- Poruka
- 76.576
Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.zato što želi da postoji i zna da se brani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.zato što želi da postoji i zna da se brani
Poprilicno? Ne znam o cemu govoris? Libanci su apsolutno neutralni i jedva cekaju da nestane Hezbolah...Могуће, али ипак Либанци им поприлично задају мука.
Не пратиш извештаје са фронта- ционистички губици у Либану се сваког дана све више нижу!Poprilicno? Ne znam o cemu govoris? Libanci su apsolutno neutralni i jedva cekaju da nestane Hezbolah...
Ako se uključe maroniti, ući će kao saveznici Izraela...
Da da kao i dolar što se sve više bliži propasti...Не пратиш извештаје са фронта- ционистички губици у Либану се сваког дана све више нижу!
Да ли си знао да ово није први пут да Израел напада Либан и да су Либанци сваки пут испрашили ИДФ?Da da kao i dolar što se sve više bliži propasti...
Normalno je da u ratu imaš gubitke.
Pametni i obrazovani ljudi koje religija od malih nogu uci da razmisljaju svojom glavom i budu orijentisani ka razvoju, isticanju i napretku, za razliku od nekih drugih iz neposredne blizine a i sire.Зато што јеше контролишу све. Упропастили толике империје, шта је једна Палестина.
Samo mazohisti i ludaci mogu da podrze suprotno. A sto se tice civila koji ginu u Gazi - e pa jbg, nema rata u kojima ne ginu civili, plus trebalo je priupitati rahmetli sinvara za to, dok se isti baskario u katarskim hotelima.Ja sam uvek uz hriscane i zapadne vrednosti protiv kozojeba, radikalnih islamista, cigana itd.
Немеш ти касу сви медији - купљени и њини. Они могу да те направе на страшило, само ако им се оће. Стара она клеветала. И Бога су оклеветали, па како неће тебе, српскога јунака?Не, само констатујем да вам је више глупа та фора да сваког ко не мисли да је Израел супер повежете са Хитлером.
I vi verujete u to?Palestinci su se okrenuli terorizmu. Secamo se 7.oktobra. E sad su se suocili sa odgovorom. Dok god se bave terorizmom niko im nece pomoci.
Kada se obavezu,nema bombi,ubijanja,otimanja i to potpisu ,dolazi mir.
Управо је супротно, али немаш ти капацитете да схватиш. Ево једне слике:Svi koji su protiv Izraela se svesno ili nesvesno zalazu za islamizaciju planete i neopozivi, veciti pad iste u beskrajnu tamu varvarizma, zatucanosti, despotizma i nistavila.
Židovi su infiltrirani u sve pore svih međunarodnih institucija u kojima se donose odluke. Upravljaju State departmentom, Wall Streetom, Pentagonom, Svjetskom bankom, UN-om, EU-om, NATO-om.... Nema gdje nisu proširili svoje pipke. Nadziru sva čvorišta politike i ekonomije i u svemu imaju riječ. Zato postoji visok stupanj tolerancije na njihove ratne zločine nad Palestincima.Ovo sto Izrael radi je stvarno zabrinjavajuce, cist genocid po svakoj definiciji.
Ej oni napadaju mirovne snage UNa i svi cute. Sta to imaju kad ih ceo licemrni zapad toliko brani?
Sad ce neki od vas koji su pro nato, da kazu kako je Hesbolah prvi napao ali setimo se naseg primera, kada je teroristicka organizacija, priznata od strane usa, UCK napadala srpske civile i vojsku na kosovu i metohiji u periodu od 97, 98 godine. Kad smo mi odgovorili na to, i ubili 10000 puta manje ljudi nego Izrael, mi smo bili bombardovani i etiketirani kao zlocinci. Izrael radi sta hoce, ulazi u Liban, zar to nije agresija na drugu drzavu? Drzi delove Sirije pod okupacijom. Sto se onda koji k osudjuje Rusija za agresiju na Ukrajinu, kad Izrael isto to radi.
To je stalno govorio i Adolf.
Хебреји имају свој лоби који дрма Америком и ниједан амерички председник не сме да не подржава Израел. Може Америка да нема никакав интерес од тога, али мора да подржава Израел.Израел се бахато понаша зато што имају заштиту Америке. Геноцидна и терористичка држава!!!
Zato sto podmicuju sve, a narocito na zapadu i u Americi. Mito i korupcija je njihovo drugo ime.Ovo sto Izrael radi je stvarno zabrinjavajuce, cist genocid po svakoj definiciji.
Ej oni napadaju mirovne snage UNa i svi cute. Sta to imaju kad ih ceo licemrni zapad toliko brani?
Sad ce neki od vas koji su pro nato, da kazu kako je Hesbolah prvi napao ali setimo se naseg primera, kada je teroristicka organizacija, priznata od strane usa, UCK napadala srpske civile i vojsku na kosovu i metohiji u periodu od 97, 98 godine. Kad smo mi odgovorili na to, i ubili 10000 puta manje ljudi nego Izrael, mi smo bili bombardovani i etiketirani kao zlocinci. Izrael radi sta hoce, ulazi u Liban, zar to nije agresija na drugu drzavu? Drzi delove Sirije pod okupacijom. Sto se onda koji k osudjuje Rusija za agresiju na Ukrajinu, kad Izrael isto to radi.