mali37
Zainteresovan član
- Poruka
- 466
ja ne vidim da je aaaaaaaaaaaa bilo gde pitala kako bi prosla na izlozbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne vidim da je aaaaaaaaaaaa bilo gde pitala kako bi prosla na izlozbi.
Neko je pominjao da zeli nekome kupiti psa na poklon. Pas se NIKADA nekupuje kao poklon. Pas se kupuje kada se stvore svi uslovi, kada se iskreno zeli i kada se nadje onaj pravi.
Zar opet?! Ma ljudi, zivim sa psima ceo zivot, a sa tom devojkom pola zivota! Vec godinama se kane da kupe kuce ali imaju podeljena misljenja sto se rase tice. Ona obozava boxere, njen brat staforde dok mama voli maltezere!!! Slatke muke!!! A svi bi se odusevili kada bi ja presekao, i doneo im malog boxera. Odusevila se kada je videla slike ovog malog belog u avataru, i onog malog nesrecnika u in memoriam, i one dvojce iz avatara malog37. Jos vise se zaljubila! A sto se para tice, ne bi ni ja dao 20e za stene i da ocekujem cudo. To je i jedan od razloga sto vec nisam zavrsio potragu. Nemam para! A kada sklopim finansijsku konstrukciju, mislim da ce mi vasi postovi zaista pomoci. Ali nemojte vise o mom poklonu u negativnom kontekstu. Pozdrav!
Mislim da post koji si citirao nije bio upucen tebi
Mislim da post koji si citirao nije bio upucen tebi
Ma ljudi, niste me razumeli. Ja se ovde nisam nikome direktno obratio. Samo su me neka vasa pisanja navela da to ovde napisem. Nisam od onih klinaca koji neznaju sta ce sa sobom i onda "vise" po forumima i samo cekaju nekoga sa kim ce se prepucavati i svadjati... Na ovaj forum sam sasvim slucajno "naleteo" trazeci nesto preko pretrazivaca... Procitao sam par postova koji su me naterali da nadjem malo vremena i napisem rec, dve. Cisto zbog ljud koji dodju ovde da nesto nauce i saznaju, a ima puno polu informacija i pogresnih informacija...
aaaaaaaaaa je koliko vidim svesna svega i odlucila se za stene bez rodovnika jer je izlozbe i nezanimaju. I bolje je tako, cesto psi neispune ocekivanja svojih vlasnika i nebudu VELIKI Sampioni i onda taj pas ispasta jer takav kao "obican" koji nije Sampion je nezanimljiv svome vlasniku. Doduse u jednom momentu je htela stene na poklon, ali je njenom tati smetalo sto nema spustena oba testisa. Na to sam se samo nadovezao da ljudi hoce kvalitet za male novce. Traze sto jeftinije stene i nezanima ih nista drugo sem cene. Kada pas poraste i nebude ono sto su ocekivali ili se nedaj Boze raboli onda im je kriv taj neko od koga su kupili psa. To je kao i kod kupovine auta, nemozete za par hiljada eur kupiti novog mercedesa. Za Mercedesa je potrebno spremiti dosta novca. Za kupovinu mercedesa medju psima je potrebno pored novca imati i srece...
beograd1983, veruj mi da moj komentar nije upucen tebi. Pogotovo sto sam vec procitao par strana ranije da je devojka upoznata sa tim i da i ona zeli psa. Mozes mi verovati, a i nemoras ali sam se i u ovom slucaju nadovezao na tvoje pisanje nemisleci na tebe konkretno. Jer cesto je kupovina psa samo ispunjene zelje ili hira svoga deteta ili kupovina psa nekome na poklon ko bas i nije dobro sagledao sve "mane" i obaveze koje pas donosi sa sobom i onda takav psic zavrsi na lancu ili ulici ili nedaj Boze kako je neko u okviru ovog foruma na jednoj temi napisao sa metkom u celu...
Pa zar nismo u pocetku pricali o 150-200e?
400€ kostaju sa pedigreom, verjem da se moze naci zdarv i lep boxer kakvog ti trazis bez pedigrea za pare koje imas.
@ _Look_Of_Expectancy_
kad odgovaras to znaci da je neko nesto pitao. drugo je ako nesto konstantujes.
medjutim niko nije pitao nista vezano za fili odgovore.