Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravio si ono što je napisano u nastavku...

Fim govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u naučnom svijetu. Mnogi sjajni profesori sa svetski poznatih univerziteta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovisali ideju inteligentnog dizajna, uprkos tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali. Tu su i intervjui sa njima i sa drugim naučnicima koji imaju iste stavove, kao i sa vodećim evolucionistima. Film takođe pokazuje vezu darvinizma sa nacizmom, komunizmom, eugenikom i abortusom.
----------------------------------------­------------------------------------
Za informacije o religiji, nauci i zdravlju posjetite sajt: http://www.creation6days.com/
----------------------------------------­------------------------------------

A sajt je vlaništvo Miroljuba Petrovića...Centar za prirodnjačke studije...

I mani me više tih prevaranata i jednog i drugog...kao i celokupne ''kreacionističke'' ekipe...

Ali bi tebi bilo lepo, kada bi svet bio Ateisticki, ne bi imao problema sa Bogom, ne bi mogao da ti "pomrsi " racunicu.Samo ti nastavo da pratis "fabulu radnje", :lol:

Hoćete li izabrati da zahvalite svome Tvorcu na daru života i na daru večnog života, ili ćete i dalje nastavljati da hulite na svoga Tvorca iz dana u dan...

ZAVISI SAMO OD VAŠEG LIČNOG IZBORA!

Мене су створили моји родитељи, а моји преци су условили моје поновно рођење. Људе сеу створили богови, а ево шта је према Асатру.

Один,и његова два брата Вили и Ве су шетали по плажи и нашли два стабла и досетили се да направе људска бића Од стабла су направили првог човека и прву жену. Аск и Ембла. Один је дао дух и живот, Ве им је дао покрете, разум и интелигенцију, Вили им је обликовао осећања, чула и говор. Тако су створени први људи, а касније читава пленема.

Дакле док си ти по библији несрећно дете инцеста, без увреде али тако пише када прихватиш библијски концепт, ја сам настао од својих предака које су створили богови.

Hoćete li izabrati da zahvalite svome Tvorcu na daru života i na daru večnog života, ili ćete i dalje nastavljati da hulite na svoga Tvorca iz dana u dan...

To im je poso.

Oni su doneli svoju konacno odluku.
A kada se to desi, sotona ima potpuno praavo na njih.
On pokazuje svoju mrzunju prema Bogu i ono sto misli, zeli, kroz njih.
Nadahnjuje ih svojom silom koja ih pokrece na istrajnu mrznju prema stvoritelju i vernima.
Sto se blizimo kraju sve vise i brutalnije ce biti ovako.

Nasuprot tome, religiozni ljudi trebaju da donesu svoju konacnu odluku i da stoje 100% na Bozjoj strani da bi primili silu odozgo.
Konacno ce tada, razlika izmedju ove dve grupe, biti jasno vidljiva.

Svet mora da se podeli u 2 grupe pre nego Isus dodje.
Treca koja se jos koleba nece vise biti.
Tada dolazi kraj.

Tako je, Tko se to usuDJuje da me ne postuje.:)

Jedini si ti ,onaj pravi, Sta bih Ja a i drugi , bez tebe:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Мене су створили моји родитељи, а моји преци су условили моје поновно рођење. Људе сеу створили богови, а ево шта је према Асатру.

Один,и његова два брата Вили и Ве су шетали по плажи и нашли два стабла и досетили се да направе људска бића Од стабла су направили првог човека и прву жену. Аск и Ембла. Один је дао дух и живот, Ве им је дао покрете, разум и интелигенцију, Вили им је обликовао осећања, чула и говор. Тако су створени први људи, а касније читава пленема.

Дакле док си ти по библији несрећно дете инцеста, без увреде али тако пише када прихватиш библијски концепт, ја сам настао од својих предака које су створили богови.

