo srce. To su ljudi koje Hrist naziva siromašnima duhom.

Ali Vi niste siromašni duhom i zato i ne tražite od Boga da Vam da Hristovu pravdu. Vama je dovoljna Vaša pravda - izopačen moralni sud u kojem pederzam nije greh...

Zato Vi mrzite Boga jer On osuđuje Vaše izopačeno ponašanje.

Poslednja izmena:
Isusa Hrista koji je pokazao ljubav prema svakom čoveku vi mrzite bez razloga. Ne napadate Vi mene, već pali anđeli vas koriste (jer ste im se prepustili) da omalovažavaju sve što hrišćani govore.

Koliko puta sam vam govorio o harmoniji koja bi postojala među ljudima kada bi hteli da poštuju Božje zapovesti. I Vi to znate ali nećete da ih poštujete.

A onda iako znate za Boga i Njegov zakon odlučili ste da provodite vreme na forumu religija i da svakog dana hulite na našeg Tvorca!

Мрзети Исуса је исто што и мрзети Хари Потера. Дакле не мрзим Исуса већ се критички осврћем на њега као литералног лика. Он је још и добар осим што му је филзофија смешна и неприродна.

Savest može da Vam bude mirna jedino ako ste je potpuno ugušili.

Svaki čovek kome postoji savest on mora da bude svestan svojih propusta pred Bogom i ljudima. Takav čovek će se obratiti Bogu i tražiti da mu Bog da novo srce. To su ljudi koje Hrist naziva siromašnima duhom.

Ali Vi niste siromašni duhom i zato i ne tražite od Boga da Vam da Hristovu pravdu. Vama je dovoljna Vaša izopačen moralni sud u kojem pederzam nije greh...

Zato Vi mrzite Boga jer On osuđuje Vaše izopačeno ponašanje.

Не би ти шкодило.

http://www.011info.com/psihijatrijske-ordinacije

- - - - - - - - - -

A zašto biste se predomislili i ostavili Isusa Hrista? Šta Vam to Sotona nudi bolje od svoga Tvorca? Objasnite nam!

Не верујем ни у сотону али кад већ питаш пре би њега изабрао. Нуди ми слободу, моћ, жене, богатство и не прети ми мучењем ако се огрешим о њега.

Мрзети Исуса је исто што и мрзети Хари Потера. Дакле не мрзим Исуса већ се критички осврћем на њега као литералног лика. Он је још и добар осим што му је филзофија смешна и неприродна.

Lukavstvo mora da se pokaže kada ljudi pokušavaju da osporavaju Tvorca i Njegovu reč, Hristovu žrtvu i Njegovo veličanstveno delo za spasenje svih ljudi.

Mržnja je prava reč! Jer ljudi nemaju nikakvog razloga da odbace Isusa Hrista.

Savremeni srpski prevod
Joh 15:17 Ovo vam zapovedam: volite jedan drugoga."
Joh 15:18 "Ako vas svet mrzi, znajte da je mene mrzeo pre vas.
Joh 15:19 Da ste od sveta, svet bi vas voleo kao svoje. Ali, pošto niste od sveta, nego sam vas ja izabrao iz sveta, zbog toga vas svet mrzi.
Joh 15:20 Setite se izreke koju sam vam kazao: 'Sluga nije veći od svoga gospodara.' Ako su progonili mene, progoniće i vas. Ako su se moje Reči držali, držaće se i vaše.
Joh 15:21 A sve će to činiti protiv vas zbog mene jer ne poznaju Onoga koji me je poslao.
Joh 15:22 Da nisam došao i govorio im, ne bi imali greha. Ali, sada nemaju izgovora za svoj greh.
Joh 15:23 Ko mrzi mene, mrzi i moga Oca.
Joh 15:24 Da nisam među njima učinio dela kakva niko drugi nije učinio, ne bi imali greha. A sad su videli, a ipak zamrzeše i mene i moga Oca.
Joh 15:25 Ali, treba da se ispuni ono što je zapisano u njihovom zakonu: 'Zamrzeše me bez razloga.'
Joh 15:26 A kada dođe Pomagač, koga ću vam poslati od Oca - Duh istine koji izlazi od Oca - on će za mene svedočiti.
Joh 15:27 A svedočićete i vi jer ste od početka sa mnom.

Poslednja izmena:
Не верујем ни у сотону али кад већ питаш пре би њега изабрао. Нуди ми слободу, моћ, жене, богатство и не прети ми мучењем ако се огрешим о њега.

Verujete Vi i u jednog i drugog!

Sotona Vam "samo" uzima dušu! Ali to Vama nije bitno.

A svakodnevno trpljenje grešnika koje je Isus morao da podnese i odvajanje od Oca koje je doživeo preuzevši svu našu zasluženu kaznu...

to u Vama ne izaziva divljenjei i poštovanje?

Pa kakav ste Vi to čovek?

Poslednja izmena:
Zašto mislite da Sotona ima FAIR-PLAY prema ljudima? Mislite li da u njegovom carstvu sve ide po loju njegovim sledbenicima! Oni žive u stalnom strahu da ne izgube moguće benificije koje su stekli prevarama (lojalnošću sotoninim principima).

Vama je smisao života...

- Mislite da se sreća nalazi u posedovanju moći?

- Mislite da je srećan Hju Hefner?

Hugh Hefner
http://en.wikipedia.org/wiki/Hugh_Hefner

- Mislite li da su bogati ljudi srećni?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back