Nekada mi se bas sralo na D ribe.Ali mi se sad bas yebe

Gazdarica:
Heh, Marsi, uvijek si me necim nasmijavao... Sada, istovremeno i rastuzio...
Ne zeleci da ulazim u raspravu o odnosu muskaraca i zena, samo da ti kazem - uzivaj u zivotu... Katkad je zaista lijep...
:shock: Nekada jeste lep.
Stali ja lose opet ucini kada tebe meni najdrazu rastuzi.Ako sam pogresio oprosti bio sam malcice pijan.Ali nikada vise ja sam bre sada otac.
 
Bustura:
Ma da.Ko je jos promenio svet.Niko.Nisam nervozan samo sam malo pospan i mozda malo pijan.Sa razlogom danas mi je rodjendan.danas mi je zena saopstila da je trudna.Danas me je njen sin iz prvog braka prvi put oslovio sa tata.Danas se mom kumu porodila zena i dete je dopilo prelepo ime.Danas je mnogo razloga da budem srecan.Presrecan i jesam.I sada nakon takvog dana dodjem na ovaj forum da se pohvalim.Da moje nepoznate prijatelje pocastim sa jednim lepim momentom iz zivota.I tu procitam sta lupeta jedna krava.Dali bi se meni sve ovo danas desilo da sam i ja bio kao neki debili.U fotelji sa rukom vecito na mudima.Sa pivom u ruci.i pogledom na pornic na ekranu.Ne sigurno ne.Zivot je glupost i to velika.Mnogo gresimo jos vise lupamo.Ali samo uporni istrajni i promicurni postignu nesto.Oni snobovi postignu isto nesto.Ali to se zove ZAVIST.
U ime danasnjih desavanja.Ziveli.
Za moje nerodjeno dete koje za sedam meseci treba da se rodi.Za moju zenu koja je cekala dva meseca da mi saopsti najlepsi poklon u zivotu.Za mojeg sina koji iako mu nisam ja otac mene voli i zove tako.Za moje kumce malog Nemanju koji je rodjen jutros u 4.35 u slicno vreme kad i njegov kum.Za danasnji drugi dan uskrsa.Isusa Hrista i velikog Boga koji nas voli i dobro nam daje.Ziveli
Prijatelju ti nisi malo pijan, a imas debeo razlog .
Ti mora da si mnogo srecan covek, aj uzdravlje toj deci ZIVELI
 
Prvenstveno da cestitam sto ces postati tata i jako mi je drago da si toliko srecan!!! CESTITAM!
Ono sve sto si rekao si dobro rekao vecinom si u pravu ali nismo sve cure i zene takve, a niste ni vi muskarci genijalni ko ni mi cure...zapravo niko nije genijalan!
Sto se tice odricanja u svakom smislu pa da ti kazes da sam se ja sa mojih 17 godina odrekla svega, svega i svacega vjeruj mi pocevsi od toga sto sam ostavila majku iza sebe i otisla preko.
Sto se tice do drzanja samog sebe u pravu si to kazes ono sve za cure... ali opet :arrow: nismo svi isti! Sa mojih nepunih 18 nemam ni 50kg, svako vece trbusnjake radim, vjezbam, plivam, igram basket i stoni tenis i opet nisam bas potpuno srecna jer mi hvali dosta toga...majka kao prvo ali sam prezadovoljna mojim tijelom i izgledom (imate sliku u mom profilu) ali moze jos bolje :D
Jos jednom zrecu, zdravlje i veselje zelim i srecan Vaskrs sa zakasnjenjem malim.
:wink:
 
Sere mi se na ove danasnje ribe ?????

Ok je ono sto si rekao i slazem se, ali ja imam drugi problem koji podrazumeva netrpeljivost prema "нафураним" ribama a nit sam debeo, nit sam retardiran, niti imam bilo kakve horMORALNE i probleme sa invalidnoscu.

Ne znam cemu naslov SERE MI SE NA OVE DANASNJE RIBE a zatim onaj tekst?

Postoji tri vrste devojaka: 1. One koje su totalno u oblacima, zatezu se na svakom koraku, non stop se trude da budu in i ne znam ti ja sta i ako nemas BMW i novca da ih izvedes u zlatnu krunu ne trebas im. Da me ne shvatite pogresno takve devojke me fizicki izuzetno privlace, ali me u svakom drugom pogledu odbijaju jel im je moralno-psiholoski koeficijent ravan nuli. Takvih je hvala bogu malo al ih je sve vise.

