dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.457
Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.zato što želi da postoji i zna da se brani
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.zato što želi da postoji i zna da se brani
Poprilicno? Ne znam o cemu govoris? Libanci su apsolutno neutralni i jedva cekaju da nestane Hezbolah...Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.
Не пратиш извештаје са фронта- ционистички губици у Либану се сваког дана све више нижу!Poprilicno? Ne znam o cemu govoris? Libanci su apsolutno neutralni i jedva cekaju da nestane Hezbolah...
Ako se uključe maroniti, ući će kao saveznici Izraela...
Da da kao i dolar što se sve više bliži propasti...Не пратиш извештаје са фронта- ционистички губици у Либану се сваког дана све више нижу!
Да ли си знао да ово није први пут да Израел напада Либан и да су Либанци сваки пут испрашили ИДФ?Da da kao i dolar što se sve više bliži propasti...
Normalno je da u ratu imaš gubitke.
Pametni i obrazovani ljudi koje religija od malih nogu uci da razmisljaju svojom glavom i budu orijentisani ka razvoju, isticanju i napretku, za razliku od nekih drugih iz neposredne blizine a i sire.Зато што јеше контролишу све. Упропастили толике империје, шта је једна Палестина.
Samo mazohisti i ludaci mogu da podrze suprotno. A sto se tice civila koji ginu u Gazi - e pa jbg, nema rata u kojima ne ginu civili, plus trebalo je priupitati rahmetli sinvara za to, dok se isti baskario u katarskim hotelima.Ja sam uvek uz hriscane i zapadne vrednosti protiv kozojeba, radikalnih islamista, cigana itd.
Немеш ти касу сви медији - купљени и њини. Они могу да те направе на страшило, само ако им се оће. Стара она клеветала. И Бога су оклеветали, па како неће тебе, српскога јунака?Не, само констатујем да вам је више глупа та фора да сваког ко не мисли да је Израел супер повежете са Хитлером.