LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
Mi smo bili na Savi, Milica, Meš i ja. Meš je odlepio za onom novom lopticom a kupili smo i onu na kanapčetu pa lopticu drži u zubima a ja držim kanap i ide mnogo lepo uz nogu. Milica je smešna kada mu komanduje kao da ga moli a ovaj je ne ferma. Onda mu ja kažem i on uradi. Malo je zavitlava jer je ona mnogo mekana sa njim (a i sa drugim psima). Nju mlati okolo i neće da pusti lopticu koju je doneo i vrte se u krug a meni donese i sam pusti ispred nogu. Bilo je smešno jer ona nije sposobna da izda ni jednom keru ozbiljnu komandu dok se totalno ne iznervira a ovaj naš šmeker to obilato koristi.
Uglavnom, otera nas kiša sa Save. I sreli smo jednu ženku zlatnog retrivera pa su se njih dvoje izjurcali. Sve u svemu debeli je posle toga pojeo smanjenu porciju (jer je na dijeti) i sada spava i testeriše. Da li i vaši psi hrču? Maza hrče toliko da nekad moraš da je drmusaš i probudiš jer ne čuješ televizor od nje, Maša ne hrče a Meš hrče kao da testeriše
Sva sreća te je napolju
Uglavnom, otera nas kiša sa Save. I sreli smo jednu ženku zlatnog retrivera pa su se njih dvoje izjurcali. Sve u svemu debeli je posle toga pojeo smanjenu porciju (jer je na dijeti) i sada spava i testeriše. Da li i vaši psi hrču? Maza hrče toliko da nekad moraš da je drmusaš i probudiš jer ne čuješ televizor od nje, Maša ne hrče a Meš hrče kao da testeriše