Nema vise never been kissed!!!

• Začetnik teme Začetnik teme mgirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ja jesam sponzorusa ali samo tatina.......................
napravi razliku izmedju ribe i sponzoruse
riba je vrlo relativan pojam, slatka, dok sponzorusa vrlo ocigledan

gucci:
Ne duso ne ocekujem, ne brini....................al' bar znam da nisam sa 16!
sto ne gareantuje da nisi sa vise, ako cemo na to tvojim ocima gledati

zbog dalje konfuzije, naglasio bih da sa muskarac

Brakolomac:
Sad je pravo vreme, dok si tako raspisana po forumu a verovatno i šire, a moderatora još nema na vidiku!!!
moj prvi poljubac...davno beshe...bila sam glupa,ajau...to je bilo previshe smeshno... :lol:
a shta da ti kazem za peting,sex...treba da provedesh sa njim par dana pa onda peting...a dalje cesh videti kako se stvari odvijaju...a kao shto si rekla ima 18god,pa nije ni on glup...

jao ljudi...
ovako...prvo ja njega jos ne volim jer ljubav dolazi s vremenom... ali on mi se mnogo svidja u svakom pogledu...
drugo ovo nije izmisljeno ....
trece...nemojte slucajno ko za proslu temu da je zaklljucate jer su mi vecina postova bili beskorisni
cetvrto...trebalo bi da pisete pametnije stavri jer u svakoj temi jer ako ste stvarno forumasi treba da se trudite da imate kvalitetnije postove a ne samo da ih imate sto vise...

mgirl:
jao ljudi...
ovako...prvo ja njega jos ne volim jer ljubav dolazi s vremenom... ali on mi se mnogo svidja u svakom pogledu...
drugo ovo nije izmisljeno ....
trece...nemojte slucajno ko za proslu temu da je zaklljucate jer su mi vecina postova bili beskorisni
cetvrto...trebalo bi da pisete pametnije stavri jer u svakoj temi jer ako ste stvarno forumasi treba da se trudite da imate kvalitetnije postove a ne samo da ih imate sto vise...
Prvo-ne postavljaj glupe teme,pa neces ni dobijati glupe postove.Ovo ti nisu oglasi da ti obavjestavas nas kad si se poljubila,hoces li se maziti sa deckom ili ne,hoces li imati sex,volis li ga ili ne!
Drugo-a sta ti mislis da ces mozda izgledati da imas vise "znanja"-ako ti mi napisemo sta i kad bi trebalo sta da radis..............sve se to primjeti i provali!
I trece-ovo ti je sve cista zajebancija........rijetko da ce ti ko dati pravi savjet........i naravno da tema treba pod lock!!!!

Nedodirljiva88:
Prvo-ne postavljaj glupe teme,pa neces ni dobijati glupe postove.Ovo ti nisu oglasi da ti obavjestavas nas kad si se poljubila,hoces li se maziti sa deckom ili ne,hoces li imati sex,volis li ga ili ne!
Drugo-a sta ti mislis da ces mozda izgledati da imas vise "znanja"-ako ti mi napisemo sta i kad bi trebalo sta da radis..............sve se to primjeti i provali!
I trece-ovo ti je sve cista zajebancija........rijetko da ce ti ko dati pravi savjet........i naravno da tema treba pod lock!!!!
U sasu joj ga mala svakog ti dobila!

Nedodirljiva88:
E pa duso moja evo ti ovako:
Prvo ovo JESTE podforum za pisanje takvih stvari znaci prvi poljubac, prvi sex pitanja u vezi toga itd. Remember... ovo je podforum Tinejdzeri znaci od populacija uzrasta od 13-19 godina dolazi ovde i predstavlja svoje probleme i trazi konkretne savete svojih vrsnjaka koji su prosli kroz to. Naravno i teme u vezi odnosa sa roditeljima, prijateljima-drustvom, rodbinom itd itd...
Drugo... ovde da postoji nekakav red u SVAKOJ temi bi se nalazili samo korisni postovi, a sav spam bi bio prebacen na na ~Za nas inace spamersku temu.
Trece... Ovde postoje ljudi koji su itekako zainteresovani da daju konkretne i korisne odgovore, ali sta to vredi kada ostali bez ikakve kontrole pisu o kojekakvim glupostima i onda neko ko bi i napisao nesto konkretno izgubi svaku volju ;)

@Idol: sta prozivas devojcicu, potpuno je ok, ako do sad nije imala decka znaci da je bila probirljiva ili stidljiva, sigurno je mnogo njih muvalo pa nije smela ili htela........
smatram da ljudi treba da imaju neke kriterijume, ali ne treba traziti neko savrsenstvo, jer tako ljudi propustaju mladost i ostaju sami.......

