Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.163
To bi bio pravi INCEPTION !Ti si u stvari glasnik ili je on ti? Ne razumem! Ili si ti adventista koji samo kompromituje JS predstavljajuci se lazno? Kaznjivo je to.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bio pravi INCEPTION !Ti si u stvari glasnik ili je on ti? Ne razumem! Ili si ti adventista koji samo kompromituje JS predstavljajuci se lazno? Kaznjivo je to.

Sto bi bilo kaznjivo da se neko predstavi kako to zeliTi si u stvari glasnik ili je on ti?
Pa sto se onda bavis time.Baš me briga za tvoj privatni život![]()
Zar tu ne bese i ona sa imenom: Ariadne?To bi bio pravi INCEPTION !![]()
Pa vidi iznad zadnjih nekoliko strana se bavis sa mnomPa, ne bavim se.
To si ti izmislila![]()

"baviš se sa mnom" znači nešto drugo u odnosu na "baviš se mnome", tako da obrati pažnjuPa vidi iznad zadnjih nekoliko strana se bavis sa mnom
ti to ne vidis
bavis se sa mnom i mojom verom i da li se ja drzim ovoga ili onoga
znaci samnom se bavim
i d li smems ovo ili ono
meni je to jako smesno
i da me znas to ne bi mogao jer ne zivis sa mnom
a kamoli sto me ne znas
nema klon naloga
Ovo je moj nick
sta ti smeta?
Kad moze Glasnik mogu i ja
Kako kazes da te ne zanima a bavis se time da li se ja drzim necega u zivotu ili ne."baviš se sa mnom" znači nešto drugo u odnosu na "baviš se mnome", tako da obrati pažnju
Elem, bavim se tvojim nastupom na forumu, onim što pišeš i izlažeš kao svoj stav.
Tvoj privatni život, van foruma, uopšte apsolutno me NE ZANIMA.
Nisam ni rekla da je Glasnik klonNalog glasnik nije klon nalog. Korisnik glasnik ne koristi malo neki klon nalog pa malo osnovni nalog kao ti.
na šta se onda odnosilo ono "ako može Glasnik mogu i ja"?Nisam ni rekla da je Glasnik klon
objasnila sam to je bila shala na racun onoga da ih ima visena šta se onda odnosilo ono "ako može Glasnik mogu i ja"?
A tebe je manje?objasnila sam to je bila shala na racun onoga da ih ima vise
nema vezae niste shvatili shaluA tebe je manje?
a i ne bih da ti objasnjavam
ne mozes ti to shvatiti
ne nego si glup da shvatis
Nemoj manipulisati tim "progonjena" i "žrtva" pristupom.Kako kazes da te ne zanima a bavis se time da li se ja drzim necega u zivotu ili ne.
Ti manipilises time sto ne razumes pa izvrcesNemoj manipulisati tim "progonjena" i "žrtva" pristupom.
Ponavljam, suoačavam ono što pišeš ti, sa onim što piše tvoja Organizacija.
hiljadu puta si rekla da si JS... sama si se izjasnila o tome...bez da te neko pita...sta tebe briga da li sam ja ili nisam JS
mogu da se izjasnim i kao Marsovachiljadu puta si rekla
ok. onda se postavlja pitanje kako da ti verujemo, kako da znamo da li lažeš ili nemogu da se izjasnim i kao Marsovac
pa sta
Niko nema pravo da se bavi mojim privatnim zivotom
na Marsu
Smaraš.Ti manipilises time sto ne razumes pa izvrces
a opet ti se bavis mojim privatnim zivotom
na sta nemas pravo
jel opet da ponavljam
sta tebe briga da li sam ja ili nisam JS
i kako zivim
moja stvar
Ako se hvališ Biblijskim moralom, onda ne smela tako javno da se razmećeš svojom slobodom da LAŽEŠmogu da se izjasnim i kao Marsovac
pa sta
Niko nema pravo da se bavi mojim privatnim zivotom
na Marsu
sta da mi verujete?ok. onda se postavlja pitanje kako da ti verujemo, kako da znamo da li lažeš ili ne
To sto ti imas slobodu da vredjasd ljude je tvojeAko se hvališ Biblijskim moralom,