Ma svi ste Vi postali od Marsovaca.:mrgreen:

Da mi nijesmo dosli na zemlju, vi ne biste bili to sto ste bili a narocito oni ,koji veruju bajkama tipa Andersonove i nece ili ne mogu da odrastu.;)

Sta kaze car David nadahnut Duhom Jahvinim kad pocnu bezboznici da se mnoze i sve vise ih je:

Psalam 92,5Kako su velika djela tvoja, Gospode! Veoma su duboke pomisli tvoje.
Psalam 92,6 Bezumnik ne zna, i neznalica ne razumije toga.
Psalam 92,7Kad bezbožnici niču kao trava i cvjetaju svi koji čine bezakonje, to biva zato da bi se istrijebili dovijeka.
Psalam 92,8A ti si, Gospode, visok uvijek.

Ali Bog kaze da se odvratite od svojih zlih puteva i ostanete zivi.
Medjutim djabe jer su doneli svoju konacnu odluku...

Kaze da je blizu kraj...

Poslednja izmena:
Sta kaze car David nadahnut Duhom Jahvinim kad pocnu bezboznici da se mnoze i sve vise ih je:

Psalam 92,5Kako su velika djela tvoja, Gospode! Veoma su duboke pomisli tvoje.
Psalam 92,6 Bezumnik ne zna, i neznalica ne razumije toga.
Psalam 92,7Kad bezbožnici niču kao trava i cvjetaju svi koji čine bezakonje, to biva zato da bi se istrijebili dovijeka.
Psalam 92,8A ti si, Gospode, visok uvijek.

Ali Bog kaze da se odvratite od svojih zlih puteva i ostanete zivi.
Medjutim djabe jer su doneli svoju konacnu odluku...

Kaze da je blizu kraj...

Уместо да их модификује Бог почини геноцид као чин правде и љубави.

Tos to ti kazes, znacid a napravi robote.

m asine.

Neznas sta govoris.

Karakteristike koje govris za Boga, u stvari su tvoje.

Ti bi ucinio i cinis sigurno sa svojom decom onda tako.

Не роботе опет би им вратио слободно вољу само би је привремено суспендовао док не извадим зло из њих. Тако је и Бог требао са људима да уради, али не Он је одабрао геноцид.

Ps 37:1 Nemoj se žestiti gledajući nevaljale, nemoj zavideti onima koji čine bezakonje.
Ps 37:2 Jer se kao trava brzo kose, i kao zeleno bilje venu.
Ps 37:3 Uzdaj se u Gospoda i tvori dobro; živi na zemlji i hrani istinu.
Ps 37:4 Teši se Gospodom, i učiniće ti šta ti srce želi.
Ps 37:5 Predaj Gospodu put svoj, i uzdaj se u Njega, On će učiniti.
Ps 37:6 I izvešće kao videlo pravdu tvoju, i pravicu tvoju kao podne.
Ps 37:7 Osloni se na Gospoda, i čekaj Ga. Nemoj se žestiti gledajući koga gde napreduje na putu svom, čoveka, koji radi šta namisli.
Ps 37:8 Utišaj gnev, i ostavi jarost; nemoj se dražiti da zlo činiš.
Ps 37:9 Jer će se istrebiti koji čine zlo, a koji čekaju Gospoda naslediće zemlju.
Ps 37:10 Još malo, pa neće biti bezbožnika; pogledaćeš na mesto njegovo, a njega nema.
Ps 37:11 A smerni će naslediti zemlju, i nasladjivaće se množinom mira.
Ps 37:12 Zlo misli bezbožnik pravedniku, i škrguće na nj zubima svojim.
Ps 37:13 Ali mu se Gospod smeje, jer vidi da se primiče dan njegov.
Ps 37:14 Mač potežu bezbožnici, zapinju luk svoj, da obore ubogoga i ništega i pokolju one koji idu pravim putem.
Ps 37:15 Mač će njihov udariti u njihovo srce, i lukovi njihovi polomiće se.
Ps 37:16 Bolje je malo u pravednika nego bogatstvo mnogih bezbožnika.
Ps 37:17 Jer će se mišice bezbožnicima potrti, a pravednike utvrdjuje Gospod.
Ps 37:18 Zna Gospod dane bezazlenima, i deo njihov traje doveka.
Ps 37:19 Neće se postideti u zlo doba, u dane gladne biće siti.
Ps 37:20 A bezbožnici ginu, i neprijatelji Gospodnji kao lepota šumska prolaze, kao dim prolaze.
Ps 37:21 Bezbožnik uzaima i ne vraća, a pravednik poklanja i daje.
Ps 37:22 Jer koje On blagoslovi, oni naslede zemlju, a koje On prokune, oni se istrebe.

