Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se ponašate kao mudri sluga ili kao rđavi sluga?

Da li ste se pokajali za sve grehe? Da li ste odlučili da se nanovo rodite vodom i Duhom? Da li druge upućujete na neprocenjivi dar spasenja kojeg ste lično iskusili?

Mat 24:45 Ko je dakle taj verni i mudri sluga kog je postavio gospodar njegov nad svojim domašnjima da im daje hranu na obrok?

Ili se ponašate kao rđavi sluga?

Mat 24:48 Ako li taj rđavi sluga reče u srcu svom: Neće moj gospodar još zadugo doći;

Haloooooooo....i dalje si ovde sa spamovanjem...kaza li da ima i drugih tema...

I ne kaza mi koliko će tvoje savršeno, besmrtno i večno telo u večnom životu ...imati godina...da li će stariti...da li češ morati da jedeš, piješ...da li češ imati i neki...savršeni mozak...

Pričaj o tome ako to možeš...oladi sa pamfletima...

Uglavnom neće se biti star...reci ti meni jerihonac pa kako si uspio da napišeš 38 000 postova....ima naziv za takve forumaše koji nešto na brzaka napišu da bi imali što više postova.....

Pre jedno 4-5 godina postojao je konak na religii klub religion i tako...Tu se za jednu noć ispisalo u ono vreme mnogo postova...bivalo je to ono...rečenica dve...A ako češ mi verovati nisam ni obraćao pažnju na broj postova...A daleko je bila 2008 godina kada sam počeo pisati na ovom forumu.

- - - - - - - - - -

Bice zajednice muza i zene ali ne seksa.
Po mom misljenju.
Verni ce dobiti besmrtno telo.
To jest ovo ce biti preobrszeno u telo kao na pocetku.
Verujem da ce svako biti star kao kada je umro, ali ce taj proces na noboj zemlji ico unazad do nekih 25 god i tu stati. Telo nece vise stariti. Covek ce ziveti i imace bilijsrde godina ali nece vise stariti.

A da konačno vidim neko mišljenje. A reci mi zašto baš 25 godina. Neko mi je ranije objajšnjavao da će to biti 33 godine.

- - - - - - - - - -

Teme će biti ostavljene...neće ih se brisati....bar imate mir....treba mi jedan domaćin za temu adventistička crkva na mom forumu...Glasnik se premišlja...rekao je da će se registrirati ali nije još došao....

A gde mogu virnuti na taj tvoj forum...

- - - - - - - - - -

I na ovom forumu su mnoge moje poruke brisane i naravno da nisam zanteresovan da i dalje pišem na takvom forumu.

.

Nisi zainteresovan ....:hahaha1:

A smori spamovanjem na ovom forumu...

Ako je Hrist govorio o PONOVNOJ ŽENIDBI I PONOVNOM UDAVANJU koje se dešava na ovom svetu zbog smrti, onda sve postaje jasno!

Neće biti smrti i neće biti ponovnog udavanja žene kojoj umiru muževi...

Luk 20:34 I odgovarajući Isus reče im: Deca ovog sveta žene se i udaju;
Luk 20:35 A koji se udostoje dobiti onaj svet i vaskrsenje iz mrtvih niti će se ženiti ni udavati;
Luk 20:36 Jer više ne mogu umreti; jer su kao anđeli; i sinovi su Božiji kad su sinovi vaskrsenja.

Znamo da anđeli ne umiru to nam je jasno.

(Sotona je bio u raju, postojao je u Hristovo vreme i evo vidimo da uspostavlja svoj autoritet na celoj planeti preko Vavilona velikog)

Dakle, ljudi u vaskrsenju NE UMIRU, kao i anđeli što ne umiru. To je Hristov odgovor sadukejima na osnovu Svetog pisma.

Nije teško razumeti, samo treba pročitati sva jevanđelja.

Poslednja izmena:
Jos kada bo bio iskren i korektno sagledao sta smo stvarno pisali, onda ne bi nikako ispalo tako kako si rekao.

Glaniče...pogledaj one SDG pamflete koje ne mogu da iskorlujem tek tako...a koji nemaju nikakve veze sa pričom o kojoj pričasmo...Mrzi me da ih postavljam...