2. Druga vrst asu devojke koje imaju srca, elementarne pristojnosti, morala i postovanja, vecina i lepo izgleda i sijaju nekom sjajnom nevivoscu i kad te pogleda prosto se istopis sav, a ne samo da ti se digne kao u prvom slucaju ( sorry on my lyric :). Ali na zalost i one sta ce podlezu uticaju drustva ali ne potpuno nego samo spolja izgledaju tako ( kao 1 grupa ) i njih treba otkriti i pronici im u dubinu srca i metoda razmisljanja. I ja to razumem i ne krivim ih uopste i hvala bogu sto POSTOJE, a smatram da je vecina devojaka takva ( iskreno se nadam ).
3. A trecu grupu si ti savrseno opisao :) i hvala bogu ( opet ) one su u velikoj MANJINI

Ipak zene su zene i bez njih mi ne mozemo, kao sto one ne mogu bez muskaraca ( samo neke/ki to ne priznaju usled svojih nedostataka. A sama ti nedostatci pokrecu lancanu reakciju koja podrazumeva ODBRAMBENE MEHANIZME o kojima sada necemo jel je odgovor i onako podugacak.

Evo cisto ono, ja zelim devojku pristojnog izgleda ( nema tri noge, 100 kg, bulju 4 mkvadratna) i pristojnih MORALNIH karakteristika ( koje podrazumevaju stosta :) ali znate vi i sami na sta mislim ), a znam da takve postoje i ima ih PUNO samo im treba pronaci i skinuti tu masku zvanu drustvena kolotecina.

ALOHA :wink:
 
Bustura:
Sada citam topic(ljubav i sex)Kaze tamo neka riba .Zasto muskarci razmisljaju glavom u boksericama.
Sa cime to zena razmislja kada moze izvaliti takvu glupost.Verovatno joj je mozak u jednom od jajnika.Ili u dupetu pa polako izlazi sa svakom nuzdom i na kraju ostane plitka da joj je u mozgu samo muska pamet iz njegovih gaca.
Nemogu shvatiti zene koje stalno nesto tvrde kako su muskarci gora rasa od njih samih.Koja je ta zena koja nevoli sex.I koja je ta zena koja pljuje na muskarce.
Odgovor.
Ruzna,debela,sterilna,sisata,masna,neuredna,nenegovana,zapustena.Sa duetom u fotelji koje vecito prdi i smrdi.Sa pogledom uperenim u tv ili monitor kompa.Koje mrze ceo svet samo zato sto ih mrzi da Dignu smrdljivu guzicetinu iz fotelje i da protegnu svoje nogetine od trista kila malo po parku.Ali cemu izgubiti jedan gram.Kada je lakse nabaciti jedno kilo.I tako se rtove i tove.I onda im se upali saliste medju nogama.A one pomisle da to * etina salje signale.Pa hoce muskarca.Ali pre nego sto pozeli muskarca.Mozda treba i na ogledalu da se pogleda pre da joj treba nilski konj.Jer je on gracipozan koliko i ona.Takve nikada ali nikada nemaju zelju da porade na sebi i licnom izgledu.Pa onda budu isfrustrirane i nezadovoljne sto ih frajeri negledaju.
E moja sestro slatka ja da zelim kravu otisao bih u stalu i dovatio neku mlekulju.A da zelim bezmozgasicu usrecio bih neku jadnu mentalno retardiranu.
Ali nazalost po vas nikakve zarozane debele i neaktivne:Svi muskarci vole lepe devojke koje su zategnute uredne i normalne.Niko ne trazi idealnost jer tako nesto nepostoji.Ali svi volimo nekog ko radi na licnom izgledu.Zato sve vi sto ste postale mucenice zahvaljujuci jedinom zivotnom zadovoljstvu pitama i pasulju.Ostavite se kasike i poradite na sebi.Mozda ce vas neko i zapaziti.i okanite se glupih prica o tome kako neko misli kur cem a ne mozgom.Moj kur ac misli samo kada mu ja dozvolim.a dozvoljavam mu uvek kada vidim lepu i zgodnu zenu.Nazalost svinje i krave izbegavam.Cak ih vise i nejedem jer su masne.
Zasto ovo zato sto sam ja neko ko se svaki dan odricem svega.I slatkisa i sokova i mesa.Jedem salatu po ceo dan i trcim sat vremena.Svaki dan u teretani provedem dva sata vezbajuci.I licim na coveka.Niko nezna koliko je moje odricanje od svih zadovoljstava.I zato me ubija kada neka krava zaje bana u zivotu proziva sve muskarce.
Izvinjavam se svim invalidima i osobama sa hormonskim poremecajima.Verovatno ce se osetiti prozvanim ali ove reci njima nisu upucene.I pretpostavljam da je neprijatno procitati ovako nesto.Ali mora se reci jednom istina.Muskarce prozivaju kravetine.A prave ribe uzivaju sa njima svaki dan i vole ih.
Ipak sreca po njih da postoji puno otpada medju muskarcima.Pa pokupe neku budalu koja polako pocne da truli u zagrljaju svoje debele krave.Ovo je upuceno onim glupacamo koje nevide dalje od nosa.A neosecaju na dupetu nista sem stolice.a sebi daju za pravo da misle da imaju vise mozga od muskaracas.Imaju .Ali samo ako je du pe merilo velicine pameti.U suprotnom.....ispadose glupe.