- - - - - - - - - -

Не роботе опет би им вратио слободно вољу само би је привремено суспендовао док не извадим зло из њих. Тако је и Бог требао са људима да уради, али не Он је одабрао геноцид.

Pa kako da izvadi zlo ako neko nece.

To sto ti govris, onda vise nije ta ista osoba.

Zasto bi tebi bog dao vecni zivot kada ti to ne zelis?

Bog nije stvorio budale pa da cini kako ti kazes.
Vec svesna i samostalna bica koja znaju sta rade i sta hoce ili nece.
Da li si ti tvoju decu dresirao ili vaspitavao?
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Hes 33:11 Reci im: Tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svog puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlih puteva svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?

Ps 37:1 Nemoj se žestiti gledajući nevaljale, nemoj zavideti onima koji čine bezakonje.
Ps 37:2 Jer se kao trava brzo kose, i kao zeleno bilje venu.
Ps 37:3 Uzdaj se u Gospoda i tvori dobro; živi na zemlji i hrani istinu.
Ps 37:4 Teši se Gospodom, i učiniće ti šta ti srce želi.
Ps 37:5 Predaj Gospodu put svoj, i uzdaj se u Njega, On će učiniti.
Ps 37:6 I izvešće kao videlo pravdu tvoju, i pravicu tvoju kao podne.
Ps 37:7 Osloni se na Gospoda, i čekaj Ga. Nemoj se žestiti gledajući koga gde napreduje na putu svom, čoveka, koji radi šta namisli.
Ps 37:8 Utišaj gnev, i ostavi jarost; nemoj se dražiti da zlo činiš.
Ps 37:9 Jer će se istrebiti koji čine zlo, a koji čekaju Gospoda naslediće zemlju.
Ps 37:10 Još malo, pa neće biti bezbožnika; pogledaćeš na mesto njegovo, a njega nema.
Ps 37:11 A smerni će naslediti zemlju, i nasladjivaće se množinom mira.
Ps 37:12 Zlo misli bezbožnik pravedniku, i škrguće na nj zubima svojim.
Ps 37:13 Ali mu se Gospod smeje, jer vidi da se primiče dan njegov.
Ps 37:14 Mač potežu bezbožnici, zapinju luk svoj, da obore ubogoga i ništega i pokolju one koji idu pravim putem.
Ps 37:15 Mač će njihov udariti u njihovo srce, i lukovi njihovi polomiće se.
Ps 37:16 Bolje je malo u pravednika nego bogatstvo mnogih bezbožnika.
Ps 37:17 Jer će se mišice bezbožnicima potrti, a pravednike utvrdjuje Gospod.
Ps 37:18 Zna Gospod dane bezazlenima, i deo njihov traje doveka.
Ps 37:19 Neće se postideti u zlo doba, u dane gladne biće siti.
Ps 37:20 A bezbožnici ginu, i neprijatelji Gospodnji kao lepota šumska prolaze, kao dim prolaze.
Ps 37:21 Bezbožnik uzaima i ne vraća, a pravednik poklanja i daje.
Ps 37:22 Jer koje On blagoslovi, oni naslede zemlju, a koje On prokune, oni se istrebe.

- - - - - - - - - -

Pa kako da izvadi zlo ako neko nece.

To sto ti govris, onda vise nije ta ista osoba.

Zasto bi tebi bog dao vecni zivot kada ti to ne zelis?

Bog nije stvorio budale pa da cini kako ti kazes.
Vec svesna i samostalna bica koja znaju sta rade i sta hoce ili nece.
Da li si ti tvoju decu dresirao ili vaspitavao?
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Hes 33:11 Reci im: Tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svog puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlih puteva svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?

Кад питаш немам децу. Доме Израиљев. Па где си ти ту видео да је хришћанство за све народе? Оно је само за јевреје који га наравно нису прихватли али су га наметнули осталима.

