Nemacki ovcar

IMG_3605-1.jpg

A evo ga sad,djavo pravi :ok:

Ma malo izazivam Gdju Ljilju.Ali uopste nije debeo,taman kako treba,recite vi Obradu da nema pojma:hahaha:

Ko je bre debo? Moj ker? On je samo malaksao od dijete pa se izvrtao gde je stigao i sve četiri u vis. Bio je atrakcija za maženje i slikanje. Zalajao nije osim kad je sreo svoju drugaricu Anu sa agilitija, tresnuo je šapom u glavu i zalajao da se igraju. Nežan je kao slon i nevidjeni flegma. On ti je spavao iako je oko njega onoliko kerova koji laju, cvile, vuku, hiljadu ljudi. On za smirenost treba da dobije 10 od sudije. Što kaže b&b (Bane) gledajte da tako ne legne pred sudijom kad ga na proleće prijavite za ocenjivanje jer će ga diskvalifikovati:dash:
Inače ring za No je bio katastrofa. Bio je tako mali da ljudi nisu mogli da trče sa psima jer su stalno u krugu i pošto treba da pas trči ispred tebe na povodcu dugom 2.5-3 metra za to nije bilo mesta, tako da je sve bilo jako loše. Svi ostali vlasnici osim pojedinih vlasnika NO su bili pored svojih pasa a ovi (verovatno profi tipovi) su svoje pse vezali za radijatore i šipke i ostavili ih u izmetu zapetljane u povodce (ove duge) da laju, cvile i trađe gazde. Ni jedan ring mi nije bio tako tužan kao ovaj za NO, em mali, em usran (da izvinete). Opet ljudski nemar. :sad2: Ostalo druženje i psi su bili super.

Gosp.Ljiljo drago mi je da sam upoznao vas i vasu porodicu i hvala za sliku posto se moj kamerman i fotograf uspavao pa je pristigao oko 11h i mrtav-ladan me pita kada nastupamo:dash::thumbdown:,ostalo mi je samo da mu kazem da smo vec ocenjeni:banovati:

Pozdraviću ih,hvala! :)

A za Ajka...ko zna kako bi se taj ponašao među tolikim psima...ali valjda bi mu Meš bio dobar učitelj kako treba uživati i kulirati sve! xexexe

Profesor Meš će održati seminar iz kuliranja, spavanja, uništavanja svega i svačega i flegmatičnosti pa se molim prijavite. Nakon ovoga dresura vam neće biti potrebna:hahaha:

Za Ajka i Mesa ima vremena(prolece) pa ce mo se valjda sresti i druziti jos na nekoj izlozbi!

Bane, da li si se odmorio malo? Tvoj Maks je slatkica mala. Baš je dobar. Ajk treba da ide na dresuru pa neće moći da se prijavi za februarski CACIB a mi ćemo Meša da prijavimo. Samo da naučimo stav i da se ne izvrće ispred sudije razmaženko.
Napravili smo motku sa lopticom. Poludeo je načisto:rotf:Pobi nas čoveče po dvorištu :dash:Sakrili smo da bi preživeli:rotf:

Back