Negativa

Necu da se svadjam ni sa kim. :)
Ne znas valjda kako se tesko zivi u unutrasnjosti Srbije.
Stvarno ne zelim da se svadjam I odustajem....
nisam znao da se svadjas.
ja prosto pricam sa tobom i razmenjujem misljenje.
nista teze nego u beogradu, u beogradu su vise plate ali su i vise cene.
kolike su tebi bile rezije u nisu u fenruaru ali reci iskreno..meni skoro 30.000 u beogradu.
kad sam bio u nisu nisam mogao da verujem koliko kostaju pljeskavice ili burek.. restorani osim onih najekskluzivnijih daleko povoljniji nego u beogradu.
ziveo sam u nisu 10 dana sluzbeno..dobro znam cene tamo.

nisam znao da se svadjas.
ja prosto pricam sa tobom i razmenjujem misljenje.
nista teze nego u beogradu, u beogradu su vise plate ali su i vise cene.
kolike su tebi bile rezije u nisu u fenruaru ali reci iskreno..meni skoro 30.000 u beogradu.
kad sam bio u nisu nisam mogao da verujem koliko kostaju pljeskavice ili burek.. restorani osim onih najekskluzivnijih daleko povoljniji nego u beogradu.
ziveo sam u nisu 10 dana sluzbeno..dobro znam cene tamo.

Ja zivim u okolini Nisa.
Mesecne rezije su mi oko 25000. Prosli mesec.
Ne svadjam se, pisem.

Ja zivim u okolini Nisa.
Mesecne rezije su mi oko 25000. Prosli mesec.
Ne svadjam se, pisem.
Ako nije tajna koliko stan ima kvadrata i koliko osoba živi u njemu?
Ja sam iz HR, 50km od Zagreba, sad platio režije 239.42€, to je oko 28 tisuća vaših dinara. Stan ima oko 60-tak kvadrata i četvero nas je (ja, žena, djeca). Grijanje i topla voda je od HEP toplane, nemamo lift u zgradi.

Ako nije tajna koliko stan ima kvadrata i koliko osoba živi u njemu?
Ja sam iz HR, 50km od Zagreba, sad platio režije 239.42€, to je oko 28 tisuća vaših dinara. Stan ima oko 60-tak kvadrata i četvero nas je (ja, žena, djeca). Grijanje i topla voda je od HEP toplane, nemamo lift u zgradi.
Porodicna kuca, 60-tak do 100 m2, ne mogu da procenim tacno.
Plus u tih 25000 cena grejanja nije uracunata...

Zato što je čišćenje mnogo lakši posao. Nije odgovorna ni za kakvu robu, ni za kakav pazar, niti ima mogućnosti da je spopadaju kojekakve budale i pijandure, ima toalet, doručak i ručak iz menija restorana. A posao se sastoji iz toga da pomete restoran i spakuje to u kesu za đubre.
Ne mogu da verujem da neko nije spreman da prihvati ako je stvarno samo to posao, ako nema još neka fusnota fora.

Back