Evo šta nam Bog objavljuje o samom sebi...

Exo 34:6 Jer prolazeći Gospod ispred njega vikaše: Gospod, Gospod, Bog milostiv, žalostiv, spor na gnev i obilan milosrđem i istinom.
Exo 34:7 Koji čuva milost hiljadama, prašta bezakonja i nepravde i grehe, koji ne pravda krivoga, i pohodi grehe otačke na sinovima i na unucima do trećeg i četvrtog kolena.

Hajde kaži mi kakve to veze ima sa ovim...

I tako...kada pročitam ovo...

Marko 4:39...

''I ustavši zapreti vetru, i reče moru: Ćuti, prestani. I utoli vetar, i postade tišina velika.''

nemam pojma kako je to Isus rečima zapretio vetru...a vetar shvatio pretnju i utolio iz momenta...Kako li je to more razumelo ono Isusovo ...čuti, prestani...i naravno more učutalo...

A možda je Isus i ono kada je hodao po vodi, vodi zapretio ...nemoj slučajno da potonem jer ću svu da te ognjem isparim...a voda onako uplašena držaše ga na svojoj površini...

Hajde da čujem neku priču tipa o snazi vere u smislu onog ...ako verujete i brda ćete pomerati...

I tako...Isus svima onima koji ga veruju dade moć...

Marko 16:17-18...

''A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.''

A kako ovde ima vernika koji svom snagom duše svoje veruju u Isusa, baš me interesuje da li ima jedan jedini koji može popiti neki otrov a da mu ne naudi...

I čemu onda sve bolnice ovog sveta i svi doktori u njima kada ima toliko vernika koji mogu izlečiti sve bolesne samo tako što će ruke svoje na bolesne metnuti...

I baš me interesuje kako li to biblija samu sebe tumači u vezi tih stihova...Biće da je to napisano onako koliko da lepo zvuči ali da to nije baš tako...A da, kada u tako nešta ne mogu da poverujem mora da sam...satanista...

Neću biti iznenadjen izostajanjem odgovora...naravno iz razumljivih razloga...

Ti si vernik i kaži mi...da li si ikoga izlečio...a kao vernik si dobio moć da to činiš...

Zatrrpasmo coveku temu, mani se vise ovde...

Hvala na obazrivosti.

I pitao bih te čisto onako...Zašto veruješ u Isusa kada su izostali oni znaci u smislu moći koji je Isus dao onima koji ga veruju...

''A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.''

Ako želiš objasni mi to prostim rečima, bez ikakvih stihova...

Poslednja izmena:
Hvala na obazrivosti.

I pitao bih te čisto onako...Zašto veruješ u Isusa kada su izostali oni znaci u smislu moći koji je Isus dao onima koji ga veruju...

Ako želiš objasni mi to prostim rečima, bez ikakvih stihova...

Jerihonac, ti bi da se odmah desi, sad i ovde.To ti je prica za Buducnost, koja jos uvek nije stigla, kao i sto i Bog rece da ce na svako telo izliti Duha, i Svi ce prorocati.
Znaci nista nije izostali, tek ce da dodje do desavanja.
A zasto to tebe uostalom "brine", kada ti od toga nemas koristi.

Jerihonac, ti bi da se odmah desi, sad i ovde.To ti je prica za Buducnost, koja jos uvek nije stigla, kao i sto i Bog rece da ce na svako telo izliti Duha, i Svi ce prorocati.
Znaci nista nije izostali, tek ce da dodje do desavanja.

Ako nisam dobro shvatio ispravi me. Dakle ovako. U vezi sa ...

kaza mi da ta budučnost, kada će to biti tako, stigla nije još uvek... ali da će stići...

I pitao bih te...kada će ta budučnost stići...Da li češ je ti kao vernik dočekati za svog ovozemaljskog života...

A zasto to tebe uostalom "brine", kada ti od toga nemas koristi.

Kako me ne bi ''brinulo''. Dogodiće se nekada da se razbolim pa ću morati kod doktora i onda ono...neko lečenje ...a umesto toga bih mogao svratiti do prvog vernika koji bi me trenutno izlečio dodirnuvši me rukama...

