Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aco80 nemoj da se ljutis sto cu ovo da ti kazem.... NE PRICAJ KAD NE ZNAS!!! ja mog psa uzimam kao clana porodice a ne kao neko deriste da bi ispunila svoj hir!!! odlicno zna sve sto treba, taj keric kosta toliko jer je belo i ne moze na izlozbe niti da izvadi papire meni novac nije problem, trenutno gajim 1 i 1 macku a kada dodje ovaj bice to 2 psa...mali87 ti lepo kaze... ja sam joj napravila box i kucicu porucila... imam kola.... imam prijatelja veta... i imam prijatelja koji je sudija na izlozbama a povrh svega imam strica koji je stari kuckerac i imao je belog boxera, od tada sam se ja zaljubila u njih, ej ja sam odrasla uz njega i zato sam htela bas belog, a haski nije bio za mene nego za mog druga koji nema net pa sam ja zato poslala poruku... a kada sam poslala poruku da bih volela a mi neko pokloni boxera htela sam stene razlicitog pola, da imam stence...
molim te ne pricaj kad ne znas...
ps: meni izlozbe nisu vazne
pozz maili87 i ostalima...

Neko je pominjao da zeli nekome kupiti psa na poklon. Pas se NIKADA nekupuje kao poklon. Pas se kupuje kada se stvore svi uslovi, kada se iskreno zeli i kada se nadje onaj pravi.

Zar opet?! Ma ljudi, zivim sa psima ceo zivot, a sa tom devojkom pola zivota! Vec godinama se kane da kupe kuce ali imaju podeljena misljenja sto se rase tice. Ona obozava boxere, njen brat staforde dok mama voli maltezere!!! Slatke muke!!! A svi bi se odusevili kada bi ja presekao, i doneo im malog boxera. Odusevila se kada je videla slike ovog malog belog u avataru, i onog malog nesrecnika u in memoriam, i one dvojce iz avatara malog37. Jos vise se zaljubila! A sto se para tice, ne bi ni ja dao 20e za stene i da ocekujem cudo. To je i jedan od razloga sto vec nisam zavrsio potragu. Nemam para! A kada sklopim finansijsku konstrukciju, mislim da ce mi vasi postovi zaista pomoci. Ali nemojte vise o mom poklonu u negativnom kontekstu. Pozdrav!

Zar opet?! Ma ljudi, zivim sa psima ceo zivot, a sa tom devojkom pola zivota! Vec godinama se kane da kupe kuce ali imaju podeljena misljenja sto se rase tice. Ona obozava boxere, njen brat staforde dok mama voli maltezere!!! Slatke muke!!! A svi bi se odusevili kada bi ja presekao, i doneo im malog boxera. Odusevila se kada je videla slike ovog malog belog u avataru, i onog malog nesrecnika u in memoriam, i one dvojce iz avatara malog37. Jos vise se zaljubila! A sto se para tice, ne bi ni ja dao 20e za stene i da ocekujem cudo. To je i jedan od razloga sto vec nisam zavrsio potragu. Nemam para! A kada sklopim finansijsku konstrukciju, mislim da ce mi vasi postovi zaista pomoci. Ali nemojte vise o mom poklonu u negativnom kontekstu. Pozdrav!

Mislim da post koji si citirao nije bio upucen tebi

Braon bela konbinacija je zakon! Tigrasti su lepi, ali deluju dosta agresivno. Te sare me podsecaju na pitove koje ne podnosim. Tako da, moje pitanje glasi: Koliko bi kostao braon beli muzjak zdrav prav , uhranjen , vakcinisan, od oca i majke koji nisu prvaci sveta u shahu, vec normalni psi?

Zuti sa belinama ti kosta isto koliko i tigrasti, lepo sam ti objasnio da tu nema nikakve razlike! Sve zavisi od kvaliteta psa, Dobro stene boxera mora da se plati minimum 300-400 e pa navise. A mozes da ih nadjes i za 50-100, kao sto buldoga koji kvalitetan mora da kosta min, 800 e mozes da nadjes i za 250, pa kad poraste vise lici na sar peja nego na buldoga!
P.s. Pitova ima i zutih sa belinama...

