_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Sto se tice price sa odgajivacnicama i psima iz kucnih kombinacija, ja nemam nista protiv njih, ocu da kazem da pri kupovini rase kao sto je boxer treba biti mnogo pazljiviji nego pri uzimanju vucijaka, rota itd... Pitaj prvog dobrog veterinara koji ce ti potvrditi isto! U svakom slucaju treba biti jako pazljiv kupovao iz odgajivacnice ili ne, ono sto sam ja hteo da ti kazem je da pri kupovini psa ciji su roditelji zdravstveno provereni ces sigurno imati vise sigurnosti u stene nego ako kupis prvo slatko stene koje nadjes u oglasima, a ne znas nista o njemu!!!
A ovi pametni sto komentarisu moje postove bi mogli vise da se pozabave savetovanjem tebe ako imaju ista pametno da kazu!!! Sve sto sam u prethodnom postu napisao je moje licno iskustvo i moj savet!
P.S. jel si izvodio svog psa na izlozbe?
Ajde ne pricaj nesto u sta se ocigledno ne razumes. Po cemu molim te treba vise paziti kad se kupuje bokser nego vucjak? Pre svih je vucjak degenerisana rasa u Srbiji, iz razloga koje ovde necu navoditi jer bi onda previse zasli u nesto sto je za ovog decka nebitno. U rotove se ne razumem i to necu da komentarisem.
Sto se kupovine preko oglasa tice, sasvim je u redu ukoliko povedes nekog sa sobom ko se u pse razume. Rodovnik je danas najlakse falsifikovati, takodje nikakav problem nije platiti i dobiti nagradu na izlozbi. OK, vece su verovatnoce da je pas dobar ako ima sta da se procita u rodovniku, ali nije 100% sigurno. Faktor srece je takodje bitan.