Postujem tvoj iskreno “revoltiran” odgovor za ovu devojku koja je izazvala citav muski rod :)
Ali moram da skrenem paznju, na neke stvari za koje smatram da je bilo pomalo nekorektno od tebe što si izvredjao sve zene koje ne mogu da izgledaju kao manekenke sa modnih pista ili zene po bilbordima i modnim casopisima.

Prvo da naglasim, da ja spadam u grupu onih koje izgledaju i zgodno i fino i doterano i pozeljno u očima mnogih muškaraca, ali to mi je još više dalo snage da dignem svoj glas u ime svih onih zena koje ne izgledaju kao ja. Zašto ?

Znam mnogo žena i devojaka koje izgledaju loše ali ne zato što su lenje i što sede u foteljama i gledaju po ceo dan TV (mada ne osporavam da nema i takvih), već zato što nemaju dovoljno novca da sebi priušte lepu garderobu i sve ono što danas zahteva da ima jedna savremena žena. Da bi jedna žena danas izgledala poželjno, ona mora da ulaže u sebe svakodnevno. Slažem se sa tobom da je to moguće postići fizičkom aktivnošću, ako se bave nekom vrstom rekreacije, ali opet je to nedovoljno da bi žena izgledala kako ti i sam navodiš “negovana”, “doterana”. Osim toga, šta je sa onim ženama koje nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi? Znam puno žena koje mnogo rade, koje pritiska materijalna egzistencija i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi, jedu šta stignu i to najčešće na brzinu…a posle izvesnog vremena nemogu da prepoznaju sebe u ogledalu. Muskarci im naprave decu, a potom ih ostave zarobljene u kući sa čoporom dece, a pri tom očekuju da im žena izgleda “fenomenalno” pored svih obaveza koje ih pritiskaju.
Tada ih nigde nema, a onda odu, izgube se kao balkanski pastuvi u potragom za nekom lepšom, zgodnijom mlađom.

Kažeš ideš u teretanu i trčiš i izgledaš kao čovek. Po meni, čovek je čovek ne po tome kako izgleda već kako se ponaša.

Da si neki dzentlmen (posto sebe definišeš kao “čovek”), ti ne bi žene na ovako vulgaran i krajnje primitivan način, upoređivao sa kravama, nilskim konjima....da zloupotrebljavaš i u negativnom kontekstu govoriš o mentalno retardiranim devojkama, koje nazivaš “bezmozgašicama”.

Mislim da zbog svega ovoga što si rekao treba da izvinis u ime svih onih koje si dotakao svojom “revoltiranom” pričom. Ja mogu da te razumem, ali izvini, ne mogu da te opravdavam.
A pre svega bi to trebao da uradiš zbog svoje supruge, koja ce eto doneti na svet jedno lepo dete (što na tome čestitam i želim puno sreće), i koja će uskoro izgubiti onu “vitku” liniju, ali tek tada ti treba da počneš da se okrećeš za njom, baš onda kada svi prestanu da je gledaju.
Ovo nisam napisala zato da bih odmeravali veličinu “muško-ženske” pameti, već samo zbog toga što želim da se izborim za sva prava koje danas ima jedna žena, a koje su vekovima bile gušene od strane muškaraca (u pravnom, materijalnom i svakom drugom položaju) i neću dozvoliti, da se danas pojavljuju neki muškarci koji će gledati da nađu svaki mogući način da degradiraju lepotu žene, a one su pre svega dame.
 