:Idol::
znaci,uzela si ono sta ti se dalo, bezobzira na sve. Samo da bse kaze da imas. Toliko si nisko pala u mojim ocima (koliko je moguce nize, sobzirom da si i bila dostsa nisko)

to bi trebalo da te uvredi, i molim te shvati to licno...
pa ti mene i ne znas a da me znas prvo sto tako nesto ne bi nikad ni pomislio za mene ...veruj mi ;)
a sad sto si ti neki isfrustrirani i ogorceni kreten mene licno zabole ja znam kakava sam i ne mozes ti na osnovu dve jebene teme da mi kazes da sam ovakva ili onakva....ne znas me i ne seri molim te o kojekakvim glupostima...za tebe forum nije ;)

Dovla:
E pa duso moja evo ti ovako:
Prvo ovo JESTE podforum za pisanje takvih stvari znaci prvi poljubac, prvi sex pitanja u vezi toga itd. Remember... ovo je podforum Tinejdzeri znaci od populacija uzrasta od 13-19 godina dolazi ovde i predstavlja svoje probleme i trazi konkretne savete svojih vrsnjaka koji su prosli kroz to. Naravno i teme u vezi odnosa sa roditeljima, prijateljima-drustvom, rodbinom itd itd...
Drugo... ovde da postoji nekakav red u SVAKOJ temi bi se nalazili samo korisni postovi, a sav spam bi bio prebacen na na ~Za nas inace spamersku temu.
Trece... Ovde postoje ljudi koji su itekako zainteresovani da daju konkretne i korisne odgovore, ali sta to vredi kada ostali bez ikakve kontrole pisu o kojekakvim glupostima i onda neko ko bi i napisao nesto konkretno izgubi svaku volju ;)
e svaka ti cast....ako ne nista bar si pojasnio sta i kako treba raditi na forumu....a ne kao neki ;)

marko93:
@Idol: sta prozivas devojcicu, potpuno je ok, ako do sad nije imala decka znaci da je bila probirljiva ili stidljiva, sigurno je mnogo njih muvalo pa nije smela ili htela........
smatram da ljudi treba da imaju neke kriterijume, ali ne treba traziti neko savrsenstvo, jer tako ljudi propustaju mladost i ostaju sami.......
I ja sam pricao isto u vezi kriterijumima, sto ona nema.

mgirl:
pa ti mene i ne znas a da me znas prvo sto tako nesto ne bi nikad ni pomislio za mene ...veruj mi
a sad sto si ti neki isfrustrirani i ogorceni kreten mene licno zabole ja znam kakava sam i ne mozes ti na osnovu dve jebene teme da mi kazes da sam ovakva ili onakva....ne znas me i ne seri molim te o kojekakvim glupostima...za tebe forum nije
Ne znam te, ali ovde ti si ono sto postujes (aka dve jebane teme) na koje je isfrustrirani kreten doneo te zakljucke. I recenica (aka ne volim ga ali sam sa njim) isto to pokazuje. Ne uzdizi sebe, zato sto citajuci tvoje postove stvaram jednu jasnu sliku o tebi. I tvojim kriterijumima.
kad lupim:
Jes' ti, malo ono... fijuuu!?
cesto to cujem..

:Idol::
znaci,uzela si ono sta ti se dalo, bezobzira na sve. Samo da bse kaze da imas. Toliko si nisko pala u mojim ocima (koliko je moguce nize, sobzirom da si i bila dostsa nisko)

to bi trebalo da te uvredi, i molim te shvati to licno...

koji glup zakljucak i jos gluplji komentar.
brzopletost ili nesto drugo? :roll:

@dovla: super odgovor nedodirljivoj,taman sam se spremila da otkucam tako nesto...

hoce neko da mi kaze da li je moguce da se neko zavoli brzo?!....meni se moj decko svidja i to mnogo...odusevljava me i u njega sam mnogo zaljubljena i stalno na njega mislim ali ne mogu da mu kazem volim te...mi smo bas o tome pricali...za pravu ljubav treba vremena....
@ idol
pa kazi mi jel si ti ludo voleo svoju prvu devojku...mislim ono prava ljubav...posto ja mislim da bi zaljubljenost prerasla u ljubav treba da prodje neko vreme bre ..mislim ne moze to tako...vecina mladjih na zurci upozna nekog lika i smuvaju se par dana posle pa opet i da joj se mnogo svidja ne moze ona nakon 4-5 dana veze da mu kaze volim te zar ne?....mislim ti ili nikad nisi nikog voleo ili ne raspoznajes sta je ljubav a sta zaljubljenost(ono nisam ja mnogo iskusna ali znam da ima razlike)....tako da te molim da nas ne zamaras svojim dubokumnim komentarima...;)
i moji kriterijumi uopste nisu u pitanju...stavise ne mogu da verujem da mi je decko susta suprotnost svim momcima tj tipu momaka koji su mi se dosad svidjali sto i mene zbunjuje...ali sta cu kad mi se svidja jbt....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back