Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Ja to tebi ne bih nikad uradio.![]()
Ako me modovi ukopaju, vidimo se za dva dana jer vec imam dva boda...
Nije valjda!?

Zbog cega?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to tebi ne bih nikad uradio.![]()
Ako me modovi ukopaju, vidimo se za dva dana jer vec imam dva boda...

Nije valjda!?
Zbog cega?![]()

Interesantno kako svi kukaju na (ne)objektivnost modova.
A to je u stvari najbolji dokaz da su modovi poprilicno objektivni.![]()

Dobio sam i ja kecinu jer svojevremeno nisam znao kolike su zalihe uglja u Essexu ili tako nekako (wtf is Essex anyway?)
Elem, je li to sad neki dokaz da je SFRJ imala napredniji obrazovni sistem, ili je kontra-dokaz?![]()
najbolje godine zivota je proveo u zatvoruA kako je izašao sa robije nakon odslužene 1/3 predviđene kazne???
kako?pekic je bio genijeA onda je stekao zavidnu karijeru...
Pitam se samo kako?

To je stajaliste ekstremista koji tipicno zlonamerno tumace i oblikuju istoriju kako njima odgovara.
Komunisti su poveli narod u borbu za slobodu i oslobodili zemlju od fasista i domacih izdajnika.
Za to ne treba nikakav dokaz. To je davno utvrdjena cinjenica.
Пусти сад екстремизам, трице и кучине. Ово што је написано је апсолутно тачно. Добио си конкретам одговор и пусти сада шупљу причу.
Како су повели када су до 22.јуна 1941. имали склопљен Пакт са Хитлером ( Рибентроп-Молотов), а земља нападнута 6.априла? Како када је Комунистичка партија била регуларна странка у Независној фашистичкој држави Хрватској? Узгред, а који народ су то повели?
Cekaj malo, trebam biti impresioniran robotom koji zvace kalaje i kojem se program sastoji od dva algoritma dok Ameri smisljaju kako da posalju ljude na Mars?
Predobro.![]()
Da, zato su i zavrsavali u Jasenovcu.
Kako to da su Srbija i NDH imale savrsene diplomatske odnose? Kako to da su cetnici i ustase skupa bezali prema Austriji?
Znas li ko su ova dvojica?
![]()
Vi komunistima nemate sta reci, ne samo komunistima nego bilo kome, za bilo sta.
![]()
Niko nije morao stradati, ali to je sad druga tema.
Vozis Wartburga?![]()
Мојих? Којих мојих? Ово нису моји. Толико си могао да закључиш из ове дискусије.
Успоређивање? Одакле та реч? Нисам је до сада сретао у српском језику.
Драго ми је да ти се филм у коме су главни глумци Тито, његове пудлице и цео ЦеКа, свиђа. Да ли ти знаш како се зову ове пудлице?
Niko nije morao stradati, ali to je sad druga tema.
Z. sused i ovaj pobeguljscev udruzenim snagama
Zasto me to ne iznenadjuje ?
Brothers in arms![]()

Cekaj malo, trebam biti impresioniran robotom koji zvace kalaje i kojem se program sastoji od dva algoritma dok Ameri smisljaju kako da posalju ljude na Mars?
Predobro.![]()
Zapadni susjede, ako je Istočna Nemačka (koju toliko pljuješ preko Wartburga) i SSSR bio toliko loš, hajde ti malo na zvanični sajt svoje vojske i reci nam (onako iskreno) gde su napravljeni avioni koje ta vojska ima, puške koje ta vojska ima, topovi i tenkovi te iste vojske, kao i brodovi ratne mornarice i naravno podmornice...
Je l' može?
Ček, ček... kako nije niko morao stradati?
Zar nije hrvatski doživotni predsednik, tvorac nove hrvatske države, komunista i general JNA, predsednik SD Partizan iz Beograda, itd. itd. Franjo Tuđman rekao da je Hrvatska svoju "slobodu" mogla da ostvari jedino ratom???
Momcino, sad si vec poceo da blejis, u SFRJ je skolstvo bilo za 3 stepenice na visem nivou nego u zemlji debila cijim se avatarom dicis.
Nemoj vise da se provaljujes, ispast ces glup u drustvu pa te ljudi vise nece udostojiti ni odgovora na buduce replike![]()

Dokle ih je dovela komunisticka propaganda, nevjerojatno!Juga imala obrazovni sistem 33 stepenice iznad najrazvijenije zemlje svijeta, LOL!
Poznato je da Kuba ima Harvard, Yale, MIT, UCLA i tako te prestizne ustanove...![]()
Au, pa vi ste u daleko gorem stanju nego sto sam mislio.![]()

Da, zato su i zavrsavali u Jasenovcu.
Kako to da su Srbija i NDH imale savrsene diplomatske odnose? Kako to da su cetnici i ustase skupa bezali prema Austriji?
Znas li ko su ova dvojica?
![]()
Vi komunistima nemate sta reci, ne samo komunistima nego bilo kome, za bilo sta.
![]()