DedaMraz:
wilow:
Sa mojih nepunih 18 nemam ni 50kg, svako vece trbusnjake radim, vjezbam, plivam, igram basket i stoni tenis i opet nisam bas potpuno srecna jer mi hvali dosta toga...majka kao prvo ali sam prezadovoljna mojim tijelom i izgledom (imate sliku u mom profilu) ali moze jos bolje :D

:wink:

Dete ne seri. Idi na forum "ona trazi njega"


DedaMraze...ne moras sad bas ti ili da kazem `VI` (posto si ti deda za mene) da se pravis lik pa da dajes tu komentare svoje ako nisi imao sta pametnije da kazes bolje ti je da se ni ne javljas! Samo sam htjela reci da naravno postoji djevojaka koje vode racuna o sebi...ali tebi to ocigledno na zivce ide pa si morao da das svoj sjebani komentar da ovdje covjeku, Busturi koji je Bogu hvala srecan, sjebes post!
Oladi glavu malo! :wink:
 
wilow:
DedaMraz:
wilow:
Sa mojih nepunih 18 nemam ni 50kg, svako vece trbusnjake radim, vjezbam, plivam, igram basket i stoni tenis i opet nisam bas potpuno srecna jer mi hvali dosta toga...majka kao prvo ali sam prezadovoljna mojim tijelom i izgledom (imate sliku u mom profilu) ali moze jos bolje :D

:wink:

Dete ne seri. Idi na forum "ona trazi njega"


DedaMraze...ne moras sad bas ti ili da kazem `VI` (posto si ti deda za mene) da se pravis lik pa da dajes tu komentare svoje ako nisi imao sta pametnije da kazes bolje ti je da se ni ne javljas! Samo sam htjela reci da naravno postoji djevojaka koje vode racuna o sebi...ali tebi to ocigledno na zivce ide pa si morao da das svoj * komentar da ovdje covjeku, Busturi koji je Bogu hvala srecan, * post!
Oladi glavu malo! :wink:

Dete moje. Malo si nervozna. Da nisu poceli zubici da rastu?
 
Eto, nema me tri dana na forumu, i odmah se desava nesto interesantno!!!
Cestitam na buducem detencetu!
Bice neka opasna Skorpijica… :)

A sto se tice teme…..
Pa, da… Vidi se da si i ti bio ogorcen dok si pisao te reci, bas si se iznervirao, verovatno si zato i preterao. (slazem se sa onim sta je rekla Novcic_u_fontani) Ali, kao sto su mnogi vec rekli – sustina je tu.
I ne zaboravi cinjenicu da postoji mnogo muskaraca koji se ponasaju isto kao i te zene. I isto su ogorceni na suprotni pol.

Mada…. Ne zna se ko je tu vise kriv. Danas mi je moj brat (moje je godiste. Devojke su ga oduvek jurile, privlacan im je) detaljno pricao o svom ljubavnom zivotu, i saznala sam mnoge stvari koje mi nisu mogle ni pasti na pamet u vezi njega…. Rekao mi je da on sve devojke smatra kurvama, dok se ne dokaze suprotno. A da je fina samo ona koja ne tvrdi pazar, koja je iskrena. I on trenutno ima 3 devojke. Jedne od njih ne moze da se otkaci, i, kako mi je rekao ‘Prosto mu je zao nje, jer voli da se ponizava toliko’
Izvini, ali…. Mislim da zena ipak ima prava da kritikuje takve muskarce, koji su u samom startu spremni da je strpaju u neku grupu.

Ko je prvi poceo? Da li su se prvo pojavili ti ‘pametni’ muskarci koji su u svojoj sustini skloni mizoginiji, ili zene, koje tvrde da muskarci razmisljaju samo onom drugom glavom?

