gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Је л ћеш сваки одговор да исцитираш @tab503 ? 
Питам је л да сачекам још мало лол

Питам је л да сачекам још мало лол
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Reko bi čovek da pišeš samo da bi nabio još neki post jer ti zapelo da budeš elitazavrsio sam......za sada
Није тачно сваки дан ме меншнује бар мој брат ако нико другиa jel ste primetili da strki niko ne mensenuje.. mrzi nas da prebacujemo na cirilici
Pa ne mora da se prebaci, može samo da se kopira, jel ja treba da te učima jel ste primetili da strki niko ne mensenuje.. mrzi nas da prebacujemo na cirilici

Стварно хакујеш ПентагонеPa ne mora da se prebaci, može samo da se kopira, jel ja treba da te učim
pa ti si nacela temuСви су ми говорили да слатко хрчем, али баш сви.

ДОБРО ЈЕ Л ИМА ЈОШ НЕШТО ОСИМ ХРКАЊАХркање у бивше.
Кренуло је као слатки, тихи, рекао бих и медени гргут, а завршило се као крдо вепрова у сезони парења.
То и кажем, код мене тога нема. Па вероватно је неминовна код 99% људи. Чим нема више хемије.Није реч о прошлим везама него кад си дуго са неким и ствари које су ти биле кјут на почетку те у неком тренутку почну иритирати.
Да ли је то неминовна ствар? Дешава ли се свима? Је ли до мене?
Што лажеш ја те увек меншнујем кад треба комисијаMene niko isto ne menšnuje I ne mora
ИМАЈУ НЕКЕ БАШ ДЕГУТАНТНЕ И ИНТИМНЕ СТВАРИ У КОЈЕ НЕ Б' УЛАЗИО ЈЕР ОВО ЧИТАЈУ И ДЈЕЦА.ДОБРО ЈЕ Л ИМА ЈОШ НЕШТО ОСИМ ХРКАЊА
Добро што вичеш на мене : ((ИМАЈУ НЕКЕ БАШ ДЕГУТАНТНЕ И ИНТИМНЕ СТВАРИ У КОЈЕ НЕ Б' УЛАЗИО ЈЕР ОВО ЧИТАЈУ И ДЈЕЦА.
Nisi mi verovala štaСтварно хакујеш Пентагоне
Нисам вико, ђе видиш узвичник?Добро што вичеш на мене : ((
Pa to je drugo kad je posao u pitanju, ne menšnuje me niko bezveze onakoШто лажеш ја те увек меншнујем кад треба комисија
zato sto je necujniНисам вико, ђе видиш узвичник?

Паз', док на крају нема комбинације узвичника и кечева за мене то није дерњање.zato sto je necujni
Obriši mu I ostalo na ovoj temi da nikad ne bude elita pa nek crkne od mukeКад морам адмира да бришем.
Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.
Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.