Нема више бајке зване: С Ф Р Ј

Pa ne znam, svaka druga ti je nesto Hrvati ovo-ono... fobija neka, sta li.

Postavis i link na hrvatsko naoruzanje... ili mislis da je ovo u mom avatu neka hrvatska oznaka? :lol: toliko o obrazovanju...

Zar ti je HV toliki strah u kosti zadao, o Krajisnice ljuti, da te i na forumu proganjaju? :lol:

Pa zapadni susJed mi može biti samo Hrvat. Dalje iz tvojih postova se vidi da si hrvatski nacionalista.
Treće, postavio sam ti link o hrvatskom naoružanju jer si počeo da prozivaš Istočnu Nemačku i SSSR, kao i SFRJ, a 90% naoružanja koje imate je upravo iz tih zemalja...

Međutim, ako je tebi bilo teško da sve to shvatiš, da mi odgovoriš nešto konkretno, umesto što si napisao ove nebuloze koje si napisao, šta da ti radim...
Vidim i drugi su primetili koliko si "dobar" sagovornik... ;) :) :lol:

Pa zapadni susJed mi može biti samo Hrvat. Dalje iz tvojih postova se vidi da si hrvatski nacionalista.
Treće, postavio sam ti link o hrvatskom naoružanju jer si počeo da prozivaš Istočnu Nemačku i SSSR, kao i SFRJ, a 90% naoružanja koje imate je upravo iz tih zemalja...

Međutim, ako je tebi bilo teško da sve to shvatiš, da mi odgovoriš nešto konkretno, umesto što si napisao ove nebuloze koje si napisao, šta da ti radim...
Vidim i drugi su primetili koliko si "dobar" sagovornik... ;) :) :lol:

Zapadni susjed ti moze biti samo Hrvat? :mrgreen: pa ubicu se...

Ne isplati se sa indijancima truditi da se bude dobar sagovornik, nego znas vec kako to ide... rezervat, vatrena voda, itd....

Cekaj da popravim... :mrgreen:

Ovako...

"Tesla was an ethnic Serb ...

tubac.gif
..
clap.gif
...........
tubac.gif
clap.gif
.........................
icon_coo.gif

.............
s_w.gif
..............

Čekam da nas prosvetli i da nam kaže šta je i ko je i naravno odakle je?

Inače ove koordinate što ih je ovako stručno napisao na svom avataru: 08,19 N i 28.32 E ukazuju da je trenutno u Sudanu ;)

Једном се излајао да је маринац, реко нешто у фазону срећа ваша да моја чета није морала да долази 99 :per: пазите шта причате :sad2:

Back