400€ kostaju sa pedigreom, verjem da se moze naci zdarv i lep boxer kakvog ti trazis bez pedigrea za pare koje imas.

@ _Look_Of_Expectancy_

kad odgovaras to znaci da je neko nesto pitao. drugo je ako nesto konstantujes.

medjutim niko nije pitao nista vezano za fili odgovore.

Ma ljudi, niste me razumeli. Ja se ovde nisam nikome direktno obratio. Samo su me neka vasa pisanja navela da to ovde napisem. Nisam od onih klinaca koji neznaju sta ce sa sobom i onda "vise" po forumima i samo cekaju nekoga sa kim ce se prepucavati i svadjati... Na ovaj forum sam sasvim slucajno "naleteo" trazeci nesto preko pretrazivaca... Procitao sam par postova koji su me naterali da nadjem malo vremena i napisem rec, dve. Cisto zbog ljud koji dodju ovde da nesto nauce i saznaju, a ima puno polu informacija i pogresnih informacija...

aaaaaaaaaa je koliko vidim svesna svega i odlucila se za stene bez rodovnika jer je izlozbe i nezanimaju. I bolje je tako, cesto psi neispune ocekivanja svojih vlasnika i nebudu VELIKI Sampioni i onda taj pas ispasta jer takav kao "obican" koji nije Sampion je nezanimljiv svome vlasniku. Doduse u jednom momentu je htela stene na poklon, ali je njenom tati smetalo sto nema spustena oba testisa. Na to sam se samo nadovezao da ljudi hoce kvalitet za male novce. Traze sto jeftinije stene i nezanima ih nista drugo sem cene. Kada pas poraste i nebude ono sto su ocekivali ili se nedaj Boze raboli onda im je kriv taj neko od koga su kupili psa. To je kao i kod kupovine auta, nemozete za par hiljada eur kupiti novog mercedesa. Za Mercedesa je potrebno spremiti dosta novca. Za kupovinu mercedesa medju psima je potrebno pored novca imati i srece...

beograd1983, veruj mi da moj komentar nije upucen tebi. Pogotovo sto sam vec procitao par strana ranije da je devojka upoznata sa tim i da i ona zeli psa. Mozes mi verovati, a i nemoras ali sam se i u ovom slucaju nadovezao na tvoje pisanje nemisleci na tebe konkretno. Jer cesto je kupovina psa samo ispunjene zelje ili hira svoga deteta ili kupovina psa nekome na poklon ko bas i nije dobro sagledao sve "mane" i obaveze koje pas donosi sa sobom i onda takav psic zavrsi na lancu ili ulici ili nedaj Boze kako je neko u okviru ovog foruma na jednoj temi napisao sa metkom u celu...

Ma ljudi, niste me razumeli. Ja se ovde nisam nikome direktno obratio. Samo su me neka vasa pisanja navela da to ovde napisem. Nisam od onih klinaca koji neznaju sta ce sa sobom i onda "vise" po forumima i samo cekaju nekoga sa kim ce se prepucavati i svadjati... Na ovaj forum sam sasvim slucajno "naleteo" trazeci nesto preko pretrazivaca... Procitao sam par postova koji su me naterali da nadjem malo vremena i napisem rec, dve. Cisto zbog ljud koji dodju ovde da nesto nauce i saznaju, a ima puno polu informacija i pogresnih informacija...

aaaaaaaaaa je koliko vidim svesna svega i odlucila se za stene bez rodovnika jer je izlozbe i nezanimaju. I bolje je tako, cesto psi neispune ocekivanja svojih vlasnika i nebudu VELIKI Sampioni i onda taj pas ispasta jer takav kao "obican" koji nije Sampion je nezanimljiv svome vlasniku. Doduse u jednom momentu je htela stene na poklon, ali je njenom tati smetalo sto nema spustena oba testisa. Na to sam se samo nadovezao da ljudi hoce kvalitet za male novce. Traze sto jeftinije stene i nezanima ih nista drugo sem cene. Kada pas poraste i nebude ono sto su ocekivali ili se nedaj Boze raboli onda im je kriv taj neko od koga su kupili psa. To je kao i kod kupovine auta, nemozete za par hiljada eur kupiti novog mercedesa. Za Mercedesa je potrebno spremiti dosta novca. Za kupovinu mercedesa medju psima je potrebno pored novca imati i srece...

