Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.944
Da.To sto ti imas slobodu da vredjasd ljude je tvoje
ja ne lazem
Ti ne lažiš.
Ali samo kad ništa ne napišeš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.To sto ti imas slobodu da vredjasd ljude je tvoje
ja ne lazem
Baš me briga, realno.sta tebe briga da li sam ja ili nisam JS
Ja sam krsteni JS i sluzim kao JS zvanicno.
i jesam clan zajednice
i necu sa tobom da komuniciram jer pises lazi o JS
da, ali ako lažeš u vezi jedne stvari tvoj kredibilitet je narušen i ne znamo da li možemo da ti verujemo u tome da iskreno govoriš sve ostalosta da mi verujete?
Biblija se proucava da bi se Bogu verovalo
ja iznosim Biblijska ucenja
i to je to
ja znam sta pise na sajtuSmaraš.
AKo znaš šta piše na sajtu, nađi mi nešto o tome da ti je dozvoljena propoved na internet forumimaja znam sta pise na sajtu
pa ok ja ne lazemda, ali ako lažeš u vezi jedne stvari tvoj kredibilitet je narušen i ne znamo da li možemo da ti verujemo u tome da iskreno govoriš sve ostalo
Je li LAGANJE jedno od biblijskih učenja?ja iznosim Biblijska ucenja
Zasto bi ja to tebi nalazila ako te to zanima sam traziAKo znaš šta piše na sajtu, nađi mi nešto o tome da ti je dozvoljena propoved na internet forumima
to je tvoje ucenje vidimJe li LAGANJE jedno od biblijskih učenja?![]()
Stalkuješ Monu, ugrožavaš joj privatni život i ima da se žali Tabu...Smaraš.
Ponavljam: suočavam ono što pišeš ti na forumu sa onim što piše tvoja Organizacija na zvaničnom sajtu.
Ti to opet gradiš priču da bi se žalila Tabu kako te ja ugrožavam van foruma.
Kod tebe važi pravilo: što manje napišeš, manje si slagalato je tvoje ucenje vidim
gde ti nestade
Zasto bi ja to tebi nalazila ako te to zanima sam trazi
a ako nisi znao na ovom samo forumu je pisalo unazad 10 god mnogo svedoka
jedan je i pokrajinski nadglednik
ali necu da odajem
e sad ko je ko nije vi to ne mozete ukapirati
a mi mozemo
Jeste jeste niste ih ukapirali ko suMono, Mono nije ih bilo mnogo. I sa svakim od njih sam imao raznih diskusija. I samo dvoje od njih su imali nekog znanja a ostali su bili ...trla baba lan...
Pisao dok nije došla zabrana pisanja.porajinski nadglednik je pisao na ovom forumu![]()
Pisao dok nije došla zabrana pisanja.
Sad čovek poštuje zapovest svoje Organizacije.
Za razliku od tebe
Što, možda, i nije tako loše![]()
jeste hit stalkovanjeStalkuješ Monu, ugrožavaš joj privatni život i ima da se žali Tabu...
A ono stalkovanje to je bio Monin hit pre nekih 6-7 godina...
gde ti nestade
eto ti informacija
porajinski nadglednik je pisao na ovom forumu
ko li je njemu dozvolio da pise![]()
a stalking je krivicno delo
Daj to "drugo mesto".
koja crna zabrana
pise na drugom mestu
jeste hit stalkovanje
zato su neki banovani zbog toga za zauvek
to nije naivno
Sto moram ista dokazivati to znamOd svih onih nickova koji su zadnjih desetak godina pisali kao JS ali veoma kratko vreme, nijedan mi nekako ''ne liči'' na pokrajinskog nadglednika. Mono, zašto tvrdiš da je na forumu pisao pokrajinski nadglednik ako to ne možeš dokazati...
Kuku me lele, da me lele kuku...koliko je krivičnih dela na ovom forumu učinjeno za poslednjih desetak godina...![]()
Sto bi pretila pa ti nisi stalker valjda
Ti to nešto pretiš svojim uticajem?
koja crna zabrana
pise na drugom mestu
Ja znam gde suMono, od svih onih koji su ovde pisali kao JS, dvoje njih je pisalo i na jednom forumu da kažem u susednoj republici ali...ranije...godinama ih već nema ni tamo...
Nisam znao da se za krivično delo izriče kazna banovanja...jeste hit stalkovanje
zato su neki banovani zbog toga za zauvek
to nije naivno