- - - - - - - - - -

Deu 30:15 Gle, iznesoh danas preda te život i smrt, dobro i zlo.
Deu 30:16 Jer ti zapovedam danas da ljubiš Gospoda Boga svog hodeći putevima Njegovim i držeći zapovesti Njegove i uredbe Njegove i zakone Njegove, da bi živ bio i umnožio se, i da bi te blagoslovio Gospod Bog tvoj u zemlji u koju ideš da je naslediš.
Deu 30:17 Ako li se odvrati srce tvoje i ne uzaslušaš, nego zastraniš da se klanjaš drugim bogovima i njima služiš,
Deu 30:18 Javljam vam danas da ćete zaista propasti, niti ćete produžiti dana svojih na zemlji, u koju ideš preko Jordana da je naslediš.
Deu 30:19 Svedočim vam danas nebom i zemljom, da sam stavio pred vas život i smrt, blagoslov i prokletstvo; zato izaberi život da budeš živ ti i seme tvoje,

Da nije ovo odgovor na pitanje tebi...da li češ morati jesti neku hranu u večnom životu...Mislim da nije...A da li je spamovanje...zasigurno jeste...

- - - - - - - - - -

Za mene ste Vi najveći spamer na ovom forumu! Toliku mržnju prema Božjoj reči nisam nigde video!

Trudite se da izvučete stihove iz konteksta, dajete im pogrešno tumačenje i likujete kada iznosite svoje lukave zaključke!

A koji sam to stih izvukao iz konteksta....vaskrsenja ti tvog...

A nisi mi odgovorio na ono....da li imaš moć trenutno izlečiti bolesnog samo kada staviš svoje ruke na njega...Na to si i zaboravio, zar ne...

A veliki si vernik, zar ne...

- - - - - - - - - -

Ako je Hrist govorio o PONOVNOJ ŽENIDBI I PONOVNOM UDAVANJU koje se dešava na ovom svetu zbog smrti, onda sve postaje jasno!

Neće biti smrti i neće biti ponovnog udavanja žene kojoj umiru muževi...

Luk 20:34 I odgovarajući Isus reče im: Deca ovog sveta žene se i udaju;
Luk 20:35 A koji se udostoje dobiti onaj svet i vaskrsenje iz mrtvih niti će se ženiti ni udavati;
Luk 20:36 Jer više ne mogu umreti; jer su kao anđeli; i sinovi su Božiji kad su sinovi vaskrsenja.

Znamo da anđeli ne umiru to nam je jasno.

(Sotona je bio u raju, postojao je u Hristovo vreme i evo vidimo da uspostavlja svoj autoritet na celoj planeti preko Vavilona velikog)

Zaboravio si najbitniji stih...Šta no Isus kaza u vezi sa ženidbom i udajom nakon vasksenja...

I tako...Isus svima onima koji ga veruju dade moć...

Marko 16:17-18...

''A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.''

A kako ovde ima vernika koji svom snagom duše svoje veruju u Isusa, baš me interesuje da li ima jedan jedini koji može popiti neki otrov a da mu ne naudi...
...

Isus je u odgovoru Sotoni kada je citirao pismo i pozvao ga da skoči sa hrama, rekao...

Luk 4:9 I odvede Ga u Jerusalim, i postavi Ga navrh crkve, i reče Mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole;
Luk 4:10 Jer u pismu stoji da će anđelima svojim zapovediti za tebe da te sačuvaju,
Luk 4:11 I uzeće te na ruke da gde ne zapneš za kamen nogom svojom.
Luk 4:12 I odgovarajući Isus reče mu: Kazano je: Ne kušaj Gospoda Boga svog.

Ne trebaju vernici da sami sebe dovode u opasnost. Ne treba hrišćani da se razmeću...

ali mogu da VERUJU SVOME TVORCU da će im pomagati u ovom životu u borbi protiv zla!

Jedno od zla bilo je trovanje u Hristovo vreme. Bog je obećao zaštitu svom vernom narodu.

Obećao je da će im pomagati.

I čemu onda sve bolnice ovog sveta i svi doktori u njima kada ima toliko vernika koji mogu izlečiti sve bolesne samo tako što će ruke svoje na bolesne metnuti...

Ljudi treba da koriste sva dostignuća i da učine sve sa svoje strane da bi izbegli bolest.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLzLvmSe8Rtumwytxu3vmwW2Wt8qMa4TIG

Ali kada neko hoće da ih ubije (na primer trovanjem), onda Bog hrabri Njegov narod da Mu veruju da će se On natrpridno umešati da im pomogne u takvim situacijama.

I baš me interesuje kako li to biblija samu sebe tumači u vezi tih stihova...Biće da je to napisano onako koliko da lepo zvuči ali da to nije baš tako...A da, kada u tako nešta ne mogu da poverujem mora da sam...satanista...
.

Šta znače Vaše dovođenje u pitanje svega što je Bog rekao? Ko je zainteresovan da probudi sumnju u srcu ljudi? Zar nije Sotona?

