*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
ODGOVOR JE VEOMA JEDNOSTAVAN:
Odgovor veoma jednostavan: Kamen i voda - uvek zajedno, a nikad isto
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ODGOVOR JE VEOMA JEDNOSTAVAN:
Lep plakat iza Tomislava
Београд, 20. јул 2010, Извор Бе92 – Будући да се нико од министара није одазвао позиву Ивице Дачића да присуствује паради поноса, лидери напредњака Александар Вучић и Томислав Николић решили су да се придруже старом коалиционом партнеру
„На овај начин желимо да дамо подршку европским интеграцијама и да напокон свима буде јасно ко је ко у Србији“, истакао је Николић на ванредној конференцији за штампу
То је била шаљива вест.Кад човека удари жутица, болести и перверзији нема краја.
И ово је као најјача опозициона странка у Србији?
Kada bi SNS odgovorila na ova pitanja ,odgovori bi bili jako bliski odgovorima DS i LDP...
Александар Вучић је то сваки пут рекао. Тадикали, маните се јефтине пропаганде !A ko kaze da SNS nece uci u koaliciju sa DS-om?
Poznato je ovde na forumu kakve ja stavove imam prema vladajućim strankama ....te da im prelaznu ocenu ne bih mogao dati ni u bunilu ....... poznato je međutim i da sam spreman da kritikujem i opoziciju vezano za ono što u njenom radu nije dobro ......
Ipak ja sam za PROMENE a po svemu sudeći SNS je stranka kojoj najviše građana daje podršku da povedu te promene ....
Ja lično smatram ih " najmanje lošim izborom" još uvek na našoj političkoj sceni .... međutim i SNS mora da odgovori na neka pitanja .... nisam u mogućnosti da govorim sa njihovim liderima ali bih voleo da mi ovde odgovore njihovi simpatizeri , pa ćemo krenuti redom .......
1 . Kakav je stav SNS vezano o pitanju Kosova? Da li je za njih Kosovo Srbija i ako nije šta je? Da li su možda za podelu Kosova? Kako će se ponašati ukoliko im Eu bude zahtevala da sa Kosovom održavaju dobrosusedske odnose , što praktično znači da ga DE FACTO priznaju .....da bi Srbija ušla u EU .....
2. Kakav je stav SNS-a prema NATO paktu ..... ukoliko nato bude uslov ulaska u EU da li će SNS ispuniti taj uslov ......
3. Da li je moguća koalicija SNS-a sa DS , tj . da li je to stav samo Jorgovanke Tabaković koja je tako što izjavila ili i NIKOLIĆA I VUČIĆA ?
4 . Da li će SNS podržati eventualnu regionalizaciju Srbije?
5 . Nikolić je izjavio kako je dok je bio na čelu SRS-a , SRS primao naloge za razna politička ubistva od strane Šešelja , ali i da ih je on stopirao .... postavlja se pitanje , zašto Nikolić nije postupio po zakonu i ako je Šešelj zaista naručivao ubistva, zašto ga Toma nije prijavio , što mu je bila zakonska obaveza ... da li zato da stranka ne izgubi na kredibilitetu ..... Ako je zato da li će iz istog razloga štititi i Karića nakon što dođu na vlast .....
6. SNS se zalaže za promenu Ustava da bi se smanjio br poslanika . Jasno je da je ustav isuviše ozbiljan akt da bi se menjao zbog samo jedne odredbe, naročito ovako trivijalne.... šta NIKOLIĆ JOŠ ŽELI DA BUDE PROMENJENO????? Ako ne žele ništa više da li će ipak pristati na još nešto ako im neko obeća da će podržati smanjenje poslanika a da oni pristanu na nešto drugo ...recimo regionalizaciju .....
Za sada ovoliko ...dodaću još a dodajte i VI .... ako neko smatra da zna odgovore na ova pitanja neka piše .....
Iskreno meni fale dobri odgovori na ova pitanja pa da se opredelim za SNS .... na eventualnim izborima ... za sada ih nema i SNS mi ostaje samo - NAJMANJE LOŠA OPCIJA .....
VOLEO BIH I DA DATE MIŠLJENJE ZAŠTO NA OVA PITANJA KOJA SU IM NERETKO INDIREKTNO ILI DIREKTNO POSTAVLJANA ČELNI LJUDI SNS-a ... ĆUTE '?????
TOLIKO .....
Да, да то је један веома доследан и поуздан лик. Човек од речи:Александар Вучић је то сваки пут рекао. Тадикали, маните се јефтине пропаганде !
Александар Вучић је то сваки пут рекао. Тадикали, маните се јефтине пропаганде !
Да, да то је један веома доследан и поуздан лик. Човек од речи:
ОК, извини због оптужбе. Мислим да ће изборни резултат ДС бити толико лош (максимум 22-23 %) и да ће остати изван свих комбинација за формирање власти. А добро знаш да СНС неће ући ни у коју власт ако не добије Премијерско место.Radikali su proslost? Kakvi Tadikali... :hehehe:
I SPS je svojevremeno rekao ne sa DS-om pa gledaj sada... I obrnuto je bilo sa DS-om... NIkada sa SPS-om...
OVO Je politika... mislis da njih briga sta ti ja ili bilo ko na formu misli? Gledaju samo svoj dzep...
Bilo bi dobro da dodju promene na bolje.. U svakom slucaju i to bolje treba menjati... Dok ne dodju jos bolji...
