gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Кога тачно? Мене? Њега ? Хркање ?Kupi kornjaču, ona smiruje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кога тачно? Мене? Њега ? Хркање ?Kupi kornjaču, ona smiruje.
ti lakse da si napisala sta ti nije odvratnoGutanje pljuvačke
Naglašeno disanje
Poštapalice
Iskazivanje osećanja
Dah
Dlake
Telo uopšte
Sve to mi postane odvratno kod osobe koja mi se više ne dopada

А кад једе? Је л и то?Gutanje pljuvačke
Naglašeno disanje
Poštapalice
Iskazivanje osećanja
Dah
Dlake
Telo uopšte
Sve to mi postane odvratno kod osobe koja mi se više ne dopada
Pa jel ti smetalo posle nekog vremena kad Spira glasno dišeja sam imao kornjacu.. zvao se spira...
Zaboravila sam da dodam:ti lakse da si napisala sta ti nije odvratno![]()
To je najgoreА кад једе? Је л и то?
uginuo je mukica...Pa jel ti smetalo posle nekog vremena kad Spira glasno diše
И тако се, драги моји, гаси тема.uginuo je mukica...
mozda je mljackao..jooj ljudi sto sam video lika kako jedeА кад једе? Је л и то?

Pa oćeš da te tešimo sad je liuginuo je mukica...
Па добро брате врати се на тему.mozda je mljackao..jooj ljudi sto sam video lika kako jede
ono..razjapi usta..vidis sve sta mu je u ustima...![]()
proslo 20 godina..hvala..ocvrsnuo sam..Pa oćeš da te tešimo sad je li
A sta kaze Bravo?Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.
Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.
Ви сте мој Браво.A sta kaze Bravo?![]()
Pa šta si mu radio, kornjače žive po 120 godinaproslo 20 godina..hvala..ocvrsnuo sam..
e kad to kazes.. bio sam na nekoj planini i u planinarskom domu lik sa bradom i brkovima ala dejvid belami jede neku supu i sve mu dlake u kasici koju stavlja u ustaMene nerviraju ljudi koji nisu vojnički izbrijani jer im se masni rezanci od supe petljaju u brkove
oslepeo mukica..nisam znao tad da ih hvata konjuktivitis.. jbg.. bilo mi je zao..dobrica bioPa šta si mu radio, kornjače žive po 120 godina
Jesi ga udavio?
Опет он.e kad to kazes.. bio sam na nekoj planini i u planinarskom domu lik sa bradom i brkovima ala dejvid belami jede neku supu i sve mu dlake u kasici koju stavlja u usta
uzaaas
i sad mi pade na pamet..a sto ja gledam likove kako jedu
nisam normalan majkemi
pa pitala @DodolaОпет он.
НЕ ГАСИ МИ ТЕМУ ВИШЕ.oslepeo mukica..nisam znao tad da ih hvata konjuktivitis.. jbg.. bilo mi je zao..dobrica bio
TESKOEНЕ ГАСИ МИ ТЕМУ ВИШЕ.