jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Sto moram ista dokazivati to znam![]()
Mono, kada na forumu ovde, predočiš neku tvrdnju, nije dovoljno kazati...ja to znam...Tvrdnja se dokazuje dokazima izvan svake razumne sumnje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto moram ista dokazivati to znam![]()
trajnog banovanjaNisam znao da se za krivično delo izriče kazna banovanja...
Dokazujem Bibliju a ne ko je koMono, kada na forumu ovde, predočiš neku tvrdnju, nije dovoljno kazati...ja to znam...Tvrdnja se dokazuje dokazima izvan svake razumne sumnje....
Ja znam gde sumenjali su malo nickove
ne razumem pitanjeMono, gde to piše JS pokrajinski nadglednik...
ne razumem pitanje
nebitnoMono, predočila si tvrdnju da je ranije na ovom forumu pisao jedan pokrajinski nadglednik JS pa da je nastavio pisanje...na drugom mestu...Pitao sam te...Pitao sam te...Gde to sada piše taj pokrajinski nadglednik...
Jeroh ti sprema tuzbu vrhu JS te samo skuplja sad i to da govoris ruzno o rukovodstvu. Cisto te izaziva da popuni prijavu. Da sam na tvom mestu, promenio bi i nalog i nick.ne razumem pitanje
ma vec sam promenila licni opis imam i novi pasos i javljam se sa Novog ZelandaJeroh ti sprema tuzbu

nebitno
nisam ali ce tebe to da muci vidimMono, da nisi možda malkice slagila da je ovde na forumu ranije pisao i jedan pokrajinski nadglednik...

nisam ali ce tebe to da muci vidim
pretrazi forum videces ko je pisao
Pa naravno da tako nesto nece javno reciMono, sećam se veoma dobro svih JS nickova koji su na ovom forumu u neko davno vreme pisali. Mono, zašto bi me tako nešto mučilo...Nijedan od njih nije bio pokrajinski nadglednik.
Ali vama organizacija ne dozvoljava ljubav sa hrišćanima? Niti vam dozvoljava transfuziju. Nije to Bog rekao, niti taj vaš Jehova.Moze mi se.
Mi se drzimo Biblijskih zapovesti to nisu zapovesti organizacije

Ko ti preti, ja ću te zaštiti!Muskarci koji prete jednoj zeni preko interneta
najgora moguca vrsta nemoci i zla
nemam druga poslaNego draga, jel' misliš na mene?![]()

pa ovi iznadKo ti preti, ja ću te zaštiti!

Ne mozes me istovremeno optuzivati za stalkovanje i postavljati mi pitanje.Pa prestani da stalkujes
jel to nesto pretis?
pretnje i stalknig su krivicno delo

Pa naučili smo da administracija ne jeb.e korisnika u protivnom svi ispaštaju sem je.benog korisnika. Ko shvati razumećeJeste da smo nešto i naučili ali...i dalje ima mnogo toga o čemu barem ja...nemam pojma...