Мислим да ће се Коштуница удружити са НС и СНС, јер и нема са ким другим, а млађи и образовани кадрови ДСС-а неће баш имати толико стрпљења да странка тавори и пропушта лепе шансе да руши режим и уђе у власт.U svakom slucaju ova vlada treba da se menja. Poslanici jos vise da se menjaju...
Mada bih ja sve politicare(celu politicku garnituru) promenio... Ovo je vrlo dobro, ja sam shvatio da hoce da promene samo br. poslanika i br. ministara. Da ih smanje. Da nema vise povecavanja i otvaranja novih radnih mesta u vladi...
Kakav je stav za Kosovo, stav je kao i svih ostalih, "ne daju Kosovu nezavisnost".
Ne u NATO to je stav vecine stranaka...
Koalicija SNS DS je veoma moguca, jer su veoma slicne stranke... Mada postoji mogucnost da ne bude te koalicije(sve zavisi od Kostunice).
Ovo za naloge vezane za Seselja, nisam znao... Imas li neki link?
ОК, извини због оптужбе. Мислим да ће изборни резултат ДС бити толико лош (максимум 22-23 %) и да ће остати изван свих комбинација за формирање власти. А добро знаш да СНС неће ући ни у коју власт ако не добије Премијерско место.
Браво ! Две странке (леви центар и десни центар) и трећа странка класичног центра.Ja sam nedavno cuo da hoce da daju Ivici Dacicu to mesto... To je poteklo od strane DS-a... Kod SNS-a mi se ne dopada to sto ulazi u koaliciju sa onim vulgarnim srbijancem Veljom Ilicem. Deda sve zna, svaku vulgarnu rec. Samo ne zna da se ponasa.
Bilo bi dobro kada bi Srbija imala 2 ili 3 velike stranke i nekolicinu manjinskih stranaka... Gde bi nam kraj bio, ovako svako hoce da bude ministar ili poslanik... I onda vidis kako ti neki tamo sa srednjom ili osnovnom skolom soli pamet... Pogledas sebe i pitas se u kakvoj drzavi ja to zivim...
Мислим да ће се Коштуница удружити са НС и СНС, јер и нема са ким другим, а млађи и образовани кадрови ДСС-а неће баш имати толико стрпљења да странка тавори и пропушта лепе шансе да руши режим и уђе у власт.
СРС иде испод цензуса, а ДСС има избор-или ће са СНС или им нема помака од њихових 7 %.
Браво ! Две странке (леви центар и десни центар) и трећа странка класичног центра.
У нашим околностима, рецимо конзервативци, социјал-демократе и либерали + странке других етничких група.
Цензус од пет процената је пренизак.
Ни ја не волим претерано Вељу али ипак он доноси 2-3 процената гласова који могу бити пресудни за победу над ДС.
Што се тиче квалитета посланика, слажем се, с тим што мислим да ни (партијски, зна се) управни одбори, нису поштеђени свакојаке булументе.
Слажем се сасвим. Клетве, лупање рукама и ногама о инвентар Скупштине, пребијање Бечића итд. само су нека од нечасних дела "часних" српских радикала.Ja sam sanjao o tome kada ce doci taj dan. SRS ispod cenzusa
Bilo bi lepo videti jedine seljake van politike...
Nikada necu zaboraviti one kletve... *** koliko je smesno toliko je zalosno... Sta mi imamo u skupstini, strasno...
Ja sam se najezio.. Castan covek srpski radikali... STRASNO...
"Stici ce ga kletva i prokletstvo"...
*** ja ove reci nisam ni znao da postoje... Koliko se Srba sastalo sa Tadicem? Mislim SRAMOTA!!!
За почетак бар вишу школу да имају...Ovo je sve lepo, samo bih dodao da svaki poslanik mora imati najmanje visoku strucnu spremu... Ako vec ne mozemo mi da ih biramo, onda neka biraju najskolovanije ili ti najpametnije
Napravismo mi jednu normalnu srpsku vladu
Мислим да Веља није имао злу намеру али је поступио крајње недипломатски и недовољно одмерено...хтео је по сваку цену да замери нешто властима и изабрао потпуно погрешан начин.eee a pazite tek ovog na kraju ovog klipa... 2:16 minuta
Ne znam ko je gori ili ovaj Velja ili oni Radikali... Moj prijatelj Rasim LJajic...
Odgovor Rasima je bio ako ovako misle prijatelji, sta tek misle neprijatelji...
Rasim Ljajic je Drzavljanin Srbije i dosta toga je uradio... A onda dodje neki glavonja i pljuje po njemu...
Postavila bih mu i ja nekoliko pitanja:
Da li se ogradjuje od ovakvih ispada svojih najbližih saradnika?
2. Kako može da nam garantuje da neće dozvoliti da Srbija ponovo bude u političkoj i ekonomskoj izolaciji, s obzirom na to da je do pre kratkog vremena podržavao politiku koja je Srbiju i odvela u takvu izolaciju??
3. Da li će, u slučaju osvajanja najvećeg broja mesta u Parlamentu, a u nemogućnosti da samostalno formira Vladu (što je izvesno), ući u koaliciju sa DS i ostaviti na pozicijama ministre iz DS koji su pojedine oblasti doveli do dna (prosveta, zdravstvo, pravosudje...
Ima još toga, ali za početak je dovoljno.
I da..pitanje postavljaču teme: zašto misli da je SNS najmanje loše rešenje za Srbiju, odnosno, šta je to što Nikolića i njegovog najbližeg saradnika Vučića, kvalifikuje kao dobrog predsednika, odnosno premijera?