Neću biti iznenadjen izostajanjem odgovora...naravno iz razumljivih razloga...

Vi ne dobijate odgovore na Vaša pitanja jer ja ne čitam Vaša pisanja i preporučujem svakome da izbegne da Vas čita!

Ako hoćete da kušate Boga, da se izlažete sotonskim uticajima čitajući njegove izaslanike, onda svesno izlažete Vašu dušu mnogim lažima i sumnjama koje Sotona i pali anđeli seju u Vaš um. Ako mislite da je to bezazleno, onda pogledajte samo kako je samo rasprostanjeno bezbožništvo u društvu. A to je sve uticaj koje vrše bezbožni ljudi jedan na drugoga.

NE ČITAJTE BEZBOŽNIKE

Poslednja izmena:
Tema je ...Nemam pojma...a trenutno se priča o tome kako će izgledati večni život...

I pitao sam te štošta ali ti nisi odgovorio ništa...

Da li češ u večnom životu morati da jedeš budući da češ biti besmrtan i večan i savršen...

Колико сам ја схватио бићеш модификован у анђела и биће ти обрисана сва сећања на садашњи живот. Тада ће припадати само Богу и оно мало личности што си за живота имао изгубићеш заувек.

Poslednja izmena:
Pitam se...

Zašto dugogodišnji bogohulnici nisu banovani zauvek na ovom forumu?

Obrati se TABU sa zahtevom da zauvek budem banovan pna ovom forumu...

- - - - - - - - - -

Bog neka se smiluje svakome od vas koji ste godinama do sada hulili na Boga i ratovali svesno protiv istine!

ZAUSTAVITE SE U RATU PROTIV BOGA

I Bog će dati mir i Vašoj duši.

A da se ti zaustaviš u spamovanju teme...

- - - - - - - - - -

Dakle, ljudi u vaskrsenju NE UMIRU, kao i anđeli što ne umiru. To je Hristov odgovor sadukejima na osnovu Svetog pisma.

Nije teško razumeti, samo treba pročitati sva jevanđelja.

Pa ko je rekao da će ljudi umreti u vasksenju...Da li znaš kakvu si nebulozu napisao...Svo vreme pričam o...večnom, besmrtnom i savršenom životu nakon vasksenja...

I ne znam šta je gore...kada pamfletima spamuješ temu ili kada napišeš ovaku nebulozu...

I zašto li nisi otišao dati odgovore na drugim temama ...kaza da to moraš učiniti pre satg dva...zaboravio si...

Ti si vernik i kaži mi...da li si ikoga izlečio...a kao vernik si dobio moć da to činiš...

Brat Glasnik je imao takva iskustva...

Moja licna iskustva sa Bogom!

DAROVI SVETOG DUHA

1Co 12:4 Darovi su različni, ali je Duh jedan.
1Co 12:5 I različne su službe, ali je jedan Gospod.
1Co 12:6 I različne su sile, ali je jedan Bog koji čini sve u svemu.
1Co 12:7 A u svakome se pojavljuje Duh na korist;
1Co 12:8 Jer jednom se daje Duhom reč premudrosti; a drugom reč razuma po istom Duhu;
1Co 12:9 A drugom vera, tim istim Duhom; a drugom dar isceljivanja, po tom istom Duhu;
1Co 12:10 A drugom da čini čudesa, a drugom proroštvo, a drugom da razlikuje duhove, a drugom različni jezici, a drugom da kazuje jezike.
1Co 12:11 A ovo sve čini jedan i taj isti Duh razdeljujući po svojoj vlasti svakome kako hoće.

Ja mislim da imam dar poučavanja drugih! To volim da radim sa zadovoljstvom! Volim da učim i volim da druge upućujem na istinu.

Uvek sebe smatram učenikom i ne smeta mi neznanje koje pokazuju učenici.

To je mislim dar od Boga.

1Co 12:28 I jedne dakle postavi Bog u crkvi prvo apostole, drugo proroke, treće učitelje, a potom čudotvorce, onda darove isceljivanja, pomaganja, upravljanja, različne jezike.
1Co 12:29 Eda li su svi apostoli? Eda li su svi proroci? Eda li su svi učitelji? Eda li su svi čudotvorci?
1Co 12:30 Eda li svi imaju darove isceljivanja? Eda li svi govore jezike? Eda li svi kazuju?

&

Eph 4:11 I On je dao jedne apostole, a jedne proroke, a jedne jevanđeliste, a jedne pastire i učitelje,

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back