Muskarac ce razmisljati tom drugom glavom. Ako hoce. Kad hoce. Ako mu dozvolis, nece te ni posmatrati na drugi nacin. (da ne kazem – ako ne vredis). I to je sva mudrost.
Svet se sastvoji upravo od toga. Davanje-primanje. Slicne potrebe, zajednicki ciljevi. Ima svakakvih ljudi.
Treba naci onog ko tebi odgovara, a drugi nek rade kako im je volja - njihov zivot je njihova stvar.
 
bustura (valjda sam zapamptio ako nisam izvini) prilicno si ih dobro opisao sto me je navelo da procitam ceo topic.Elem,jesu upravo takve one koje najvise kake na temu muskrci jesu one i verovatno zeznute jednom ili vise puta u zivotu od stane muskih jer kad su se nakanile dici i koliko toliko doterati i konacno izasle prvo nisu nasle nikog a kad su pocele da ocajavaju naiso neki mangup sa solidnom pricom iskoristio situaciju i otkacio ih a onda posto im je kriv ilija onda je i sveti ilija kriv.Pre nego sto su drugog okrivile nisu razmislile koliko su same svemu tome doprinele(neko je reko"svako je kovac svoje srece").Naravno uvek je lakse drugog okriviti ali na kraju ukapiraju(ne sve) da trebaju sebe promeniti(ako ti se ne svidja ono sto vidis promeni poziciju odakle gledas).
Novcicu u fontani covek se izvinio uglavnom se slazem sa tvojim primedbama.
Kazu da nije bitna spoljasna lepota pa i nije ali sto je ruzno ruzno je bre.Dok se stigne do unutrasnje lepote prodje mnogo toga u zivotu.
 
Postaje trend da osobi možeš reći da je mršava, da previše pije, priča, šminka se, da upada ljudima u reč, da previše troši, da je stipsa, da joj je prejak parfem, da joj je previše otvorena bluza, i uopšte, možeš reći sve što misliš, ALI, NEMOJ NEKO DA BI SE USUDIO DA KAŽE DEBELOJ DA JE DEBELA!!!!!!
Valjda se time vređaju ljudska prava zaštićenih vrsta da neguju svoje salo, da se ne odriču ničeg, i da se žale da su nečim nezadovoljne.
Popuštanje sebi nije osobina za negovanje i stvarno mi nije jasno zašto se pravi takva zaštita oko konkretno mladih devojaka koje sa 17-18 godina izgledaju kao kontejneri.Šta takva osoba misli da treba da očekuje? Na koga ona treba da se želi? Debljina je sama po sebi odvratna, ali ona govori o osobinama ličnosti i karaktera, što je mnogo važnije.
Bila sam u situaciji da nam prođe veliki broj pripravnica, i stvarno nisam radila sa vrednom i hitrom debeljucom. One sebi dozvoljavaju veliku komociju u svakom pogledu, kasne, često telefoniraju, dugo se zadržavju na pauzi, spore su, brzo se umaraju od stajanja, mnogo se žale na umor i razne bolove i probleme, nisu spretne i brze, mogu da rade isključivo jednu stvar u jedno vreme, uvek traže da ih pokrivam za sve i svašta, kao da je obaveza celog sveta da se prema njima ophodi sa posebnom pažnjom, jer one su debelguze, a to nije mala stvar....
E, sad, pošto sam navukla svekoliku mržnju proždirača na sebe, izvolite, opljunite....
ps:naravno da se sve ovo odnosi i na muške proždirače
 
Eto, ponekad mogu da zažmurim i da ne čitam neke stvari ovde na netu, ali ponekad pročitam, pa nešto posle “kopka iznutra” jer ne mogu da ostanem ravnodušna na neke stvari i da sve posmatram očima bespomoćnog deteta. Ponekad se mora istupiti, izaći na pozornicu i reći ono što zaista mislite, pa makar Vas to koštalo milion modrica od raznih konzervi i paradajza koje će bacati na Vas :D
Ovoga puta ja sam izašla na pozornicu kao žena, kao LEPA ŽENA (lepa devojka), koja je branila interese onih RUŽNIH. Hoću ovom pričom da kažem, da je ponekad u životu dobro ako iskoračite i branite interese nečeg što ne dopire LIČNO do Vas.

