Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ivane zao mi je bas bih volela da sam uzela tog tvog malisu ali tata mi je vec rezervisao malo stene mesanca! mesanca nece svako da usvoji a rasnog psa i to jos boxera sigurnohoce. nadam se da se ne ljutis znam da si imao dobru nameru ali sta je tu je.sigurna sam da ce tvoj malisa sigurno naci nekog koga ce ga voleti! pozdravi svog malisu! volela bih da mi posaljes njegovu sliku.

aaaaaaaaaa:
POZZZ SVIMA KOJI VOLE NEMACKE BOXERE JA ZNAM DA SE VECINI LJUDI NESVIDJAJU ALI BIH VOLELA DA UPOZNAM NEKE LJUDA KOJIMA SE SVIDJAJU, U OVOJ TEMI SLOBODNO PISITE SVE STO HOCETE O NJIMA!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Cao,ja imam nemackog zutog boksera.Presladak je i ja ga obozavam.Ima 6 godina, rodom je iz Sombora,zove se Kenzo.Ja se prema njemu odnosim kao prema mladjem detetu, a starije dete tj moj sin mu je gazda, ali ga uglavnom ja setam, hranim,mazim.Za uzvrat od njega dobijem mnogo,mnogo toga i to znaju samo ljudi koji imaju pse.

joj kakva njuska... ja ima dobru vest kupujem zenkicu boxera ali belu sa jednim braon uvetom pa nije total albino ali nema veze... ali nisam sigurna da cu da je kupim idem da je vidim pa ako je super tj da nema nekih mana uzimam je!!!!

kako je jep kucan!!!!!!

albino, bilo koje rase ili bilo koje zivotinje je jako retka pojava... Kod boxera bele jedinke nisu retka pojavam zato to nije retkost. Albino je genetska mutacija pigmenta, a kod boxera oni prirodnim putem budu obojeni u belo, jer boxeri pri parenju izbacuju dosta belina... Sve u svemu dobro pregledaj psa, beli boxeri u 20% slucajeva znaju da razviju gluvocu.

Back