beograd1983, veruj mi da moj komentar nije upucen tebi. Pogotovo sto sam vec procitao par strana ranije da je devojka upoznata sa tim i da i ona zeli psa. Mozes mi verovati, a i nemoras ali sam se i u ovom slucaju nadovezao na tvoje pisanje nemisleci na tebe konkretno. Jer cesto je kupovina psa samo ispunjene zelje ili hira svoga deteta ili kupovina psa nekome na poklon ko bas i nije dobro sagledao sve "mane" i obaveze koje pas donosi sa sobom i onda takav psic zavrsi na lancu ili ulici ili nedaj Boze kako je neko u okviru ovog foruma na jednoj temi napisao sa metkom u celu...

Uhhhh, dok sam ja ovo napisao ( i usput radio jos dosta toga) vec je osvanulo blizu 10 novih komentara.
Pa da krenemo redom. Boxer moze biti zut, tigrasti ili beo. Znaci nepostoji braon ili albino. Mozda nekoga tamno zuti ili tigrasti asocira na braon boju, ali braon boxer nepostoji. Albino se kao i kod drugih rasa moze javiti ali zaista retko. Albino je onaj koji ima genetsku gresku i nije pigmentisan. Beli boxer je jednostavno takav (beo), ali on ima sasvim normalnu pigmentaciju (npr. nos mu je crn). Prvi boxer je bio bele boje, kasnije su iz uzgoja izbaceni beli psi, ali se oni i danas (posle vise od 100 godina od nastanka rase) sporadicno pojavljuju jer kao sto rekoh rasa je nastala od belih pasa.

Cena.... retki su odgajivaci koji kod nas mogu dobiti tih 400 eur. Bas iz razloga sto ima onih koji svoje stence prodaju za zaista male novce (a svi znamo razloge, jer u njih ulazu malo). A i znamo profil vecine nasih kupaca koji hoce jeftino bez obzira na kvalitet. Jer nikoga od njih nezanimaju izlozbe, netreba im rodovnik i td... Naravno izlozbe nisu prioritet, pas prvenstveno treba biti kucni ljubimac, pa onda sve ostalo. Ali zasto ga , ako to zasluzje neodvesti na izlozbu, Rodovnik kosta oko 20 eur i zasto neuzeti i rodovnik cisto da znas od kojih pasa potice tvoj pas...
Naravno ima onih koji prodaju svoje stence za 400/500 pa i vise eura ali neka "standardna cena je 250/300 eur za lepo i kvalitetno stene. Oni vrhunski stenci su daleko skuplji, ali odgajivac vam nikada nece prodati najbolje stene. Jer svrha odgoja svakog pravog odgajivaca je da dobije sto kvalitetnije stene koje ostavlja za sebe, a ostali su na prodaju...
Naravno uvek se mogu naci i oni stenci za 100-ak pa i manje eura...

Pa zar nismo u pocetku pricali o 150-200e?

Tek sada sam ovo video, pa da ne bih editovao predhodni post evo napisacu nov.
Za te novce SIGURNO mozes naci lepog i zdravog boxera sa RODOVNIKOM. Veruj mi. Ako zelis izlozbenog psa, moraces izdvojiti vise, ali za ovo sto tebi treba to je to.. (Mada na nasim izlozbama sve sto ima rodovnik i zove se boxer moze postati sampion). Pa uzmi i prelistaj oglase (ZOV npr) i videces da se vecina stenadi krece upravo u tom cenovnom rangu (mozda malo vise). Naravno, uvek mozes naleteti na nekog prevaranta, ali moras bas biti baksuz. Uz malo srece da naletis na pravog odgajiavca verujem da ces naci ono sto ti treba.

Back