Bustura je ovim svojim gestom izvinjenja napravio jedan zaista dobar potez koji moram pohvaliti. Eto, to je npr. jedna lepša strana muškaraca. Ako već uvidiš si bio težih reči, izvini se, nije to neko poniženje, neće ni boleti a i ne košta ništa. Spreman je da radi na sebi, da se menja, da se bori, a ono što me veoma prijatno iznenadilo kod Busture je to što je i on sam iskritikovao one neodgovorne i lenje muškarce.
Za lenje je rekao da netreba da sede u fotelji i samo piju pivo i gledaju utakmice, a za neodgovorne je rekao, citiram: “Stp se tice muskarca koji je iyebe i napravi copor dece pa ode.On i nije covek negoker.Posto samo on tako radi.”
Dakle suština je devojke netreba da sede i piju kafe, lakiraju nokte i gledaju španske serije, a muškarci netreba da cugaju pivce uz utakmice i da im tako ceo život prođe..
Shvatamo da ne postoje vrlosuperiorne žene, niti vrlosuperiorni muškarci, svi smo mi ljudi, a ljudi greše, moramo se boriti za zajedničku toleranciju i zajednički opstanak, ako mislimo da zajedno opstanemo… Ako postoje krave među ženama (onda postoje i bikovi sa šiljatim rogovima) među muškarcima, ako postoje žene ribe (onda postoje i muškarci somovi)…itd…itd….Netreba prikačivati etikete nikome.
Prema tome drage moje dame, i dragi moji muškarci, malo više posvetite se sebi, svom zdravom načinu života, pozitivnom razmišljanju i videćete stvari će doći na svoje mesto. Nije teško biti fin :D
Sve najbolje, puno Vas sve voli Novcic_u_fontani.
 
Bustura:
apotekarka:
Postaje trend da osobi možeš reći da je mršava, da previše pije, priča, šminka se, da upada ljudima u reč, da previše troši, da je stipsa, da joj je prejak parfem, da joj je previše otvorena bluza, i uopšte, možeš reći sve što misliš, ALI, NEMOJ NEKO DA BI SE USUDIO DA KAŽE DEBELOJ DA JE DEBELA!!!!!!
Valjda se time vređaju ljudska prava zaštićenih vrsta da neguju svoje salo, da se ne odriču ničeg, i da se žale da su nečim nezadovoljne.
Popuštanje sebi nije osobina za negovanje i stvarno mi nije jasno zašto se pravi takva zaštita oko konkretno mladih devojaka koje sa 17-18 godina izgledaju kao kontejneri.Šta takva osoba misli da treba da očekuje? Na koga ona treba da se želi? Debljina je sama po sebi odvratna, ali ona govori o osobinama ličnosti i karaktera, što je mnogo važnije.
Bila sam u situaciji da nam prođe veliki broj pripravnica, i stvarno nisam radila sa vrednom i hitrom debeljucom. One sebi dozvoljavaju veliku komociju u svakom pogledu, kasne, često telefoniraju, dugo se zadržavju na pauzi, spore su, brzo se umaraju od stajanja, mnogo se žale na umor i razne bolove i probleme, nisu spretne i brze, mogu da rade isključivo jednu stvar u jedno vreme, uvek traže da ih pokrivam za sve i svašta, kao da je obaveza celog sveta da se prema njima ophodi sa posebnom pažnjom, jer one su debelguze, a to nije mala stvar....
E, sad, pošto sam navukla svekoliku mržnju proždirača na sebe, izvolite, opljunite....
ps:naravno da se sve ovo odnosi i na muške proždirače

Uvek na ovom forumu mogu da racunam na tebe.Jer ti me razumes i kada pisem izmedju redova.
Hvala ti za sve.
:wink:
 
apotekarka:
Bustura:
apotekarka:
Postaje trend da osobi možeš reći da je mršava, da previše pije, priča, šminka se, da upada ljudima u reč, da previše troši, da je stipsa, da joj je prejak parfem, da joj je previše otvorena bluza, i uopšte, možeš reći sve što misliš, ALI, NEMOJ NEKO DA BI SE USUDIO DA KAŽE DEBELOJ DA JE DEBELA!!!!!!
Valjda se time vređaju ljudska prava zaštićenih vrsta da neguju svoje salo, da se ne odriču ničeg, i da se žale da su nečim nezadovoljne.
Popuštanje sebi nije osobina za negovanje i stvarno mi nije jasno zašto se pravi takva zaštita oko konkretno mladih devojaka koje sa 17-18 godina izgledaju kao kontejneri.Šta takva osoba misli da treba da očekuje? Na koga ona treba da se želi? Debljina je sama po sebi odvratna, ali ona govori o osobinama ličnosti i karaktera, što je mnogo važnije.
Bila sam u situaciji da nam prođe veliki broj pripravnica, i stvarno nisam radila sa vrednom i hitrom debeljucom. One sebi dozvoljavaju veliku komociju u svakom pogledu, kasne, često telefoniraju, dugo se zadržavju na pauzi, spore su, brzo se umaraju od stajanja, mnogo se žale na umor i razne bolove i probleme, nisu spretne i brze, mogu da rade isključivo jednu stvar u jedno vreme, uvek traže da ih pokrivam za sve i svašta, kao da je obaveza celog sveta da se prema njima ophodi sa posebnom pažnjom, jer one su debelguze, a to nije mala stvar....
E, sad, pošto sam navukla svekoliku mržnju proždirača na sebe, izvolite, opljunite....
ps:naravno da se sve ovo odnosi i na muške proždirače

