CrveniGulas
Ističe se
- Poruka
- 2.788
tako da je s tim u vezi situacija okpa nisam ja ovde doso da je*** nego da rimam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako da je s tim u vezi situacija okpa nisam ja ovde doso da je*** nego da rimam
ali razumem Vasu insinuaciju
Odnosi se na odnos odnosa.Mnogi su već čuli izraz ,,nema džabe ni kod babe" i pretpostavljam da većina shvata o čemu se tu zapravo govori. Pitanje i za muškarce i za žene je da li se slažu sa ovom tvrdnjom? Ako neko ne shvata na šta se ovo zapravo odnosi odnosi se na intimne odnose.
valjda se misli na babu koja prodaje krompir na pijaci.....nema dzabe....Mnogi su već čuli izraz ,,nema džabe ni kod babe" i pretpostavljam da većina shvata o čemu se tu zapravo govori. Pitanje i za muškarce i za žene je da li se slažu sa ovom tvrdnjom? Ako neko ne shvata na šta se ovo zapravo odnosi odnosi se na intimne odnose.
Pa ja bih pre rekao da se odnosi na sve muškarce a ne samo na deo njih. Ili neka korist ili ženidba.За оне за које нема џабе нема џабе ни код бабе.
Gdje si nasao toliko djevica, sunce ti u celo poljubim?Bio sam i sa devicama i sa iskusnim ženama, ove iskusne su mi sve delovale kao foliranti. I naravno nisam ostao sa njima, bio sam u vezama samo sa devicama.
,,Ko rano rani slobodne device grabi." Šalim se, namestilo se tako.Gdje si nasao toliko djevica, sunce ti u celo poljubim?
Jesi li ugrabio neku jutros?,,Ko rano rani slobodne device grabi." Šalim se, namestilo se tako.
Nisam ja jutarnji lovac na device.Jesi li ugrabio neku jutros?