Nemacki ovcar

Mi smo bili na Savi, Milica, Meš i ja. Meš je odlepio za onom novom lopticom a kupili smo i onu na kanapčetu pa lopticu drži u zubima a ja držim kanap i ide mnogo lepo uz nogu. Milica je smešna kada mu komanduje kao da ga moli a ovaj je ne ferma. Onda mu ja kažem i on uradi. Malo je zavitlava jer je ona mnogo mekana sa njim (a i sa drugim psima). Nju mlati okolo i neće da pusti lopticu koju je doneo i vrte se u krug a meni donese i sam pusti ispred nogu. Bilo je smešno jer ona nije sposobna da izda ni jednom keru ozbiljnu komandu dok se totalno ne iznervira a ovaj naš šmeker to obilato koristi.
Uglavnom, otera nas kiša sa Save. I sreli smo jednu ženku zlatnog retrivera pa su se njih dvoje izjurcali. Sve u svemu debeli je posle toga pojeo smanjenu porciju (jer je na dijeti) i sada spava i testeriše. Da li i vaši psi hrču? Maza hrče toliko da nekad moraš da je drmusaš i probudiš jer ne čuješ televizor od nje, Maša ne hrče a Meš hrče kao da testeriše:rotf:Sva sreća te je napolju:hahaha:

Jedno smesno pitanje...dali vama ker prdi..ovaj moj nije normalan bar 1 dnevno okine zadnjih par dana
...i to bas kada je u kuci strasno ...i da ludak vise nece Royal Canin German Shepar Junior hranu...sada jede neku nutrio choice tako nesto kakava je to hrana

Nemanja, svi psi prde. Koliko prede zavisi i od hrane koju jedu. Možda mu ta nova hrana izaziva gasove. I znam da u kući to ume da bude strašno:hahaha:Pokušaj da mu promeniš hranu:think:

e hvala..videcu ..ali smesan je kada okine to je strasno..samo se odjednom umiri i onda shvatimo tj osetimo sta je bilo..i onda bezanija iz kuce i provetravanje prostorije...kada uradi napolju samo se razbezimo..hhhh

Moze li neko da mi detaljnije objasni kako da zalepim uvo mom psu da bi mu se ispravilo, citala sam negde da treba biti uporan i da posle dva tri dana sam pocne da ispravlja usi. Ja sam pokusala flasterom, selotejpom ... ali on ga za cas skine.

Moze li neko da mi detaljnije objasni kako da zalepim uvo mom psu da bi mu se ispravilo, citala sam negde da treba biti uporan i da posle dva tri dana sam pocne da ispravlja usi. Ja sam pokusala flasterom, selotejpom ... ali on ga za cas skine.

Ja stvarno ne znam o tom lepljenju ništa. Prvi put čujem.:think: Uvo se podigne samo i mislim da tu nikakvo lepljenje ne pomaže. Možda više kalcijuma.:bye:

Koliko je pas star. Postoji nacin podizanja usiju, tako sto se stave neki kalupi koji se navodno proizvode u Nemackoj. Ako je pas jos uvek mlad, ne vidim razloge za brigu i ovakvo mucenje, bolje davati psu nesto sto ce mu ojacati hrskavicu.

Desava se da se usi podignu, pa padnu, najcesce u periodu kada se menjaju zubi, pa tada treba pojacati kalcijum, a i vitamin C. Ako je pas jos uvek mlad ne treba ga muciti nekim tamo kalupima, vec mu popraviti ishranu i dodati vitamine.

Dolazim naravno!!! To je i presudilo da dođem...a i kupovina hrane za Ajka.Ovde su pokušali da me oderu za royal canin od 15 kg.Skoro mi se isplati da naspem goriva i sam dođem za bg!! A to ću i uraditi! :)

Dolazim naravno!!! To je i presudilo da dođem...a i kupovina hrane za Ajka.Ovde su pokušali da me oderu za royal canin od 15 kg.Skoro mi se isplati da naspem goriva i sam dođem za bg!! A to ću i uraditi! :)

:super:Čujemo se. Mi ćemo biti oko 9.30 kod ringa za No za upoznamo b&b i njegovog Maksa i da navijamo. Jedva čekam. Kupili smo onaj šampon za suvo pranje pa ćemo sutra da tretiramo (kao da su štetočine) naš zoološki vrt i da budemo lepi u nedelju ali i dalje blesavi:dash:Mamini andjeli:heart::heart::heart:

Mi smo bili na Savi, Milica, Meš i ja. . Milica je smešna kada mu komanduje kao da ga moli a ovaj je ne ferma. Onda mu ja kažem i on uradi. Malo je zavitlava jer je ona mnogo mekana sa njim (a i sa drugim psima). Nju mlati okolo i neće da pusti lopticu koju je doneo i vrte se u krug a meni donese i sam pusti ispred nogu. Bilo je smešno jer ona nije sposobna da izda ni jednom keru ozbiljnu komandu dok se totalno ne iznervira a ovaj naš šmeker to obilato koristi.

izgleda su sve Milice takve:dash::rumenko:

018-1.jpg

Back