Uvek na ovom forumu mogu da racunam na tebe.Jer ti me razumes i kada pisem izmedju redova.
Hvala ti za sve.
:wink:

:oops: :lol:
 
apotekarka:
Postaje trend da osobi možeš reći da je mršava, da previše pije, priča, šminka se, da upada ljudima u reč, da previše troši, da je stipsa, da joj je prejak parfem, da joj je previše otvorena bluza, i uopšte, možeš reći sve što misliš, ALI, NEMOJ NEKO DA BI SE USUDIO DA KAŽE DEBELOJ DA JE DEBELA!!!!!!
Valjda se time vređaju ljudska prava zaštićenih vrsta da neguju svoje salo, da se ne odriču ničeg, i da se žale da su nečim nezadovoljne.
Popuštanje sebi nije osobina za negovanje i stvarno mi nije jasno zašto se pravi takva zaštita oko konkretno mladih devojaka koje sa 17-18 godina izgledaju kao kontejneri.Šta takva osoba misli da treba da očekuje? Na koga ona treba da se želi? Debljina je sama po sebi odvratna, ali ona govori o osobinama ličnosti i karaktera, što je mnogo važnije.
Bila sam u situaciji da nam prođe veliki broj pripravnica, i stvarno nisam radila sa vrednom i hitrom debeljucom. One sebi dozvoljavaju veliku komociju u svakom pogledu, kasne, često telefoniraju, dugo se zadržavju na pauzi, spore su, brzo se umaraju od stajanja, mnogo se žale na umor i razne bolove i probleme, nisu spretne i brze, mogu da rade isključivo jednu stvar u jedno vreme, uvek traže da ih pokrivam za sve i svašta, kao da je obaveza celog sveta da se prema njima ophodi sa posebnom pažnjom, jer one su debelguze, a to nije mala stvar....
E, sad, pošto sam navukla svekoliku mržnju proždirača na sebe, izvolite, opljunite....
ps:naravno da se sve ovo odnosi i na muške proždirače

Ma tako je...voli sebe i drugi ce te voleti...ako se volish necesh sebi da dopustish da budesh ko kontejner...(izvinjavam se bolesnima)...apotekarka postaje idol mnogih ovdi :wink:
 