Ako nisam dobro shvatio ispravi me. Dakle ovako. U vezi sa ...

kaza mi da ta budučnost, kada će to biti tako, stigla nije još uvek... ali da će stići...

I pitao bih te...kada će ta budučnost stići...Da li češ je ti kao vernik dočekati za svog ovozemaljskog života...

Kako me ne bi ''brinulo''. Dogodiće se nekada da se razbolim pa ću morati kod doktora i onda ono...neko lečenje ...a umesto toga bih mogao svratiti do prvog vernika koji bi me trenutno izlečio dodirnuvši me rukama...

Za tebe je Doktor koji ce da te izleci od svake boljke, a ovo:
15 I reče im: Idite po svemu svetu i propovedite jevanđelje svakom stvorenju.

16 Koji uzveruje i pokrsti se, spašće se; a ko ne veruje osudiće se.
17 A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;
18 Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.

Je sve Buducnost.Apostolima je rekao da propovedaju jevandjelje,a onima koji uzveruju da ce se i spasti i sve ostalo.
Posto nisi vernik, tebi se to nece desiti, jer ti Boziju rec ne istrazujes za spasenje, vec da joj nadjes Mane i Negativnosti.
Sve ti je dozvoljeno, ali da li ti je sve na Korist, :think:

Za tebe je Doktor koji ce da te izleci od svake boljke, a ovo:
15 I reče im: Idite po svemu svetu i propovedite jevanđelje svakom stvorenju.

16 Koji uzveruje i pokrsti se, spašće se; a ko ne veruje osudiće se.
17 A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;
18 Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.

Je sve Buducnost.Apostolima je rekao da propovedaju jevandjelje,a onima koji uzveruju da ce se i spasti i sve ostalo.
Posto nisi vernik, tebi se to nece desiti, jer ti Boziju rec ne istrazujes za spasenje, vec da joj nadjes Mane i Negativnosti.
Sve ti je dozvoljeno, ali da li ti je sve na Korist, :think:

Da li mi to kaza da češ dodirom ruku bolesnog čoveka moći trenutno da ga izlečiš tek onda kada budeš spasen prostije rečeno kada umreš pa se preseliš u večni život...

I koga češ onda ti ili bilo koji drugi vernik lečiti kada ćete u carstvu božijem kao večni, besmrtni i savršeni svi biti onako ...savršeno zdravi...

Možeš li to da mi objasniš...:think:

Ako može bez stihova...

I tako...nemam pojma pa da pitam. Kada ti PLP ili bilo koji drugi vernik dospeju u večni život da li će se tamo u večnom žiovtu moći uopošte dogoditi da se neko razboli od neke bolesti...

A na okolnost da će sve biti večni i besmrtni da li će uopšte morati da se jede bilo šta, da se pije...Ako se neće moći umreti, ako se ni od gladi ne bude moglo umreti...čemu bilo kakava hrana...

Da li bi mogao to da mi objasniš...:whistling:

Da li mi to kaza da češ dodirom ruku bolesnog čoveka moći trenutno da ga izlečiš tek onda kada budeš spasen prostije rečeno kada umreš pa se preseliš u večni život...

I koga češ onda ti ili bilo koji drugi vernik lečiti kada ćete u carstvu božijem kao večni, besmrtni i savršeni svi biti onako ...savršeno zdravi...

Možeš li to da mi objasniš...:think:

Ako može bez stihova...

I tako...nemam pojma pa da pitam. Kada ti PLP ili bilo koji drugi vernik dospeju u večni život da li će se tamo u večnom žiovtu moći uopošte dogoditi da se neko razboli od neke bolesti...

A na okolnost da će sve biti večni i besmrtni da li će uopšte morati da se jede bilo šta, da se pije...Ako se neće moći umreti, ako se ni od gladi ne bude moglo umreti...čemu bilo kakava hrana...

Da li bi mogao to da mi objasniš...:whistling:

Stihovi se ticu zivota pre vecnoga,a u buducim generacijama, a kada ce biti, mi to ne znamo.U vecnom zivotu, cemo biti kao andjeli, nema jela, nema pica, nema bolesti, nema zenidbe nit udaje, i prica je zavrsena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back