Imam utisak da se manje-vise svi slazemo ovde oko toga da treba raditi na sebi, ne prihvatati bas sve sto nas snadje (i deo je nasledstva, genetike ili ko zna cega) zdravo za gotovo i sedeti i kukati kako nam je sudbina tuzna...
Ali, drage moje i dragi moji... pa ovde se govori iskljucivo o negovanju tela, jedva da je neko pomenuo ono sto nekad zovemo "unutrasnja lepota"! Zadovoljan covek je lep covek! Pa bih ja toplo preporucila da se malo "otkine" od tih fizickih aktivnosti cisto da se malo vise vremena posveti literaturi, knjizi, dobrom filmu, pozoristu, koncertu, muzici (vec prema afinitetima)... svemu onome sto zovemo "kultura" i "opste obrazovanje".
Uz duzno postovanje ljudima koji punu paznju posvecuju svom telu (drzeci se valjda one: "U zdravom telu zdrav duh"), nekako ne mogu da se slozim da ce nam oblikovanje figure blizu zeljene - resiti sve zivotne probleme!
Nije, ipak, sve tako jednostavno... Kompleksi su mnogo vise subjektivna nego objektivna kategorija i imala sam priliku da sretnem "debeljuce" koje su divne, sarmantne, vedre, vesele i sasvim lepo nose te svoje kilograme... I nemojte mi reci da niste sreli namcoraste "atlete" i devojke nalik top-modelima opsednute svojim kilogramima i opterecene time da ako u organizam ubace tri kalorije vise to odmah svi primecuju jer se pojavljuju samo njima vidljive "naslage"! Nemojte me ubedjivati kako su oni spremniji da budu vredni i korisni radnici, kako su zanimljiviji u drustvu od onih nasmejanih "debeljuca" koje prihvataju sebe i okolinu sa sebi svojstvenim humorom?!
Rekla bih da su stvari ovde malo naopako postavljene... Svaka cast nasem postavljacu teme, ima jako puno elemenata kod njega koji su za postovanje, ali i kojecega sto bas i nije lako progutati. Tesko da bih ga uzela za pozitivan model ponasanja i odnosa prema zivotu, bar na osnovu onoga sto je napisao.
Ne mozemo sve gledati samo i iskljucivo iz svog ugla zanemarujuci pri tome cinjenicu da to nije jedini ispravan nacin i stav...
Rad na sebi, ipak, pocinje iznutra, pa ako to nismo u stanju da savladamo, dzaba ga bilo i sat teretane i sat trcanja dnevno, i zdrav zivot i sve ostalo...
Ispade da je devojka koja je napisala jednu cesto pominjanu frazu (i jos neke) da je muskarcima "pamet u boksericama" (sto je, naravno ordinarna glupost - jos jedna iz arsenala musko-zenskih "frljanja") - "debela, lenja, krava". Je li nekom palo na pamet da mozda ona izgleda super, pa je bas zato toliko ogorcena sto je prevarena sa nekom "gorom"? Kompleksi "vise vrednosti" su jednako losi kao i oni "nize"... Da li to sto neko neguje svoje telo znaci da ga nece boleti kad bude ostavljen? Ili ce ga spreciti da bude ogorcen zato sto je povredjen? Ili ga, mozda niko nikad nece ostaviti niti povrediti zato sto toliko vodi racuna o sebi?!
Naravno da postoje i onakve debele lenstine kakvim ste ih vi ovde opisali (i to i jedni i drugi), isto kao sto postoje muskarci cija je "sva pamet u boksericama" i zene ili devojke "sponzoruse" i ko zna kakve sve... Ali postoje i lenstine i losi ljudi i neobrazovani i prosti... i medju debelima i medju onima koji izgledaju super (bar na prvi pogled)!
Nemojmo tako strogo i tako kategoricno o ljudima...
 
Danas nažalost, pojavljuje se mnogo osoba koje su iskompleksirane gledanjem Pinkovizije i “City” – ja, pričom o tome kako treba da izgleda mlad covek.
Baš onim geslom “U zdravom telu, zdrav duh”, što i nije neki životni moto, priznaćete, jeste bitno ali nije od presudnog značaja.
Danas se mnogo populariše MLADOST I LEPOTA. Zato stare ljude i nemožete videti na televiziji Pink.
Znam mnogo fizički lepih ljudi, a čija je duša toliko ljigava, čiji snobizam i licemerstvo prikrivaju iza vešto urađene kozmetike, i nemožeš osetiti njihov smrad od tone parfema koje su stavili na sebe. Oni su “superiorni u svemu”. Takvih se treba čuvati.
Znam puno ljudi koji su divni, “debeli” nisu nesposobni kao što to jedna ovde reče, da su spori, da nisu vredni i hitri, da su dosadni, nezanimljivi, i da su jednom rečju “nesposobni”, nesposobnjakovići, da su “invalidi”. Ovakva tvrdnja prosto nije tačna. Sposobni su : Piter Džekson Reditelj filma “Gospodar Prstenova”, Pavaroti čuveni operski pevač, Robert Nemeček urednik filmskog programa, Luj Armstrong, Ljiljana Hrebejanović književnica, Čobi pevač, tekstopisac i jako simpatičan čovek . Najviše sažaljevam one ljude koji imaju “višak sala” na moždanim vijugama….A tek koliko znam ljudi koji su tako duhoviti, i definitivno najduhovitiji ljudi sveta su upravo debeljuce. Nemam ništa protiv takvih ljudi, i čoveka posmatram kroz unutrašnju lepotu.
 

Back
Top